Showbizz

Moderator: Krokodil Behko

Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1731 times
Been thanked: 1535 times
Status: Offline

Re: Upoznajte dečka Danijele Martinović

Post by Tokmak » 05 Mar 2023, 23:59

Mutevelija wrote: 05 Mar 2023, 23:04 Čekaj bila sa dvojicom u braku, uh nju sad zeza bodycount, ako i sa ovim raskine bit će nepozeljna udavača.
Bio je onaj pjevač ili grupa čini mi se...zvali se Bodycount...
Ili ono pjesma se tako zvaše :hm
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol

Post by Tokmak » 06 Mar 2023, 00:00

Mutevelija wrote: 05 Mar 2023, 23:30
Lavlje_srce wrote: 05 Mar 2023, 23:05

Kakav sad bodycount? :grana
Nisi čula za to? Muškarci ne vole pomisao da je zena bila sa vise muskaraca, dok zene vole to kod muskaraca. Vole pomisao da je muškarac iskusan.
:valja

Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol

Post by Tokmak » 06 Mar 2023, 00:01

Maja wrote: 05 Mar 2023, 23:33 Nego, koliko znam, na ponistenju crkvenog braka je inzistirao religiozni Thompson.
Jasno.
Thompson je bio taj koji je i mogao dobiti crkveno poništenje braka kod pape ,a nikakva Danijela Martinović.

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1743 times

Post by Kai » 06 Mar 2023, 00:03

Zar nije “dok nas smrt ne rastavi” :D.
Vragolasto..:zao

bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 492 times
Been thanked: 1077 times

Post by bagra » 06 Mar 2023, 00:04

pa moze se bit iskusan i bez
da si presao preko 800 zena
ima youtube :o

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4246 times
Been thanked: 3170 times

Post by Lavlje_srce » 06 Mar 2023, 00:08

Mutevelija wrote: 05 Mar 2023, 23:59
Lavlje_srce wrote: 05 Mar 2023, 23:56 Pa da sam na tvom mjestu, ja bih odglumila da sam Bad Boy samo da iskusim sta zelim iskusiti. Svako zna biti drzak.
Ne ide mi, ne mogu to, isto kao što ne mogu piti alkohol, mogu probati ali ne leži uz moj karakter i osobine
Ali kako bi ti takvog muškarca imala kao vođu oslonac kad bi ti bila ta koja je jaka, ili bi svojom energijom njega potakla , po svojoj prirodi ja sam više inertan i pasivan nego aktivan
Miran ne znaci slab. Poznajem slabice koji su aktivni, na prvi pogled ostvareni financijski, u treningu, a sjebani na najjace. Emocionallna inteligencija mi je bitna, da mu ne moram sve crtati i volim inteligentne ljude uopce. Takvi ljudi cesto nisu narocito aktivni. Mislim da je tvoj problem manjak samopouzdanja. Moras pronaci uzroke za to i razvaliti te unutrasnje kocnice. To niko ne moze uciniti za tebe.:mah
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 06 Mar 2023, 00:09

Radi ono sto te plasi, step-by-step metodom. Kocnice su u glavi.
Memento Mori

I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.

bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by bagra » 06 Mar 2023, 00:10

ja sam samopouzdan
dok nisi ti u pitanju :sram

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1698 times
Been thanked: 3263 times

Post by Mutevelija » 06 Mar 2023, 00:12

Lavlje_srce wrote: 06 Mar 2023, 00:08
Mutevelija wrote: 05 Mar 2023, 23:59

Ne ide mi, ne mogu to, isto kao što ne mogu piti alkohol, mogu probati ali ne leži uz moj karakter i osobine
Ali kako bi ti takvog muškarca imala kao vođu oslonac kad bi ti bila ta koja je jaka, ili bi svojom energijom njega potakla , po svojoj prirodi ja sam više inertan i pasivan nego aktivan
Miran ne znaci slab. Poznajem slabice koji su aktivni, na prvi pogled ostvareni financijski, u treningu, a sjebani na najjace. Emocionallna inteligencija mi je bitna, da mu ne moram sve crtati i volim inteligentne ljude uopce. Takvi ljudi cesto nisu narocito aktivni. Mislim da je tvoj problem manjak samopouzdanja. Moras pronaci uzroke za to i razvaliti te unutrasnje kocnice. To niko ne moze uciniti za tebe.:mah
Pa dobro inteligencija i manjak nje nije usko povezana sa samopouzdanjem
To si u pravu ja često analiziram stvari mnogo i kasnije ništa od toga ne uradim kako treba
Moguće je nekad da neke stvari razumijem, ali ne znam na koji način da se izrazim a da bude adekvatan mozda mi manjka emocionalne inteligencije mada sumnjam kod mene je problem sa prekomjernim analiziranjem stvari
A ne znam kako ću te kočnice razvaliti.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 06 Mar 2023, 00:13

Lavlje_srce wrote: 06 Mar 2023, 00:09 Radi ono sto te plasi, step-by-step metodom. Kocnice su u glavi.
Prije a i kad sam dolazio u firmu kolegica mi je pričala da su mi se znali dlanovi znojiti i bio sam mnogo nervozan, moguće da je ta anksioznost.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by bagra » 06 Mar 2023, 00:14

il je secer

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 06 Mar 2023, 00:17

bagra wrote: 06 Mar 2023, 00:14il je secer
Jok, nervoza
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Kai » 06 Mar 2023, 00:18

Pa svi hoce nesto na sigurno,nesto univerzalno a nekad i treba rizikovati..

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 06 Mar 2023, 00:20

Mutevelija wrote: 06 Mar 2023, 00:12Pa dobro inteligencija i manjak nje nije usko povezana sa samopouzdanjem
To si u pravu ja često analiziram stvari mnogo i kasnije ništa od toga ne uradim kako treba
Moguće je nekad da neke stvari razumijem, ali ne znam na koji način da se izrazim a da bude adekvatan mozda mi manjka emocionalne inteligencije mada sumnjam kod mene je problem sa prekomjernim analiziranjem stvari
Istina, sto si pametniji sve vise sumnjas, ukljucujuci sumnju u samog sebe.

Razvalis ih tako sto sjednes sa sobom i upitas se "zasto sam nesiguran" i ne prihvatis onaj prvi odgovor koji mozes reci bilo kome, nego ides dublje. Kada budes imao emotivnu reakciju na to pitanje, to je istina. Onda to razvalis jer mi neke stvari koje nisu istina, inercijom prihvatimo kao cinjenice, mada to nisu. Ti mozes sve sto zelis kao i bilo ko drugi. Pitanje je samo zelis li zauvijek ostati u zoni komfora ili si spreman pomjerati granice (raditi ono sto te plasi). Curu necim moras zaintrigirati, drskoscu je najlakse. Ako imas neke dubine, mozes i na drugi nacin (zanimljivim temama i sl).
Memento Mori

I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Kai » 06 Mar 2023, 00:21

Mutevelija wrote: 06 Mar 2023, 00:17
bagra wrote: 06 Mar 2023, 00:14il je secer
Jok, nervoza
Najgore je nista ne uraditi pa ti kasnije 100 upitnika iznad glave, lakse je kad znas da si probao pa sta i ako je fula bar imas neko iskustvo za dalje..

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 06 Mar 2023, 00:28

Lavlje_srce wrote: 06 Mar 2023, 00:20
Mutevelija wrote: 06 Mar 2023, 00:12Pa dobro inteligencija i manjak nje nije usko povezana sa samopouzdanjem
Istina, sto si pametniji sve vise sumnjas, ukljucujuci sumnju u samog sebe.

Razvalis ih tako sto sjednes sa sobom i upitas se "zasto sam nesiguran" i ne prihvatis onaj prvi odgovor koji mozes reci bilo kome, nego ides dublje. Kada budes imao emotivnu reakciju na to pitanje, to je istina. Onda to razvalis jer mi neke stvari koje nisu istina, inercijom prihvatimo kao cinjenice, mada to nisu. Ti mozes sve sto zelis kao i bilo ko drugi. Pitanje je samo zelis li zauvijek ostati u zoni komfora ili si spreman pomjerati granice (raditi ono sto te plasi). Curu necim moras zaintrigirati, drskoscu je najlakse. Ako imas neke dubine, mozes i na drugi nacin (zanimljivim temama i sl).
Pa recimo da je u firmi mi i šefica govorila da amoram preuzimati inicijativu i da sam "pametan" ali na duge staze taj me je strah ili ta analiza mnogo koštala da sma zaglavio na istoj poziciji posla , i da nikad nisam nešto zahtijevao nego išao kako me plima i matica vode vuče, doduše nisu ni te ostale pozicije bolje plaćene i priznate, nego čovjek se bolje osjeća kada napreduje u nečemu nego kad staggnira i to me je samopouzdanje mnogo koštalo iz toga primjera, mada nisam takav kad nešto baš želim onda sam uporan NPR kad se radi o mojim hobijima , samo tu ustrajnost ne usmjeravam dobro, a od žena i prilayaka sam odustao na ovaj način jer ne izlazim, i kad izađem to više nije to, ne vuče me
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 06 Mar 2023, 00:38

Mutevelija wrote: 06 Mar 2023, 00:28Pa recimo da je u firmi mi i šefica govorila da amoram preuzimati inicijativu i da sam "pametan" ali na duge staze taj me je strah ili ta analiza mnogo koštala da sma zaglavio na istoj poziciji posla , i da nikad nisam nešto zahtijevao nego išao kako me plima i matica vode vuče, doduše nisu ni te ostale pozicije bolje plaćene i priznate, nego čovjek se bolje osjeća kada napreduje u nečemu nego kad staggnira i to me je samopouzdanje mnogo koštalo iz toga primjera, mada nisam takav kad nešto baš želim onda sam uporan NPR kad se radi o mojim hobijima , samo tu ustrajnost ne usmjeravam dobro, a od žena i prilayaka sam odustao na ovaj način jer ne izlazim, i kad izađem to više nije to, ne vuče me
Pa dobro, ta pasivnost ima dobre strane, ubijedis se da je sve ok i ide to nekom rutinom. Samo, zivot ce te bacati desno-lijevo htio-ne htio, pa je opci konsenzus da je bolje uzeti uzde zivota u svoje ruke, koliko je to moguce naravno.
Memento Mori

I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 06 Mar 2023, 00:40

Lavlje_srce wrote: 06 Mar 2023, 00:38
Mutevelija wrote: 06 Mar 2023, 00:28Pa recimo da je u firmi mi i šefica govorila da amoram preuzimati inicijativu i da sam "pametan" ali na duge staze taj me je strah ili ta analiza mnogo koštala da sma zaglavio na istoj poziciji posla , i da nikad nisam nešto zahtijevao nego išao kako me plima i matica vode vuče, doduše nisu ni te ostale pozicije bolje plaćene i priznate, nego čovjek se bolje osjeća kada napreduje u nečemu nego kad staggnira i to me je samopouzdanje mnogo koštalo iz toga primjera, mada nisam takav kad nešto baš želim onda sam uporan NPR kad se radi o mojim hobijima , samo tu ustrajnost ne usmjeravam dobro, a od žena i prilayaka sam odustao na ovaj način jer ne izlazim, i kad izađem to više nije to, ne vuče me
Pa dobro, ta pasivnost ima dobre strane, ubijedis se da je sve ok i ide to nekom rutinom. Samo, zivot ce te bacati desno-lijevo htio-ne htio, pa je opci konsenzus da je bolje uzeti uzde zivota u svoje ruke, koliko je to moguce naravno.
Ne znam uvijek sam mislio da je nepristojno to raditi NPR na poslu ubacivati se ispred nekoga drugoga mada se to tumači ljenošću ili nedovoljnom motiviranošću za određenu posao.

Moguće je da sam nekad uzimoa uzde pa imao nesretne završetke pa onda odjednom se odlučio za miran pasivan život comfort zone koja me izjeda , prošli put kad mi se desio pad ostavio je i fizičke i psihičke posljedice 2017 godine
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 06 Mar 2023, 01:08

Mutevelija wrote: 06 Mar 2023, 00:40Ne znam uvijek sam mislio da je nepristojno to raditi NPR na poslu ubacivati se ispred nekoga drugoga mada se to tumači ljenošću ili nedovoljnom motiviranošću za određenu posao.

Moguće je da sam nekad uzimoa uzde pa imao nesretne završetke pa onda odjednom se odlučio za miran pasivan život comfort zone koja me izjeda , prošli put kad mi se desio pad ostavio je i fizičke i psihičke posljedice 2017 godine
Mozes to gledati kao nepristojnost, ali ima i ljudi koji su visoko motivirani da postignu najvise sto mogu, jednostavno imaju takav temperament. Drugi se moraju boriti jer neko ovisi o njima. Rijetkima kroz zivot tece med i mlijeko (ako se rodis u velikom bogatstvu npr.). Vecina se mora izboriti za sebe, sistem je tako nastiman i to svjesno.

Ako te zona komfora izjeda, onda znaci da ti je vrijeme da krenes, ali opreznije nego 2017. Fazon nije da u zivotu nikad ne padnes (svi padnu, SVI), fazon je da ustanes i nastavis. Mudriji.
Memento Mori

I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 06 Mar 2023, 01:24

Lavlje_srce wrote: 06 Mar 2023, 01:08
Mutevelija wrote: 06 Mar 2023, 00:40Ne znam uvijek sam mislio da je nepristojno to raditi NPR na poslu ubacivati se ispred nekoga drugoga mada se to tumači ljenošću ili nedovoljnom motiviranošću za određenu posao.

Mozes to gledati kao nepristojnost, ali ima i ljudi koji su visoko motivirani da postignu najvise sto mogu, jednostavno imaju takav temperament. Drugi se moraju boriti jer neko ovisi o njima. Rijetkima kroz zivot tece med i mlijeko (ako se rodis u velikom bogatstvu npr.). Vecina se mora izboriti za sebe, sistem je tako nastiman i to svjesno.

Ako te zona komfora izjeda, onda znaci da ti je vrijeme da krenes, ali opreznije nego 2017. Fazon nije da u zivotu nikad ne padnes (svi padnu, SVI), fazon je da ustanes i nastavis. Mudriji.
Imao bi ja mnogo toga sa tobom pisati , hvala na savjetima ali ne bi ovako posao da nisi spomenula moj odnos da ženama , doduše nije odnos sa ženama se bazira samo zbog odbijanja mene od strane žena, doduše nije to ni odbijanjr nego nemanje pristupa njima, izaziva frustraciju sa kojim ja želim opravdati nemanje nekog romantičnog kontakta s aženama, dosta mojih postova koji se odnose i imaju veze s aženama su prenapuhavanje nekih činjenica u cilju izazivanja negativne reakcije od strane forumašica koja bi opravdala moj neuspjeh sa ženama , izjavom eto takve su, i ne vrijedi se boriti oko njih ni truditi.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Post Reply

Return to “Showbiz”