Sto si zajedljiva
mrgude
Moderator: VIP

Strašno je to što se on, otac, niśta ne pita. Nit on smije pisnuti i zaštiti svoje dijete.Chan wrote: 06 Mar 2023, 18:57Joj imam jarana koji se žali na ženu ovako na kafi jer malca tjera na hiljadu nekakvih zajebancija. Ide u dvije škole istovremeno... gimnazija i muzička škola prva smjena u jednoj druga u drugoj kako već pa se promijeni. Kako su to uspjeli nemam blage veze, ali eto...spacebound wrote: 06 Mar 2023, 16:44 Sila je i roditelja sto preko djece lijece komplekse ili zele da djeca ostvare ono sto oni nisu, pa vec s 5 godina daj ga na kurs engleskog, mandarinskog, hebrejskog, pa de nek trenira 3 sporta, pa plus dvije sekcije. Ne mogu djeca dahnut.
I na to sve mali još ima trening i ide na fudbal tri puta sedmično, pa dođe u 8 kući, radi zadaću ovo ono, malo TV i legne. Kaže jaran nekad bude da ga ne vidim uopšte. I jednom nam reče da mu se žena nikad nije pomirila sa time što je morala bataliti muzičku karijeru, pa sad gura dijete da ide i u muzičku školu.
Strašno.

Bas htio pitati pita l se on tu istainsomnia wrote: 06 Mar 2023, 19:00 Nek suti i bude sretan da i njega ne pocera. Posto se ocito nista ne pita u kuci

Ne znam šta da ti kažem. Nemam djece a evo me, živa sam.

Morgen wrote: 06 Mar 2023, 19:05 Mene nidje nisu vodili, nikakvi kursevi, muzicka skola, sport- nista

Jesi li izvetrio sobu?greeneyes wrote: 06 Mar 2023, 19:04Imaju vise vremena za unucad nego li za djecu, jer su tad mahom u penziji, a onda i djeca su otisli svojim putem pa unucad popunjavaju tu prazninu. A i osjecajniji su u tim godinama, jer sve vise i sami lice djeci
Zanima l vas jos ista?

Bice to dobro. Kad su nasi roditelji ostali pri pameti svi ce.Fuddo wrote: 06 Mar 2023, 19:05 Kakav je ovo roditeljski sastanak, stavamje?
Da nije mali, propo na godinu?

Ma dobro ima i tudje..

To je ond aprije vise godina napisano. Sad i nasa djeca k'o SvabiciKoraci_u_noci wrote: 06 Mar 2023, 18:52Citam u jednoj knjizi pita jedna mama Njemica oca drugog djeteta koji je sa ovih prostora kad njegova kcerka od 6 godina ima vremena za igru sa njenom. A njemu nis nije jasno, kaze joj moja kcerka uvijek ima vremena za igru, kakvo je to pitanje. Bas onaj nas balkanski pristup da djeca osim skole nemaju drugih obaveza, dok ova druga mala moze samo petkom i to od 4 do 6, tako nesto, sve ostalo ispunjenospacebound wrote: 06 Mar 2023, 16:44 Sila je i roditelja sto preko djece lijece komplekse ili zele da djeca ostvare ono sto oni nisu, pa vec s 5 godina daj ga na kurs engleskog, mandarinskog, hebrejskog, pa de nek trenira 3 sporta, pa plus dvije sekcije. Ne mogu djeca dahnut.

Jesam, sad mirise na jagorcevinuMorgen wrote: 06 Mar 2023, 19:06Jesi li izvetrio sobu?greeneyes wrote: 06 Mar 2023, 19:04
Imaju vise vremena za unucad nego li za djecu, jer su tad mahom u penziji, a onda i djeca su otisli svojim putem pa unucad popunjavaju tu prazninu. A i osjecajniji su u tim godinama, jer sve vise i sami lice djeci
Zanima l vas jos ista?![]()

A on se ne pita oko odgoja?Chan wrote: 06 Mar 2023, 18:57Joj imam jarana koji se žali na ženu ovako na kafi jer malca tjera na hiljadu nekakvih zajebancija. Ide u dvije škole istovremeno... gimnazija i muzička škola prva smjena u jednoj druga u drugoj kako već pa se promijeni. Kako su to uspjeli nemam blage veze, ali eto...spacebound wrote: 06 Mar 2023, 16:44 Sila je i roditelja sto preko djece lijece komplekse ili zele da djeca ostvare ono sto oni nisu, pa vec s 5 godina daj ga na kurs engleskog, mandarinskog, hebrejskog, pa de nek trenira 3 sporta, pa plus dvije sekcije. Ne mogu djeca dahnut.
I na to sve mali još ima trening i ide na fudbal tri puta sedmično, pa dođe u 8 kući, radi zadaću ovo ono, malo TV i legne. Kaže jaran nekad bude da ga ne vidim uopšte. I jednom nam reče da mu se žena nikad nije pomirila sa time što je morala bataliti muzičku karijeru, pa sad gura dijete da ide i u muzičku školu.
Strašno.

Ja morala d@ cuvam svoje dve sestre, nigde bez njih nisam mogla. Otisla na sankanje sa drustvom, vucem ove dve male za sobom, hoce one same, ne moze, oceeeemoooo, NE MOZE, e ajd, spustaju se njih dve al nisam racunala s tim da ne znaju da upravljaju i zakucale se u drvo, jednoj nos se slomio, drugoj ne znam vise. A ja KAZNU OD 3 meseca, sunca tek videla u prolece

Jooj i moja drugarica tamo negde, samo da nadjem slikuZana wrote: 06 Mar 2023, 19:11 Što se nasmijah rodici. Otišla u Katar, službeno.
Šalje mi sliku sad. Kaže "Evo me ko Bisera Turković"![]()

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests