Mogli su turiti i šenlučenje
Moderator: VIP

Holandski ja.Al nako ima stvari slicnih i mogu dosta da razumijem...Proslijedi mi.

Evo sjedim na fizikalnoj i cekam olju.I kontam jel truba da je svu izgrlim i izljubim.Odlicno sam.Kupicu joj parfem.spacebound wrote: 10 Mar 2023, 07:20 Jutro je pocelo bajno. Budna prije sata, glavobolja, u 6 i par minuta nestade struje, a noram praviti tortu, puslice i muffineA vi, kako ste?

E jebaji ga.Brzom postom.Vocaro il nesta...

Dobro je. Ne smetate mi jutrosspacebound wrote: 10 Mar 2023, 07:20 Jutro je pocelo bajno. Budna prije sata, glavobolja, u 6 i par minuta nestade struje, a noram praviti tortu, puslice i muffineA vi, kako ste?

Kakva je OljaHAVANA wrote: 10 Mar 2023, 07:22Evo sjedim na fizikalnoj i cekam olju.I kontam jel truba da je svu izgrlim i izljubim.Odlicno sam.Kupicu joj parfem.spacebound wrote: 10 Mar 2023, 07:20 Jutro je pocelo bajno. Budna prije sata, glavobolja, u 6 i par minuta nestade struje, a noram praviti tortu, puslice i muffineA vi, kako ste?

Tako nekako.spacebound wrote: 10 Mar 2023, 07:23 Pa holandski je neka mjesavina engleskog, njemackog i sklj rijeci![]()

Zato smetate meniChan wrote: 10 Mar 2023, 07:24Dobro je. Ne smetate mi jutrosspacebound wrote: 10 Mar 2023, 07:20 Jutro je pocelo bajno. Budna prije sata, glavobolja, u 6 i par minuta nestade struje, a noram praviti tortu, puslice i muffineA vi, kako ste?

Ma dobra al i da je bezveze zlatna je.Istetoviracu je na ledjima.spacebound wrote: 10 Mar 2023, 07:24Kakva je OljaHAVANA wrote: 10 Mar 2023, 07:22
Evo sjedim na fizikalnoj i cekam olju.I kontam jel truba da je svu izgrlim i izljubim.Odlicno sam.Kupicu joj parfem.
E da, kisa pada, nebo se crni, danas haman nema svitanja, sjedim u mraku![]()

I dodaju svoje hrakanjeHAVANA wrote: 10 Mar 2023, 07:24Tako nekako.spacebound wrote: 10 Mar 2023, 07:23 Pa holandski je neka mjesavina engleskog, njemackog i sklj rijeci![]()

Ti bar mozes banovati

Ja dobro si