SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
Re: Sebija Izetbegović uživo na televiziji pokazala index: Sve je uredu sa diplomom
Pa jest, i dobro im je. Srbima pogotovo
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

Re: Sebija Izetbegović uživo na televiziji pokazala index: Sve je uredu sa diplomom
Na koga se to ugleda sunce ti zarko
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

Treba ovu temu zakljucati. Kad god udjem bar sunce opsujem. Znaci ne skidam nogu s gasa na putu ka dzehennemu
Samo sabura
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4352 times
- Been thanked: 3287 times
Al mi je dobra ova gornja mudrost, hamman ko iz Sidranovog pera 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
Jest vama dosadno.. 
Vragolasto..
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Druže, vozimo se u vozu koji juri ka provaliji. Zajebi to što je mašinovođa bošnjak.Melek wrote: 08 Mar 2023, 22:42 Ima tu jedna mudrost koja glasi: i Čović i Dodik su hiper šupci al je njihova rulja vazda uz njih. U nas dočim je šupak anamo zeleniji od šupka vamo.
Taj bošnjak je pijanica i narkoman i vidimo da upravlja u ambis.
Fazon je što više nemamo vremena da gradimo novu prugu.
Sad je bitno zaustaviti voz.
Šta znam, neka proba pa ćemo vidjeti na šta će izaći. Moj favorit je bio hadžikadić. Budući da nije prošao, podržat ću "trojku" il kako se već zovu.Lavlje_srce wrote: 08 Mar 2023, 22:39 Da udje u zapisnik; Konakovic mi se podjednako gadi i ne vjerujem mu kad kaze 'dobar dan' da to zbilja i misli.
iskren da budem, podržao bih i crnog vraga samo da bude protiv sda.
Eto u kakav su nas jad doveli.
sjedim i kontam ko bi mogao biti gori od njih. Nijedno ime i nijedna partija mi ne pada napamet.
na koga god pomislim i izvagam, sda je gora opcija.
Da je došao dušman i zavladao bosnom, ne bi bio ovako loš.
Bili su turci, bila je au, bila je jugoslavija...
niko nas nije uništio kao zelena banda. Opljačkali, uništili, narod raselili, infiltrirali se u pravosuđe i uništili ga, kriminalci slobodno hodaju, asimi se oslobađaju, društvo korumpirano do srži, nikakva infrastruktura, fabrike zatvorene i opljačkane, zdravstvo na najnižim granama, vode zagađene...
Kad smo već kod voda, je li ti poznato da na izvoru bune svake sekunde izađu 43 kubika pitke vode?
za 21 dan izađe toliko vode da bismo podmirili njemačke potrebe za pitkom vodom za cijelu godinu.
A ta količina je vic naspram količine koja protiče u gornjem toku neretve(300 kubika u sekundi).
A gdje su ostali izvori i rijeke?!
Ps.
neretva je najhladnija rijeka na svijetu. Toliko stvari kojima se možemo pohvaliti a kojih nema u ostatku svijeta.
Zemlja u kojoj bi narod mogao imati švicarski standard, ali zahvaljujući sda, autobusi mladih ljudi odlaze. Bježe glavom bez obzira.
Svi mi se morete obratit
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Naravno, ovi ce sve uciniti da ne izgube vlast ne toliko zbog dobiti jer vise iz Bosne nemas sta iscijediti, nego se Ego (ubica postenja) navikao da bude vazan. Zive na osjecaju vaznosti i spremni su narod gurnuti u jos jednu tragediju da taj osjecaj zadrze.Taare wrote: 09 Mar 2023, 00:06Druže, vozimo se u vozu koji juri ka provaliji. Zajebi to što je mašinovođa bošnjak.
Taj bošnjak je pijanica i narkoman i vidimo da upravlja u ambis.
Fazon je što više nemamo vremena da gradimo novu prugu.
Sad je bitno zaustaviti voz.
Tako je, unistili su sve sto su mogli; ukljucujuci vodu i zrak. Ja u zadnje vrijeme pijem destilovanu vodu jer ni flasirana ne valja. Cesmovaca je zuta.Šta znam, neka proba pa ćemo vidjeti na šta će izaći. Moj favorit je bio hadžikadić. Budući da nije prošao, podržat ću "trojku" il kako se već zovu.
iskren da budem, podržao bih i crnog vraga samo da bude protiv sda.
Eto u kakav su nas jad doveli.
sjedim i kontam ko bi mogao biti gori od njih. Nijedno ime i nijedna partija mi ne pada napamet.
na koga god pomislim i izvagam, sda je gora opcija.
Da je došao dušman i zavladao bosnom, ne bi bio ovako loš.
Bili su turci, bila je au, bila je jugoslavija...
niko nas nije uništio kao zelena banda. Opljačkali, uništili, narod raselili, infiltrirali se u pravosuđe i uništili ga, kriminalci slobodno hodaju, asimi se oslobađaju, društvo korumpirano do srži, nikakva infrastruktura, fabrike zatvorene i opljačkane, zdravstvo na najnižim granama, vode zagađene...
Nisam to znala. Inace, otrovan je gornji tok Neretve; pogledaj pod odlagaliste otpada Uborak u Vrapcicima kod Mostara. Iscjedak iz tog neorganskog i organskog otpada se ulijeva u Neretvu.Kad smo već kod voda, je li ti poznato da na izvoru bune svake sekunde izađu 43 kubika pitke vode?
za 21 dan izađe toliko vode da bismo podmirili njemačke potrebe za pitkom vodom za cijelu godinu.
A ta količina je vic naspram količine koja protiče u gornjem toku neretve(300 kubika u sekundi).
A gdje su ostali izvori i rijeke?!
Ps.
neretva je najhladnija rijeka na svijetu. Toliko stvari kojima se možemo pohvaliti a kojih nema u ostatku svijeta.
Zemlja u kojoj bi narod mogao imati švicarski standard, ali zahvaljujući sda, autobusi mladih ljudi odlaze. Bježe glavom bez obzira.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
Od samog izbora Fadila.na tu funkciju,razradjen je cjeli elaborat,plan i taktika,kako ga maknut.Krokodil Behko wrote: 08 Mar 2023, 20:24 A evo šta genocidaši iz NiP kažu za dokument, koji je već ocijenjen kao autentičan.
U trumpovskom maniru, odjednom su svi krivi, cijela urota SDA, tužilaštvo, murija, sudija, p.... materina, deep state, itd..
Kad su napravili loš falsifikat nekog pisma u kojem se poziva članstvo Naroda i pravde na diskreditaciju Novalića, pisma koje bi bolje sročila djeca u osnovnoj školi, smijali smo se i lagano razbili tu lošu laž. Na tom su dokumentu loši i potrošeni KOS-ovci i obavještajci bezdiplomci stavili datum stariji od same afere. Danas je Novalić na suđenju dostavio to pismo kao jedan od glavnih dokaza koji ga oslobađaju krivice i optužio Narod i pravdu da mu montira”, naveo je Konaković na Facebooku.
Dalje je naveo da su zbog toga, kako kaže, loše krivotvorenog dokumenta, podnijeli krivičnu prijavu.
“Tužilaštvo naravno nije pronašlo krivca.
U to nisu bili ukljuceni samo domaci uzepeovci,vec i nekoliko evropskih sluzbi.
On im je trn u oku.
Cilj je ovladati federacijom,ostalo je davno palo.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4074 times
- Been thanked: 3737 times
Zanimljivo je i kako je Osmorci cilj uvesti pravdu u Sarajevu, Zenici i Tuzli iako su sada i na pozicijama na državnom nivou.
Znači ne interesuje ih onaj doživotni HDZ direktor u Mostaru niti neregularnosti u Banjaluci o kojima je izvještavao poČetnik Vukanović jer to očigledno nije njihova država. Znači nastavlja se SDA politika sa istim SDA ljudima sa istim SDA mentalitetom.
Znači ne interesuje ih onaj doživotni HDZ direktor u Mostaru niti neregularnosti u Banjaluci o kojima je izvještavao poČetnik Vukanović jer to očigledno nije njihova država. Znači nastavlja se SDA politika sa istim SDA ljudima sa istim SDA mentalitetom.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ima onaj vic kada se dvije žene sretnu ponovo nakon 10 godina pa ova je pita kako su joj sin i kćerka.
Kaže za kćerku “Jest se fino usrećila, oni se tako vole, kada sjede zajedno ne mogu se suzdržati od ljubavi, ljube se grle se, ne mogu sekundu izdržati jedno bez drugog. Zet je tako romantičan, njoj kad se jede on u po noći obiđe čitav grad da joj donese baš ono šta želi”.
A sin?
“Jest se unesrećio sa kurvetinom, ona čak i mene ne poštuje i hvata se sa njim preda mnom, jadan mora u po noći da ide da joj donese da jede”.
E to su ovi glasači, simpatizeri i pripadnici Osmorke. Potpuno ista politika ali nas ubjeđuju da je ovo krasno i dobro za državu kada rade isto ili gore nego šta je SDA radila.
Nema više “Bakir, Dodik i Čović su u talu jer su u koaliciji dok se narodi mrze i napuštaju državu”, više nije nijedan patriotski govor nabacivanje Dodiku na volej niti “Vaša je Bosna od Baščaršije do Marin Dvora.
Sada su potezi poput izbora troprstaša Nešića samo još jedan korak bliže Republici Bosni i Hercegovini.
Kaže za kćerku “Jest se fino usrećila, oni se tako vole, kada sjede zajedno ne mogu se suzdržati od ljubavi, ljube se grle se, ne mogu sekundu izdržati jedno bez drugog. Zet je tako romantičan, njoj kad se jede on u po noći obiđe čitav grad da joj donese baš ono šta želi”.
A sin?
“Jest se unesrećio sa kurvetinom, ona čak i mene ne poštuje i hvata se sa njim preda mnom, jadan mora u po noći da ide da joj donese da jede”.
E to su ovi glasači, simpatizeri i pripadnici Osmorke. Potpuno ista politika ali nas ubjeđuju da je ovo krasno i dobro za državu kada rade isto ili gore nego šta je SDA radila.
Nema više “Bakir, Dodik i Čović su u talu jer su u koaliciji dok se narodi mrze i napuštaju državu”, više nije nijedan patriotski govor nabacivanje Dodiku na volej niti “Vaša je Bosna od Baščaršije do Marin Dvora.
Sada su potezi poput izbora troprstaša Nešića samo još jedan korak bliže Republici Bosni i Hercegovini.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Jedan savjet, ko želi naći dovoljno nagovještaja, neka samo čita onaj tamo forum, Fadilovo tretiranje je samo jedan dio tog projekta.Pasaga wrote: 09 Mar 2023, 04:38Od samog izbora Fadila.na tu funkciju,razradjen je cjeli elaborat,plan i taktika,kako ga maknut.Krokodil Behko wrote: 08 Mar 2023, 20:24 A evo šta genocidaši iz NiP kažu za dokument, koji je već ocijenjen kao autentičan.
U trumpovskom maniru, odjednom su svi krivi, cijela urota SDA, tužilaštvo, murija, sudija, p.... materina, deep state, itd..
U to nisu bili ukljuceni samo domaci uzepeovci,vec i nekoliko evropskih sluzbi.
On im je trn u oku.
Cilj je ovladati federacijom,ostalo je davno palo.
Kadirovci je jedna opasna fraza u ovom momentu koja je postala veoma popularna.
Pa onda zgražavanje zbog poruka Igoru Stojanoviću da je četnik i patetični postovi poput “Kako očekivati onda da neki Petar uzme sutra pušku?” (jer su Bošnjaci zli nacionalisti iako je više Bošnjaka podržalo Stojanovića nego ga napalo) a onda ti isti pljuju Željka Komšića da je Rus i rugaju mu se jer konzumira alkohol. Zamislite da neko napada npr. Srđana Mandića jer pije. Odmah bi ti isti kmečali kako neko želi šerijatsku državu bez alkohola.
Ali najstrašniji pokazatelj dokle sve ovo ide je tema “Izrael je počinio zločin”, tema iako je važna nije toliko važna za naša dešavanja. Tema stara 15 godina, gdje forumaši postavljaju izvještaje UNa i klipove sa Al-Jazeere o kršenju ljudskih prava od strane Izraela nad Palestincima, i nakon 15 godina, baš za vrijeme ovakvih dešavanja u Bosni i Hercegovini, neko napiše “Zaključajte temu jer je antisemitska, temu je otvorio neki SDAovac”.
Ti primjeri pojedinačno ne predstavljaju toliki razlog za uzbunu ali samo kada se svi ti primjeri skupa sastave dobije se kompletna slika plana.
Ljudi nisu svjesni dokle će sve ovo ići. Primjer o izraelskoj temi podsjeća na onda kada je na vrhuncu svjetske islamofobije krenula teorija da je Hitler bio nevinašce ali ga je neki imam izmanipulisao i nagovorio da pobije jevreje.
Ide se na to da se Bošnjaci dovedu u tu poziciju u 2023. u koju su se trebali Srbi dovesti 1995./1996 da je bilo pravde.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Otrovana je već kod konjica. Na toj lokaciji su pronađeni teški metali.Lavlje_srce wrote: 09 Mar 2023, 00:36 Inace, otrovan je gornji tok Neretve; pogledaj pod odlagaliste otpada Uborak u Vrapcicima kod Mostara. Iscjedak iz tog neorganskog i organskog otpada se ulijeva u Neretvu.
Isto tako, zbog onog sranja od gradnje na igmanu, otrovan je i izvor bosne.
A, koliko mi je poznato, ilidža iliti toplice na starobosanskom, opasno kuburi sa vodom.
Ma, ovo sam spomenuo onako usputno. Tema je vještica sa kcus-a.
Ako tužilaštvo bude radilo svoj posao, ona će na robiju.
Svi mi se morete obratit
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Vragolasto..
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2825 times
- Been thanked: 23329 times
Svestran levat skroz.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1221 times
- Been thanked: 3875 times
Nije on levat, svaka njemu čast.
Levati su oni koji su mu nasjeli.
Levati su oni koji su mu nasjeli.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Fake news
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Sve je ovako, a narod se glozi izmedju sebe decenijama. Zasto? Zato sto tako odgovara onima koji dirigiraju ovim teatrom.
Btw, tek danas procitah da nam se Jasminica vec u oktobru prosle godine razvela. Pa how?
Memento Mori
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
Zavadi pa vladaj.. vide prolazi im na kartu nacinalizma stalno.. a nas narod glup mjesto da trazi prosperitet...Lavlje_srce wrote: 09 Mar 2023, 14:18Sve je ovako, a narod se glozi izmedju sebe decenijama. Zasto? Zato sto tako odgovara onima koji dirigiraju ovim teatrom.
Btw, tek danas procitah da nam se Jasminica vec u oktobru prosle godine razvela. Pa how?
Znajuci nju ne cudi me.. nju vidjam vecinom sama seta, a njega po pekarama sendvice gleda..
Vragolasto..
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8351 times
Jesam, a doktorica mi bila ona što je njena desna ruka, koja mi je dala pogrešnu dijagnozu i time terapiju.Taare wrote: 08 Mar 2023, 20:33Jesi li se ti liječila u sekinom kazamatu?Zizi wrote: 08 Mar 2023, 15:10 Jaoo kuknjave o ugroženosti Bošnjaka, jer im se počelo ljuljati carstvo.![]()
Ako je iko odgovoran za formiranje sistema ogrezlog u korupciji i nepotizmu to je Bake, žena mu kod njega i ekipa im iz SDA.
Stiglo im vrijeme za naplatu računa.
Kada me vidi ne smije me u oči pogledati i na ulici pređe na drugu stranu, a ništa joj nisam rekla ni uradila zbog njenog propusta.
Doduše, jeste njezin mentor, izbacio je iz svoje privatne ordinacije i nalijepio kada je vidio šta mi je uradila i nikada više nije kod njega radila.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Glaj sto Ziza napada na Bosnjake
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans