Neće asteroid još
Meni vikend prošo sa krpom u rukama. I zogerom. I četkom. Eh et. Gospođetine
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nemoj noć je lijepi se

Djes nedjeljom ceknut , sta si radila

Mescini nestalo mu goriva. A vikend je prosao brzo, ja kako drugacije

Nikakav to problem nije.

Nemerete sad uz ramazan. Valja ostati licemjeranDuminjo wrote: 12 Mar 2023, 20:20Nikakav to problem nije.
Turnir se igra da se sta pojede i popije. Ako se nesto odigra, dobro i jest
Ovo je turnir sa dušom a ne oni profesionalni za pare.
Pored terena šator, janjetina i pivo iz bureta. Navecer igranka, kolo i pjevaljke.
Jesi li zainteresovan?
Zovi ruma da igra desno krilo, triconju na lijevo. Ja cu u odbranu, ti budi devetka i naci cemo nekog za golmana i to je to. Ko nam sta moze

E ako je najvaznije da se ima pojest i popit i da je rezulta u desetom planu onda moreDuminjo wrote: 12 Mar 2023, 20:20Nikakav to problem nije.
Pored terena šator, janjetina i pivo iz bureta. Navecer igranka, kolo i pjevaljke.
Jesi li zainteresovan?
Zovi ruma da igra desno krilo, triconju na lijevo. Ja cu u odbranu, ti budi devetka i naci cemo nekog za golmana i to je to. Ko nam sta moze

greeneyes wrote: 12 Mar 2023, 20:23E ako je najvaznije da se ima pojest i popit i da je rezulta u desetom planu onda moreDuminjo wrote: 12 Mar 2023, 20:20
Nikakav to problem nije.
Jesi li zainteresovan?
Zovi ruma da igra desno krilo, triconju na lijevo. Ja cu u odbranu, ti budi devetka i naci cemo nekog za golmana i to je to. Ko nam sta moze![]()

Organizator ce pomjeriti turnir poslije ramazana.insomnia wrote: 12 Mar 2023, 20:21Nemerete sad uz ramazan. Valja ostati licemjeranDuminjo wrote: 12 Mar 2023, 20:20
Nikakav to problem nije.
Jesi li zainteresovan?

Cucemo segreeneyes wrote: 12 Mar 2023, 20:23E ako je najvaznije da se ima pojest i popit i da je rezulta u desetom planu onda moreDuminjo wrote: 12 Mar 2023, 20:20
Nikakav to problem nije.
Jesi li zainteresovan?
Zovi ruma da igra desno krilo, triconju na lijevo. Ja cu u odbranu, ti budi devetka i naci cemo nekog za golmana i to je to. Ko nam sta moze![]()

Users browsing this forum: Fuddo and 1 guest