Šta je seksizam?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
- Status: Offline
Re: Zbog optužbi za seksualno uznemiravanje UNICEF suspendovao angažman s Rambom Amadeusom
Kakve veze zapad ima sa našom situacijom i nacionalizmima na ovom području? Desničari širom svijeta jačaju ne zbog nacionalizma, već zbog ljevičarskog aktivizma, woke i cancel kulture, agresivnog djelovanja LGBT udruženja, radikalnog feminizma i slično. To je kod nas tek u tragovima.
Naša situacija s tim nema nikakve veze. Kod nas su ljudi nacionalizmom, mržnjom i ostalim drastično manje opterećeni i stavljaju to u skroz drugi plan ako štima u svim drugim segmentima života. Dovoljno je upoznati jedan broj situiranih ljudi na svim stranama da vidiš da je to stvarno tako. Ne tvrdim da im sad zbog toga treba skidati gaće i nešto slično.
Uostalom nacionalizam ubija u pojam skoro pa 4 decenije i ljudi su generalno umorni od toga, a woke i cancel kultura u ovom smislu nisu bile prisutne 4 decenije (kao ni sve ostalo što je uveliko ekstremno kod današnje američke verzije ljevice), već je tek aktuelno zadnjih par godina i otuda je i donekle interesantna pojava.
Naša situacija s tim nema nikakve veze. Kod nas su ljudi nacionalizmom, mržnjom i ostalim drastično manje opterećeni i stavljaju to u skroz drugi plan ako štima u svim drugim segmentima života. Dovoljno je upoznati jedan broj situiranih ljudi na svim stranama da vidiš da je to stvarno tako. Ne tvrdim da im sad zbog toga treba skidati gaće i nešto slično.
Uostalom nacionalizam ubija u pojam skoro pa 4 decenije i ljudi su generalno umorni od toga, a woke i cancel kultura u ovom smislu nisu bile prisutne 4 decenije (kao ni sve ostalo što je uveliko ekstremno kod današnje američke verzije ljevice), već je tek aktuelno zadnjih par godina i otuda je i donekle interesantna pojava.
Last edited by Masamune on 15 Mar 2023, 10:37, edited 4 times in total.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Re: Zbog optužbi za seksualno uznemiravanje UNICEF suspendovao angažman s Rambom Amadeusom
Kako smo dosli do ovog od Rambovog stipanja za guzicu?Naseef Mushroom wrote: 15 Mar 2023, 10:26Pa nije nacionalizam samo “odoh baliji razbiti glavu i zapaliti auto” od strane nezaposlenog dna društva. Prošetaj do Gruda, Širokog, Bijeljine, Prijedora i ostalih mjesta pa razgovaraj sa ljudima sa solidnim primanjima, dotorima, profesorima, šalterušama i automehaničarima što znaju ako je posao dobar i nekoliko hiljada zaraditi.Chan wrote: 15 Mar 2023, 09:00
Govorim o ljudima koji nisu poznati ili nisu neka krema i slično. Nije to pravilo, ali uglavnom jeste tako.
Mada sam siguran da to već znaš.
Evo i van Balkana, hrpa Amerikanaca sa dobrim primanjima koji su glasali za Trumpa, u europskim državama koji su glasali za AfD, Le Pen i ostale desničarske stranke, Orban je u Mađarskoj osvojio rekordan broj glasova itd.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28041 times
- Been thanked: 32037 times
Pa valjda hoće reć da je licjemeren nacionalista u dubini duše i još ktome hoće zdrpit... Sa sve referencama
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 478 times
- Been thanked: 1458 times
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Ja kontala Rambo FGRZanki wrote: 15 Mar 2023, 10:41 Pa valjda hoće reć da je licjemeren nacionalista u dubini duše i još ktome hoće zdrpit... Sa sve referencama
- Zanki
- saudade

Pa to više nie moderno, viš da se tolko izvrtia da je sad već strogi centar
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
A ove danas da te bog sačuva, sve nake influenserice, ''javne ličnosti'' .... ćuna im iz očiju viri, da im je bit u centru pažnje, i ha ispadnu iz navedenog centra, amaaan, uhvatio me za dupe, nepristojno me dirao, drž nedaj .... FUJ!Zanki wrote: 15 Mar 2023, 10:41 Pa valjda hoće reć da je licjemeren nacionalista u dubini duše i još ktome hoće zdrpit... Sa sve referencama
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Vise nista ne mozes upratiti......
- Zanki
- saudade

Jesi vidia dabogsačuva kakvo je vrime došloedo_79 wrote: 15 Mar 2023, 11:02A ove danas da te bog sačuva, sve nake influenserice, ''javne ličnosti'' .... ćuna im iz očiju viri, da im je bit u centru pažnje, i ha ispadnu iz navedenog centra, amaaan, uhvatio me za dupe, nepristojno me dirao, drž nedaj .... FUJ!Zanki wrote: 15 Mar 2023, 10:41 Pa valjda hoće reć da je licjemeren nacionalista u dubini duše i još ktome hoće zdrpit... Sa sve referencama![]()
- General War
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
PA eto i tvoj se rahmetli preCednik slikao sa Cassius Clayom, koji je pricao da su svi bjelci demoni...trebam li ja sad izvlaciti zakljucke iz toga za Alju?Naseef Mushroom wrote: 15 Mar 2023, 08:23Naravno da je za tebe to tačno kada ignorišeš postavljeno za njegovog prijatelja Glogovca šta dokazuje da je glupost to što je izjavio.
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- Duh
- Inventar foruma

- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
samo se bojim da neke forumasice jos ne podju po njemu sa-fuj, mogla bi mu biti kcerka.
ali nece...Pasagu ce lomiti.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
Sve neke moralne vertikale .... a sve nevine .... u nozdrvu ... moždaZanki wrote: 15 Mar 2023, 11:03Jesi vidia dabogsačuva kakvo je vrime došloedo_79 wrote: 15 Mar 2023, 11:02
A ove danas da te bog sačuva, sve nake influenserice, ''javne ličnosti'' .... ćuna im iz očiju viri, da im je bit u centru pažnje, i ha ispadnu iz navedenog centra, amaaan, uhvatio me za dupe, nepristojno me dirao, drž nedaj .... FUJ!![]()
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Odvratan ti je komantar 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Duh
- Inventar foruma

a jeb, sa maramom, u minicu, u dimijama...ko ce svima ugoditi.
ja kad tako vidim neke guzove dobre, ja samo gledam u cipele i ponekad pogledam u oko.
ako u oku cunu vidim, ohrabrim se malo.
pogledam malo u guzove...
onda se prepadnem i opet u cipele.
kad poznam u oku istinu-jbg..ta cuna nije moja, ja se odmaknem.
napijem se, padnem sa stolice pod sank...
iznese me van uplakanog.
podjem se derat-hocuuuuu i ja jebat.
tezak je zivot nas dzentlmena.
ja kad tako vidim neke guzove dobre, ja samo gledam u cipele i ponekad pogledam u oko.
ako u oku cunu vidim, ohrabrim se malo.
pogledam malo u guzove...
onda se prepadnem i opet u cipele.
kad poznam u oku istinu-jbg..ta cuna nije moja, ja se odmaknem.
napijem se, padnem sa stolice pod sank...
iznese me van uplakanog.
podjem se derat-hocuuuuu i ja jebat.
tezak je zivot nas dzentlmena.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ti kad progovoris bas otklonis insanu svaku sumnju
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Jbg druže. Druga su vremena. Nikad veće slobode i nikad veći individualizam. Današnje generacije naročito mladih ljudi teže da budu posebni u odnosu na druge, pa se ističu po raznim osnovama koje nisu samo pozitivne. U cijelom tom procesu se javila i jedna vrsta anomalije, a to je da u ovim vremenima ljudi najviše čeznu za pažnjom. Najviše ikad i to ne samo zbog zarade.edo_79 wrote: 15 Mar 2023, 11:02A ove danas da te bog sačuva, sve nake influenserice, ''javne ličnosti'' .... ćuna im iz očiju viri, da im je bit u centru pažnje, i ha ispadnu iz navedenog centra, amaaan, uhvatio me za dupe, nepristojno me dirao, drž nedaj .... FUJ!Zanki wrote: 15 Mar 2023, 10:41 Pa valjda hoće reć da je licjemeren nacionalista u dubini duše i još ktome hoće zdrpit... Sa sve referencama![]()
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Sirnicom ga edo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ocvale partizanke vec zamisljaju kako ih urbana spodoba u jagnjecem kozuhu drpa po guzicetiniDuh wrote: 15 Mar 2023, 11:16 samo se bojim da neke forumasice jos ne podju po njemu sa-fuj, mogla bi mu biti kcerka.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30960 times
- Been thanked: 28665 times
Ma mozda je sve dogovor
- Duh
- Inventar foruma

ma jest. vezu ce kasnije objaviti zbog lajkova.