Da bi to prestalo da važi samo je dovoljno reći udebljala si se
Kako se nosite sa godinama?
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22514 times
- Been thanked: 20641 times
- Status: Online
Re: Kako se nosite sa godinama?
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1742 times
- Status: Offline
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13317 times
- Been thanked: 14519 times
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Ne bi se valjda usudio
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Ja sam se tako par puta stvarno nasalio. I jednom vidim je ogleda se u hodniku jedno 5 minuta, gleda stomak itd. i ja nju pitam sta to bona radis, pa vice sto lazes da sam se udebljala
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
s vama bgmi nikad dosadno
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Hrabro forumski kolega, hrabro
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1385 times
- Been thanked: 1688 times
HelouuuShadow wrote: 14 Mar 2023, 08:07 Nosim, nekako nesvjesno.
Kad pogledam svoju generaciju, ispod obrva sa strane, skontam kako vrijeme prolazi ko ludo. Onda kazem sebi, pa helouuu i ti si tu, osvijesti se.
Pogled Joca Vujičića
- Admiral
- Sitna buranija

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 17 times
Vjerovatno. Mozda kad manje godina imas u glavi ono i manje zivota ti se desilo i desava pa se cini sporije.spacebound wrote: 14 Mar 2023, 06:31 Ma jok, to je sto smo stariji sve nam brze prolazi. I ja imam 35 i isti osjecaj. Neki dan vidim Alyssu Milano i zacudim se kako je ostarila, hej! Pa ja sam gledala njenu seriju Charmed skoro. Onda odvrtim film da je to skoro bilo prije 20 godinaDa sam tad bila srednjoskolka i da su djeca koja su se rodila kad sam ja maturirala sad srednjoskolci
Inace nemam se ja tu sta nosit, zivim i eto. Super sam si, sto starija to se vise volim![]()
Tako i ja za igrace mad gledam fudbal kad prikaze lik se rodio 2001-e zavrti mi se odma.
Jesi li udata ili si single? I to utjece, pogotovo ako imas djece... Ja nisam ozenjen pa mozda i zbog tog mi "bjezi" vrijeme...
I sto rece iznad neko za 50, joj kad pomislim da ce mi za samo 15 godina biti tih ogromnih 50 noge mi se pocnu tresti
BHOP
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2877 times
- Been thanked: 23822 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16875 times
Ovaj stariji klipan ce na jesen imati 12 godina. Kao da je jucer bilo kad je imao par mjeseci i Chelsea osvojio Ligu prvaka. S njim u narucju gledala utakmicuAdmiral wrote: 14 Mar 2023, 19:26Vjerovatno. Mozda kad manje godina imas u glavi ono i manje zivota ti se desilo i desava pa se cini sporije.spacebound wrote: 14 Mar 2023, 06:31 Ma jok, to je sto smo stariji sve nam brze prolazi. I ja imam 35 i isti osjecaj. Neki dan vidim Alyssu Milano i zacudim se kako je ostarila, hej! Pa ja sam gledala njenu seriju Charmed skoro. Onda odvrtim film da je to skoro bilo prije 20 godinaDa sam tad bila srednjoskolka i da su djeca koja su se rodila kad sam ja maturirala sad srednjoskolci
Inace nemam se ja tu sta nosit, zivim i eto. Super sam si, sto starija to se vise volim![]()
Tako i ja za igrace mad gledam fudbal kad prikaze lik se rodio 2001-e zavrti mi se odma.
Jesi li udata ili si single? I to utjece, pogotovo ako imas djece... Ja nisam ozenjen pa mozda i zbog tog mi "bjezi" vrijeme...
I sto rece iznad neko za 50, joj kad pomislim da ce mi za samo 15 godina biti tih ogromnih 50 noge mi se pocnu tresti
Sad on meni prica o fudbalerima jer kako su krenule obaveze, muz, djeca, kuca ja sam prestala pratit.
Jucer bas Xavi drzi press i ja mu govorim da kad sam ja gledala fudbal on je bio igrac.
Ih jos ovoliko pa 70
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Forumaš godine

Meni 38 bilo kad sam poceo pisati na forumu 2008.To neki dan bilo. 
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3829 times
- Been thanked: 7060 times
I ja tako nekako, sjecam se ko da je bilo jucer, kad sam napisao prvi post..
poslije treceg me namah banovali..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24869 times
- Been thanked: 27596 times
Gle, on zna da smo generacija, ja ne znam.
Helouuu ju tu
Acta non Verba
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 24167 times
- Been thanked: 10444 times
E čuj, za "samo" 15 biće "ogromnih" 50Admiral wrote: 14 Mar 2023, 19:26Vjerovatno. Mozda kad manje godina imas u glavi ono i manje zivota ti se desilo i desava pa se cini sporije.spacebound wrote: 14 Mar 2023, 06:31 Ma jok, to je sto smo stariji sve nam brze prolazi. I ja imam 35 i isti osjecaj. Neki dan vidim Alyssu Milano i zacudim se kako je ostarila, hej! Pa ja sam gledala njenu seriju Charmed skoro. Onda odvrtim film da je to skoro bilo prije 20 godinaDa sam tad bila srednjoskolka i da su djeca koja su se rodila kad sam ja maturirala sad srednjoskolci
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 24167 times
- Been thanked: 10444 times
I ja od 2008. po ovim glupostima švrljam i dosađujem narodu, i sve mi se čini sve sam rekla, a onda se vadim na godine i kobajagi mudrost, neka imam još nešto napisati
- HAVANA
- Forumaš godine

Kako ovo sega zvuciNice wrote: 15 Mar 2023, 16:48E čuj, za "samo" 15 biće "ogromnih" 50Admiral wrote: 14 Mar 2023, 19:26
Vjerovatno. Mozda kad manje godina imas u glavi ono i manje zivota ti se desilo i desava pa se cini sporije.
I sto rece iznad neko za 50, joj kad pomislim da ce mi za samo 15 godina biti tih ogromnih 50 noge mi se pocnu tresti![]()
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 969 times
- Been thanked: 6931 times
-
Mon
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 5109 times