Ovo nije novost
Stara je tebnologija iz sesamdesetih godina
Tzv. ukrstanje kurceva
Bilo na fox kanalu
Moderator: Krokodil Behko
Ovo nije novost
nasilje nije odgovorAdmiral wrote: 14 Mar 2023, 19:33 Ovo za Coolia i lancice tako meni jednom zenska na poslu prinosi lancic da vidim kaze ovo mi je od bake pepeo u privjesku te je nisam petom u sljepocnicu izokreta trehno... Bjeri tamo prepadat narod cuj da nosi ostatke starog oko vrata su normalni
I kod nas su dobijali virsle i piladKrokodil Behko wrote: 02 Mar 2023, 01:04Još jedna od bizarnijih nagrada dolazi iz Afrike. Hlompho Kekana u Južnoj Africi dobio je 5 GB mobilnog interneta jer je odigrao dobru utakmicu,
U Zimbabveu je nogometaš dobio karton koji sadrži 24 pive, dok je u Malaviju nogometaš dobio živu kokošku. Nogometaš kluba Dreams FC iz Gane dobio je par papuča, a u Premier ligi Sudana igrače nagrađuju motornim uljem. U Botsvani igrači dobijaju lavor prepun prehrambenih potrepština.
![]()
Da zene deminiraju ne bi niko smio preko tog terena precBosnia_Nord wrote: 16 Mar 2023, 19:02 Ja se nadam da je određeni broj studentica odlučilo da nakon ovog predavanja ode da radi kao demineri i da se na taj način bori protiv patrijarha, jer je zli patrijarh nametnuo da muškarci rade poslove koji si rizični za život bez obzira da li zahtjevaju fizičku snagu.
Tako je jedna feminiskinja rekla da žene ne moraju ni ići na ratišta jer su muškarci ti koji počinju ratove, pa joj neko odgovorio da u tom slučaju žene ne trebaju biti u državnoj vladi jer su muškarci ti koji si se borili i pokrenuli državu
Pa jasno, reprodukcijska medicina,Matan wrote: 08 Mar 2023, 20:19 Ma jednog dana ce iz labaratorija izlaziti djeca, nece ni trebati roditelji..
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests