Zbilja. Povratio sam malo sebi u usta
U sta se forum pretvorio. Pa da ce makar ko koga stvarno nabosti nego jok. Ko specijalna skola bgm. Gumena gimnazija
No nesto me puno spominjes. Vidim i na klixu me citiras da neces da se paris gluho bilo?
Moderator: Krokodil Behko

Na jednoj temi ali opravdano. Tacno se vidi ko onog brani i to ide u krajnost.insomnia wrote: 16 Mar 2023, 12:33Zbilja. Povratio sam malo sebi u usta
U sta se forum pretvorio. Pa da ce makar ko koga stvarno nabosti nego jok. Ko specijalna skola bgm. Gumena gimnazija
No nesto me puno spominjes. Vidim i na klixu me citiras da neces da se paris gluho bilo?

Vise preraslo u patetiku..insomnia wrote: 16 Mar 2023, 12:33Zbilja. Povratio sam malo sebi u usta

50 puta gore je bilo na Beharu gdje si aktivno pisao mjesecima. To ti haman nije smetalo.Kai wrote: 16 Mar 2023, 13:10Vise preraslo u patetiku..insomnia wrote: 16 Mar 2023, 12:33
No nesto me puno spominjes. Vidim i na klixu me citiras da neces da se paris gluho bilo?![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ma jel joj to opet sir nosio, pustila ga da se registruje?Chan wrote: 16 Mar 2023, 12:34Na jednoj temi ali opravdano. Tacno se vidi ko onog brani i to ide u krajnost.insomnia wrote: 16 Mar 2023, 12:33

Ma nemam pojma, ali prije da tamo baci oko i samo čita

Nije ovo ozbiljno ovo ispade nauka.Julia-Klara wrote: 16 Mar 2023, 14:04 Hajd sve, ali ko o vu temu uzima za ozbiljno?
Ja sam mislila da ste vi ozbiljni ljudi...
Osupnuta i zaibrecena wieder mal
Duh wrote: 16 Mar 2023, 14:08 ne mjesam se u sukobe forumasa.
uvijek mozete ubiti
das ist kaznjivo(a i grijeh veliki)...
mozete izbrisati
das ist carolija.
mozete nastaviti.
das ist walter.

Moremol aktivno citati?

Ama jok. Nisam ni isko. Nego citira moje mudrosti. Ko Sabovic tebe po fejsbuku
Malo ti je onaj romantičar, što ti liriku piše, nego bi još i Shadow, epa neće da može

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest