Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Chan wrote: 16 Mar 2023, 12:23
Sace insomnia uletiti sa smileyem koji povraca na sve ovo
Zbilja. Povratio sam malo sebi u usta
U sta se forum pretvorio. Pa da ce makar ko koga stvarno nabosti nego jok. Ko specijalna skola bgm. Gumena gimnazija
No nesto me puno spominjes. Vidim i na klixu me citiras da neces da se paris gluho bilo?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
U sta se forum pretvorio. Pa da ce makar ko koga stvarno nabosti nego jok. Ko specijalna skola bgm. Gumena gimnazija
No nesto me puno spominjes. Vidim i na klixu me citiras da neces da se paris gluho bilo?
Na jednoj temi ali opravdano. Tacno se vidi ko onog brani i to ide u krajnost.
Primjetio sam da je cesto kriv zenski aspekt kod muskaraca.
Problematicno je sto se i kod destruktivnog ponasanja ne iznosi ideja za bolje.(nista problematcno ako ispadnes zena, ali ne trebas bas pizda)
ja npr ni jednoj zeni ni muskarcu ne zelim da se susretne sa mojim zenskim aspektom.
Kod zena je problematcno sto im muski aspekt popravlja npr grudnjak.
Otislo sve u k...
Vise preraslo u patetiku..
50 puta gore je bilo na Beharu gdje si aktivno pisao mjesecima. To ti haman nije smetalo.
Na jednoj temi ali opravdano. Tacno se vidi ko onog brani i to ide u krajnost.
Ma jel joj to opet sir nosio, pustila ga da se registruje?
Julia-Klara wrote: 16 Mar 2023, 14:04
Hajd sve, ali ko o vu temu uzima za ozbiljno?
Ja sam mislila da ste vi ozbiljni ljudi...
Osupnuta i zaibrecena wieder mal
Nije ovo ozbiljno ovo ispade nauka.
Duh wrote: 16 Mar 2023, 14:08
ne mjesam se u sukobe forumasa.
uvijek mozete ubiti
das ist kaznjivo(a i grijeh veliki)...
mozete izbrisati
das ist carolija.
mozete nastaviti.
das ist walter.
Ne znam za sukobe. Ja pored toga odavno vec samo prodjem.
Nasmjesim se sta drugo.
Za sukob je nekad dovoljno jedno.
Jedan covjek dovoljan sam sebi.
Sam sa sobom u sukobu, a da i ne zna.
Onda ispliva.