Ovo je baš zanimljivo. E sad ni meni nije jasno je li se samo slikao za godišnjak u tome ili je svaki dan nosio.
Zanimljivosti
Moderator: Krokodil Behko
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
- Status: Offline
Re: Uvijek ista odjeća: Profesor 40 godina u istoj košulji
Pa je li mijenjao gaće i čarape 
Ovo je baš zanimljivo. E sad ni meni nije jasno je li se samo slikao za godišnjak u tome ili je svaki dan nosio.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Bas me zanima da li jos uvijek ima tak'ih košulja? da i ja sebi zbavim pe-šest. 
Samo sabura
Imala sam i ja jednog ovakvog na faksu samo u dukserici i samtanim pantolama i ljeti i zimi i godinama i da ne zaboravim cipele
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9061 times
- Been thanked: 5797 times
- Status: Online
Moja bi rahmetli nena rekla: "E, jest pesin čojk"!
The Dark Side Of The Forum...
pa sta hocete promijenio je oblik brkova 
- pparadiso™
- Sitna buranija

Re: Zanimljivosti
Code: Select all
http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/5//3970/3970473_sprite198.swfNikad ne raspravljaj sa budalom. Prvo ce te spustiti na svoj nivo, a onda ce te dobiti na iskustvo!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Pokretne stepenice zamalo ubile 32-godišnju ženu

Prije nekoliko godina u sarajevskom tržnom centru Wisa pokretne stepenice teško su ozlijedile djevojčicu kojoj je kosa upala u mehanizam, koji ju je onda povukao sa sobom. O sličnom slučaju, doduše pod nešto drugačijim okolnostima, javlja ovih dana New York Daily News
32-godišnju ženu povukle su za kosu pokretne stepenice, nakon što se ona onesvijestila na njima. Slučaj se dogodio na stanici podzemne željeznice u Harlemu (New York, SAD).
Žena inače boluje od epilepsije, a uspjeli su je spasiti radnici na održavanju koji su brzo uspjeli isključiti stepenice. Uprkos tome zadobila je ogrebotine na licu, nogama i rukama, a iščupan joj je i veliki pramen kose.
Osim spomenutog slučaja u sarajevskoj Wisi, pokretne stepenice gotovo su skalpirale dvogodišnju djevojčicu iz Australije Mandy Caulfield prije četiri godine, a 2009. dogodio se vrlo sličan incident i u Engleskoj (Newcastle) sa 3-godišnjom djevojčicom.
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Re: Pokretne stepenice zamalo ubile 32-godišnju ženu
a i nisu te pokretne stepenice za svakoga...prije nekih 5-6 godina dok sam stanovao direktno u gradu jedna starija komsinica iz zgrade,njemica ali se vrlo dobro drzala za svoje godine izlazila je iz metroa stepenicama a one su djelimicno duge i po 20 i vise metara i pala je natraske i umrla...razbila glavu od one metalne ostrine..
-
Ruana
Nemam vremena gosti samo sto nisu dosli.
Moja suknja sreca nije bila na lastiku.
Moja suknja sreca nije bila na lastiku.
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time

pokretne stepenice u jednom novom trznom modnom centru u centru grada,MyZeil..duge su sigurno po mojoj procjeni preko 40 metara i sa prilicno velikom kosinom uradjene...ovdje kome se zamanta njemu je Amin..
Događa se i na livadi da pogineš, nije da su pokretne stepenice izvor neke velike opasnosti ipak one prolaze sve norme sigurnosti. Ali da, na žalost, ima i ovakvih situacija.
Kad smo kod pokretnih stepenica, voljela bih da se ljudi nauče stajati na desnoj strani da mi "trkači" možemo projuriti lijevom a ne cupkati iza drugih dok stepenice polako dođu do vrha ili dna. U nekim gradovima vani sam to vidjela a ovdje kod nas nikako da nam to postane neko nepisano pravilo.
Kad smo kod pokretnih stepenica, voljela bih da se ljudi nauče stajati na desnoj strani da mi "trkači" možemo projuriti lijevom a ne cupkati iza drugih dok stepenice polako dođu do vrha ili dna. U nekim gradovima vani sam to vidjela a ovdje kod nas nikako da nam to postane neko nepisano pravilo.
Ne prozivajKatja wrote:Događa se i na livadi da pogineš, nije da su pokretne stepenice izvor neke velike opasnosti ipak one prolaze sve norme sigurnosti. Ali da, na žalost, ima i ovakvih situacija.
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Trebala bi postojati posebna traka za trudnice i pivopije.butterfly wrote:Ne prozivajKatja wrote:Događa se i na livadi da pogineš, nije da su pokretne stepenice izvor neke velike opasnosti ipak one prolaze sve norme sigurnosti. Ali da, na žalost, ima i ovakvih situacija.
Kad smo kod pokretnih stepenica, voljela bih da se ljudi nauče stajati na desnoj strani da mi "trkači" možemo projuriti lijevom a ne cupkati iza drugih dok stepenice polako dođu do vrha ili dna. U nekim gradovima vani sam to vidjela a ovdje kod nas nikako da nam to postane neko nepisano pravilo.ja i kad stanem na lijevu stranu ne ostane bas puno prostora za "trkace" : valja
To je u domenu diskriminacije 

Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
a jeli imas ti jezik?Katja wrote: Kad smo kod pokretnih stepenica, voljela bih da se ljudi nauče stajati na desnoj strani da mi "trkači" možemo projuriti lijevom a ne cupkati iza drugih dok stepenice polako dođu do vrha ili dna.
lepo pitas coveka ispred sebe jel moze da se malo pomakne da mozes da prodjes.
I tako od jednog do drugog kad ih je dvadesetak na škalinama pametnjakoviću?Alexandar wrote:a jeli imas ti jezik?Katja wrote: Kad smo kod pokretnih stepenica, voljela bih da se ljudi nauče stajati na desnoj strani da mi "trkači" možemo projuriti lijevom a ne cupkati iza drugih dok stepenice polako dođu do vrha ili dna.
lepo pitas coveka ispred sebe jel moze da se malo pomakne da mozes da prodjes.
Vala bas me iritira stajati iza nekoga ko voli "setati" po ovom crnogorskom setalistuKatja wrote:
Kad smo kod pokretnih stepenica, voljela bih da se ljudi nauče stajati na desnoj strani da mi "trkači" možemo projuriti lijevom a ne cupkati iza drugih dok stepenice polako dođu do vrha ili dna.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Trudna 15 godina

Mišel Dugar (Michelle Duggar), 45-godišnja Amerikanka, do sada je 21 put bila trudna. Majka je 19 djece – 9 djevojčica i 10 dječaka. Nosi titulu supermame i trećinu svog života do sada je provela u trudnoći. Imala je i dva spontana pobačaja. Mišel tvrdi da i dalje namjerava rađati. Ona je, inače, konzervativna hrišćanka. U braku je 28 godina s Džimom Bobom (Jim), a imena svih 19 djece počinju slovom Dž.