Parada ponosa u Sarajevu
Moderator: Krokodil Behko
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 111 times
- Status: Offline
Re: Policija u Banjoj Luci zabranila održavanje skupa u okviru Povorke ponosa
Jebote pa Republika Srpska je neovisnija od Hrvatske i Slovenije i da ne nabrajam dalje mnoge zemlje Europe. Znači nisu ni država, samo se tako ponašaju, ali imaju svoje stavove i svoje pravo i svoje odluke, i ne guze se Bruxelesu ni Londonu. E sad, koliko su ovisni o Beogradu ili Moskvi ne znam, ali opet kažem, neovisniji su od mnogih zemalja koje se nazivaju neovisnima.
Kontra mraku, kontra sili.
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3765 times
- Been thanked: 6916 times
Ja drzave i govana..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:25 Jebote pa Republika Srpska je neovisnija od Hrvatske i Slovenije i da ne nabrajam dalje mnoge zemlje Europe. Znači nisu ni država, samo se tako ponašaju, ali imaju svoje stavove i svoje pravo i svoje odluke, i ne guze se Bruxelesu ni Londonu. E sad, koliko su ovisni o Beogradu ili Moskvi ne znam, ali opet kažem, neovisniji su od mnogih zemalja koje se nazivaju neovisnima.
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8872 times
- Been thanked: 5624 times
Ne radi se o neovisnosti nego o ljudskim pravima i sexualnim slobodama a sto je na zapadu svetinja.
The Dark Side Of The Forum...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13962 times
- Been thanked: 23079 times
Izgubljen slucaj, civilizacijski djubreluk
Najneovisniji su od pameti
Najneovisniji su od pameti
Dozvolite da se obratimo
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Ma pričaj ti priču, u tvoj i moj grad ako odluči doći gej parada, nećemo se pitati ni ja ni ti niti ijedan stanovnik grada, nego će parada bit jer mora bit, a evo vidiš u Republici Srpskoj neće. I ako mogu reć sto puta godišnje da su šugava paratvorevina, mogu reć i par puta godišnje svaka im čast, ako to zaslužuju u nekim stvarima.Matan wrote: 18 Mar 2023, 21:26Ja drzave i govana..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:25 Jebote pa Republika Srpska je neovisnija od Hrvatske i Slovenije i da ne nabrajam dalje mnoge zemlje Europe. Znači nisu ni država, samo se tako ponašaju, ali imaju svoje stavove i svoje pravo i svoje odluke, i ne guze se Bruxelesu ni Londonu. E sad, koliko su ovisni o Beogradu ili Moskvi ne znam, ali opet kažem, neovisniji su od mnogih zemalja koje se nazivaju neovisnima.
- Matan
- Sila nečista
Smeta ti parada a ne smetaju ti kriminal, jad i bijeda u drzavi..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:34Ma pričaj ti priču, u tvoj i moj grad ako odluči doći gej parada, nećemo se pitati ni ja ni ti niti ijedan stanovnik grada, nego će parada bit jer mora bit, a evo vidiš u Republici Srpskoj neće. I ako mogu reć sto puta godišnje da su šugava paratvorevina, mogu reć i par puta godišnje svaka im čast, ako to zaslužuju u nekim stvarima.
parada je sve zlo koje je spopalo ove prostore..
a ne neke druge stvari..
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Zna se šta je svetinja. Čak i ateisti, ako su normalni ljudi, poštuju vjernike i ne diraju u njihove svetinje. A gej parada je zlo a ne svetinja.Mister No wrote: 18 Mar 2023, 21:28 Ne radi se o neovisnosti nego o ljudskim pravima i sexualnim slobodama a sto je na zapadu svetinja.
- Matan
- Sila nečista
I u mom gradu se odrzi parada i niko nema pojma ni kada ni kako..
niti koga zanima..
niti koga zanima..
- Matan
- Sila nečista
Kakve bolan svetinje te spopale..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:37Zna se šta je svetinja. Čak i ateisti, ako su normalni ljudi, poštuju vjernike i ne diraju u njihove svetinje. A gej parada je zlo a ne svetinja.Mister No wrote: 18 Mar 2023, 21:28 Ne radi se o neovisnosti nego o ljudskim pravima i sexualnim slobodama a sto je na zapadu svetinja.
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Smeta mi svako zlo. Iako u pravu si, često puta mi moralno zlo više smeta nego materijalno.Matan wrote: 18 Mar 2023, 21:36Smeta ti parada a ne smetaju ti kriminal, jad i bijeda u drzavi..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:34
Ma pričaj ti priču, u tvoj i moj grad ako odluči doći gej parada, nećemo se pitati ni ja ni ti niti ijedan stanovnik grada, nego će parada bit jer mora bit, a evo vidiš u Republici Srpskoj neće. I ako mogu reć sto puta godišnje da su šugava paratvorevina, mogu reć i par puta godišnje svaka im čast, ako to zaslužuju u nekim stvarima.
a ne neke druge stvari..
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Svetinje ne spopadaju.Matan wrote: 18 Mar 2023, 21:38Kakve bolan svetinje te spopale..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:37
Zna se šta je svetinja. Čak i ateisti, ako su normalni ljudi, poštuju vjernike i ne diraju u njihove svetinje. A gej parada je zlo a ne svetinja.
- Matan
- Sila nečista
Pa zato i jesmo gdje jesmo, na repu napredni i kulturni, normalni drzava..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:38Smeta mi svako zlo. Iako u pravu si, često puta mi moralno zlo više smeta nego materijalno.Matan wrote: 18 Mar 2023, 21:36
Smeta ti parada a ne smetaju ti kriminal, jad i bijeda u drzavi..
a ne neke druge stvari..
mi smo u rangu Konga..
- Matan
- Sila nečista
Pa sta ti mislis da si veci vjernik od mene..
kako moje svetinje niko ne dira..
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2710 times
- Been thanked: 8412 times
Ta neovisna i odlucna tvorevina sa svojim stavovima, kakve nema ni zapad, mora ove godine vratiti preko milijardu duga za kredite.Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:25 Jebote pa Republika Srpska je neovisnija od Hrvatske i Slovenije i da ne nabrajam dalje mnoge zemlje Europe. Znači nisu ni država, samo se tako ponašaju, ali imaju svoje stavove i svoje pravo i svoje odluke, i ne guze se Bruxelesu ni Londonu. E sad, koliko su ovisni o Beogradu ili Moskvi ne znam, ali opet kažem, neovisniji su od mnogih zemalja koje se nazivaju neovisnima.
Udarace se i slucajni prolaznici, pozivace se na secesiju, vadice se muda i šuškati puskicama samo kako bi bilo kakav belaj izbio jer valja poskupiti struju, vodu, uvesti dodatni porez na ekstra zarade itd itd.. valja stvoriti pare kojih nema.
Neovisni su u p.m.
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Materijalno smo na repu ostatka Europe, moralno smo još uvijek manje propali od europskog zapada.Matan wrote: 18 Mar 2023, 21:39Pa zato i jesmo gdje jesmo, na repu napredni i kulturni, normalni drzava..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:38
Smeta mi svako zlo. Iako u pravu si, često puta mi moralno zlo više smeta nego materijalno.
mi smo u rangu Konga..
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13962 times
- Been thanked: 23079 times
Pa jesteBlack Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:37Zna se šta je svetinja. Čak i ateisti, ako su normalni ljudi, poštuju vjernike i ne diraju u njihove svetinje. A gej parada je zlo a ne svetinja.Mister No wrote: 18 Mar 2023, 21:28 Ne radi se o neovisnosti nego o ljudskim pravima i sexualnim slobodama a sto je na zapadu svetinja.
Tebi plata 3000 eura, a njemu plata 300 eura, i vices mu drzi pedere!
Nedaj svetinje!
Uaaaa zapad!
Dozvolite da se obratimo
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Ne daj Bože, to nikad nisam rekao. Ne znam ni što znači to veliki vjernik ili veći vjernik.Matan wrote: 18 Mar 2023, 21:40Pa sta ti mislis da si veci vjernik od mene..
- Matan
- Sila nečista
Pa tako kaze onaj iz Banja Luke, dira mi svetinje i prikolje covjeka u ime ti svetinja..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:43Ne daj Bože, to nikad nisam rekao. Ne znam ni što znači to veliki vjernik ili veći vjernik.Matan wrote: 18 Mar 2023, 21:40
Pa sta ti mislis da si veci vjernik od mene..
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
I, kakve veze ima to? Trenutno pričamo o paradi a ne o kriminalu, jadu i bijedi u državi.
Kada god se pokrene tema o gej paradi, odmah dođu neki sa pričom "pored toliko problema, mi se brinemo o paradi".
Koliko glupa priča....
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Duminjo wrote: 18 Mar 2023, 21:41Ta neovisna i odlucna tvorevina sa svojim stavovima, kakve nema ni zapad, mora ove godine vratiti preko milijardu duga za kredite.Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:25 Jebote pa Republika Srpska je neovisnija od Hrvatske i Slovenije i da ne nabrajam dalje mnoge zemlje Europe. Znači nisu ni država, samo se tako ponašaju, ali imaju svoje stavove i svoje pravo i svoje odluke, i ne guze se Bruxelesu ni Londonu. E sad, koliko su ovisni o Beogradu ili Moskvi ne znam, ali opet kažem, neovisniji su od mnogih zemalja koje se nazivaju neovisnima.
Udarace se i slucajni prolaznici, pozivace se na secesiju, vadice se muda i šuškati puskicama samo kako bi bilo kakav belaj izbio jer valja poskupiti struju, vodu, uvesti dodatni porez na ekstra zarade itd itd.. valja stvoriti pare kojih nema.
Neovisni su u p.m.