Ne kružimFuddo wrote: 18 Mar 2023, 21:42Pa jesteBlack Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:37
Zna se šta je svetinja. Čak i ateisti, ako su normalni ljudi, poštuju vjernike i ne diraju u njihove svetinje. A gej parada je zlo a ne svetinja.
Tebi plata 3000 eura, a njemu plata 300 eura, i vices mu drzi pedere!
Nedaj svetinje!
Uaaaa zapad!
Parada ponosa u Sarajevu
Moderator: Krokodil Behko
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 111 times
- Status: Offline
Re: Policija u Banjoj Luci zabranila održavanje skupa u okviru Povorke ponosa
Kontra mraku, kontra sili.
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3753 times
- Been thanked: 6884 times
Odi onda u Banja Luku i pridruzi se tvojim istomisljenicima..Bosnia_Nord wrote: 18 Mar 2023, 21:45I, kakve veze ima to? Trenutno pričamo o paradi a ne o kriminalu, jadu i bijedi u državi.
Kada god se pokrene tema o gej paradi, odmah dođu neki sa pričom "pored toliko problema, mi se brinemo o paradi".
Koliko glupa priča....
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2704 times
- Been thanked: 8386 times
Ti si nepismenBlack Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:46Duminjo wrote: 18 Mar 2023, 21:41
Ta neovisna i odlucna tvorevina sa svojim stavovima, kakve nema ni zapad, mora ove godine vratiti preko milijardu duga za kredite.
Udarace se i slucajni prolaznici, pozivace se na secesiju, vadice se muda i šuškati puskicama samo kako bi bilo kakav belaj izbio jer valja poskupiti struju, vodu, uvesti dodatni porez na ekstra zarade itd itd.. valja stvoriti pare kojih nema.
Neovisni su u p.m.![]()
![]()
![]()
Pa to je smiješno.... Hrvatska ja mislim ima preko 48 milijardi vanjskog duga, plus je sve rasprodala. BiH je se slabije razvila u odnosu na Hrvatsku ali ima dosta manji dug, i nije prodala svu struju, vodu, plin, šume, i institucije strancima.
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Ima nas svakakvihMatan wrote: 18 Mar 2023, 21:44Pa tako kaze onaj iz Banja Luke, dira mi svetinje i prikolje covjeka u ime ti svetinja..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:43
Ne daj Bože, to nikad nisam rekao. Ne znam ni što znači to veliki vjernik ili veći vjernik.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13943 times
- Been thanked: 23009 times
- Status: Online
I sta kaze, nedaju na svetinje
Jest vala, nije ostala ni jedna dzamija, a ni katolicka crkva, da je nisu digli u vazduh. Pravo neovisni, ugledat se na njih.
Ljudi se ba drogiraju, nema sta drugo bit
Jest vala, nije ostala ni jedna dzamija, a ni katolicka crkva, da je nisu digli u vazduh. Pravo neovisni, ugledat se na njih.
Dozvolite da se obratimo
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Ni blizuDuminjo wrote: 18 Mar 2023, 21:48Ti si nepismenBlack Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:46
![]()
![]()
![]()
Pa to je smiješno.... Hrvatska ja mislim ima preko 48 milijardi vanjskog duga, plus je sve rasprodala. BiH je se slabije razvila u odnosu na Hrvatsku ali ima dosta manji dug, i nije prodala svu struju, vodu, plin, šume, i institucije strancima.
- Duminjo
- Urednik foruma
Pa zasto valjas gluposti?
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Zašto da odem u Banja Luku, mogu se slagati sa njihovim mišljenjem i iz svoje kuće.Matan wrote: 18 Mar 2023, 21:47Odi onda u Banja Luku i pridruzi se tvojim istomisljenicima..Bosnia_Nord wrote: 18 Mar 2023, 21:45
I, kakve veze ima to? Trenutno pričamo o paradi a ne o kriminalu, jadu i bijedi u državi.
Kada god se pokrene tema o gej paradi, odmah dođu neki sa pričom "pored toliko problema, mi se brinemo o paradi".
Koliko glupa priča....
Jednostavno sam protiv gej parade i to je to, trenutno o njoj pričam a ne o kriminalu a i slažem se sa zabranom održavanja u Banjoj Luci bez da idem tamo.
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3753 times
- Been thanked: 6884 times
Austrija ima preko 300 milijardi duga, pa nema problema..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:46Duminjo wrote: 18 Mar 2023, 21:41
Ta neovisna i odlucna tvorevina sa svojim stavovima, kakve nema ni zapad, mora ove godine vratiti preko milijardu duga za kredite.
Udarace se i slucajni prolaznici, pozivace se na secesiju, vadice se muda i šuškati puskicama samo kako bi bilo kakav belaj izbio jer valja poskupiti struju, vodu, uvesti dodatni porez na ekstra zarade itd itd.. valja stvoriti pare kojih nema.
Neovisni su u p.m.![]()
![]()
![]()
nije poenta u dugu..
vec imas li ga od cega vracati..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Jooj... rasprava na nivou mulaca koji kad pročitaju jednu knjigu misle da su svo znanje svita naučili. Nisu tema džamije i katoličke crkve u Banjoj Luci, niti je tema rat iz 90-ih, niti je tema Banja Luka prije dolaska Osmanlija i ko je u njoj živio. Tema je gej parada, to jest povorka srama a ne ponosa.Fuddo wrote: 18 Mar 2023, 21:48 I sta kaze, nedaju na svetinje
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2792 times
- Been thanked: 23077 times
Pa bolan pop ih guzio redom, niko mu samar nije opalio a fol na ovim ostri.Ako im zakon dozvoli a hoce,setace sad il za godinu,dvije...Sta me boli qrac nek setaju, nece me jebat.Kako vam ne smeta kad gdje vani odete a ovde bi ih na kolac nabijali.Tamo pihihi vidi ih...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
To se tebi samo meni se čini
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Nek ste bar nasli nesto oko cega se mozete slozit.Bosnia_Nord wrote: 18 Mar 2023, 21:50Zašto da odem u Banja Luku, mogu se slagati sa njihovim mišljenjem i iz svoje kuće.
Jednostavno sam protiv gej parade i to je to, trenutno o njoj pričam a ne o kriminalu a i slažem se sa zabranom održavanja u Banjoj Luci bez da idem tamo.
Et, bar pederi, ako nista.
Sutra kad ti se isti budu kreveljili o turskom zulumu i eroju sratku, nemo da se bunis, izdrzi.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Pa sta je tebi svetinja, koju oni kao, brane?Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:53Jooj... rasprava na nivou mulaca koji kad pročitaju jednu knjigu misle da su svo znanje svita naučili. Nisu tema džamije i katoličke crkve u Banjoj Luci, niti je tema rat iz 90-ih, niti je tema Banja Luka prije dolaska Osmanlija i ko je u njoj živio. Tema je gej parada, to jest povorka srama a ne ponosa.Fuddo wrote: 18 Mar 2023, 21:48 I sta kaze, nedaju na svetinje
Dozvolite da se obratimo
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
To se slažem. Meni je puno kad trebam vratit 100 maraka, a mom starom nije problem posudit tisuću ako treba. Al' mislim da Hrvatska i nije baš u sjajnoj situaciji za vraćanje duga, no to je međutizin neka druga tema i nećemo ovdje više o tome.Matan wrote: 18 Mar 2023, 21:51Austrija ima preko 300 milijardi duga, pa nema problema..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 21:46
![]()
![]()
![]()
nije poenta u dugu..
vec imas li ga od cega vracati..
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 50379 times
- Been thanked: 8962 times
Cuj pederi protiv gej parade 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Duminjo
- Urednik foruma
Ne cini bogami.
Letaš ko muha bez glave, guraš svoj licni stav kao cinjenicu, pokazujes neznanje ili jednoumlje i jos pravdas nasilje. Sve bezobrazno i sa visine. Necu rec' da ispadas glup, zakljuci sam.
Sreca pa ti "poneki procitamo"
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Kod tebe isti argument kao i ovaj gore "a kriminal, a korupcija", itd...Fuddo wrote: 18 Mar 2023, 21:55Nek ste bar nasli nesto oko cega se mozete slozit.Bosnia_Nord wrote: 18 Mar 2023, 21:50
Zašto da odem u Banja Luku, mogu se slagati sa njihovim mišljenjem i iz svoje kuće.
Et, bar pederi, ako nista.
Sutra kad ti se isti budu kreveljili o turskom zulumu i eroju sratku, nemo da se bunis, izdrzi.
Ako sam ja protiv gej parade, ja ću biti protiv gej parada uvijek neovisno ko se još protivi njoj.
Znači sutra se u Banjoj Luci održi protesti protiv pedofilije i ja kažem da podržavam, ti ćeš reći "samo ti podržavaj, ovi bi te sutra klali".
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9245 times
- Been thanked: 9198 times
Vala sam i ja protiv gej parade. Da je hoće zabraniti i u Sarajevu.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Nebi nikog na kolac nabijao, samo smatram da su gej lobiji agresivni i ponašaju se diktatorski, i s te strane se divim danas Banjoj Luci kako je se uspjela oduprijet tako moćnoj diktaturi. Istina, i Banja Luka će kad tad morat popustit kao što je 90% gradova Europe, ali barem je lijepo znat da nisu pali bez ispaljenog metka.HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 21:54 Pa bolan pop ih guzio redom, niko mu samar nije opalio a fol na ovim ostri.Ako im zakon dozvoli a hoce,setace sad il za godinu,dvije...Sta me boli qrac nek setaju, nece me jebat.Kako vam ne smeta kad gdje vani odete a ovde bi ih na kolac nabijali.Tamo pihihi vidi ih...