Fino izgleda, šteta što je lezbaDuminjo wrote: 18 Mar 2023, 22:06Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 22:01
Nebi nikog na kolac nabijao, samo smatram da su gej lobiji agresivni i ponašaju se diktatorski, i s te strane se divim danas Banjoj Luci kako je se uspjela oduprijet tako moćnoj diktaturi. Istina, i Banja Luka će kad tad morat popustit kao što je 90% gradova Europe, ali barem je lijepo znat da nisu pali bez ispaljenog metka.
Vanja Stokić, povrijeđena novinarka portala “E-trafika”, objavila je na svom FB profilu da je policija dozvolila huliganima da pretuku aktiviste.
“Policija je dozvolila da huligani tuku večeras ljude na Mejdanu! Bili su tu i samo su se sklonili!!!!!”, objavila je Stokić.
Napad se dogodio večeras ispred prostorija “Transparency International” u Banjaluci; Tri osobe su povrijeđene, a među njima i Stokićeva.
Nju su Nasilnici bacili preko zida. Osim nje, povrijeđeno je još dvoje mladih ljudi.
BN
Parada ponosa u Sarajevu
Moderator: Krokodil Behko
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 111 times
- Status: Offline
Re: Policija u Banjoj Luci zabranila održavanje skupa u okviru Povorke ponosa
Kontra mraku, kontra sili.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14005 times
- Been thanked: 23226 times
Meni je svejedno
Paradirali, ne paradriali
Nemam nikaku bojazan da cu mozda doci u iskusenje i naguzit se nekom da mi ga zabije. A ni da cu ga zabit kome u rutavu supcinu.
Jednostavno, ne zanima me.
Hoce cojek da bude peder, pa budi peder.
Bas me briga.
A da mi neko one cetnicke zombije predstavlja kao branitelje svetinja i neke slobode, pa nisam po mozgu obosio.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2810 times
- Been thanked: 23264 times
Kako bi ti to rijesio? Ima ih,hoce,zele,postoje,ne sakrivaju se...Sta ces im?Bosnia_Nord wrote: 18 Mar 2023, 22:15Pa, ako brinemo o društvu onda moramo to da riješimo...HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:11
I mi cemo to rijesiti?Meni i ne smetaju,j... ih,nek setaju,zive,rade...Jes da me nerviraju kad pocnu ismijavati porodicu,djeca i usvajanje,ko malo bi ih pridavio tad ,al nista od toga...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo

Nisam te osporio. Ali rekao sam i ja već da se divim Banjoj Luci kako se usprotivila gej agresiji, i da će kad-tad morat past, ali će barem znati da nisu pali bez ispaljenog metka.HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:14I?Sta ti ja rekoh?Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 22:13
Hoće. U Splitu su ih prvu godinu parade prebili ko nigdje na svijetu. Skoro svi sudionici su završili u bolnici. Al zato su slijedeće godine dolazili specijalci i iz Zagreba i iz Osijeka i ne znam odakle sve ne da pojačaju splitske specijalce, i kamere su se postavljale po svim ćoškovima grada da bi se mogli pratit gdje se okupljaju prosvjednici itd. Sad ih je već u Splitu održano 5-6, ako ne i više.
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Nek postoje, ali nek stavljaju svoje ideje u dječije knjige i nek ne diraju ništa kako sad izgleda, i ja sam miran.HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:16Kako bi ti to rijesio? Ima ih,hoce,zele,postoje,ne sakrivaju se...Sta ces im?
Znači sport je muškarci vs muškarci i žene vs žene, postoje samo 2 toaleta muški i ženski, kada se dijete prijavlju u školu na upisnim papirima biše "(otac) i (majka)", muška zamjenica je "on", ženska je "ona", šta je u gaćama određuje i zamjenicu itd..
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Imamo i novi termin,
Gej agresija
Kazem ja, droge
Gej agresija
Kazem ja, droge
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

Jos nisam vidio ni jednu stvar da se mogu diviti banjaluci.A ovo im se fino uklapa u imidz.Sve sto je drugacije,satari.Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 22:19Nisam te osporio. Ali rekao sam i ja već da se divim Banjoj Luci kako se usprotivila gej agresiji, i da će kad-tad morat past, ali će barem znati da nisu pali bez ispaljenog metka.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9259 times
- Been thanked: 9227 times
Protiv parada sam, ikakvih. Kako pederskih, tako i četničkih i svih ostalih.Fuddo wrote: 18 Mar 2023, 22:16Meni je svejedno
Nemam nikaku bojazan da cu mozda doci u iskusenje i naguzit se nekom da mi ga zabije. A ni da cu ga zabit kome u rutavu supcinu.
Bas me briga.
A da mi neko one cetnicke zombije predstavlja kao branitelje svetinja i neke slobode, pa nisam po mozgu obosio.
Nisam prije bila ali bojim se da ovo ode predaleko.
Trans osobe su tražile neka prava. Sada idu tako daleko da ne žele da žena za sebe kaže da je majka nego roditelj.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3773 times
- Been thanked: 6933 times
Fasisti sa svi strana bi nesto zabranjivali i uklanjali..
svi su istog stajalista, samo sa svoje strane ograde..
svi su istog stajalista, samo sa svoje strane ograde..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- HAVANA
- Forumaš godine

A pop ih guzi redom
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo

Sve je jednostavno. Ima vas, budite. Želite se jebat, jebite se. Želite se vjenčat, krstite se, ispovjedite, pričestite i krizmajte, možete se i vjenčat. Želite dijete, napravite. Želite paradu, paradirajte. Netko vas napadne, branite se. Netko vas je pretukao, prijavite ga. Želite tjesteninu al dente, skuhajte.HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:16Kako bi ti to rijesio? Ima ih,hoce,zele,postoje,ne sakrivaju se...Sta ces im?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa ti unisex toaleti postoje 100 godinaBosnia_Nord wrote: 18 Mar 2023, 22:20Nek postoje, ali nek stavljaju svoje ideje u dječije knjige i nek ne diraju ništa kako sad izgleda, i ja sam miran.HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:16
Kako bi ti to rijesio? Ima ih,hoce,zele,postoje,ne sakrivaju se...Sta ces im?
Znači sport je muškarci vs muškarci i žene vs žene, postoje samo 2 toaleta muški i ženski, kada se dijete prijavlju u školu na upisnim papirima biše "(otac) i (majka)", muška zamjenica je "on", ženska je "ona", šta je u gaćama određuje i zamjenicu itd..
I sta god sam ispunio za djecu, bilo kakvu dokumentaciju
Pise, ima oca, tj ja
Ime majke, tj krvosrk
Ali, agresija pederska, sve ce nas jebat
Moracemo im pusit kurcine
Sjebase nam svetinje
Dozvolite da se obratimo
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
To ne znamo. Daleka budućnost.
pričamo o sad. Večeras ga nisu zašetali.
Vanja stokić zvana stoka bačena preko zida
Svi mi se morete obratit
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa koga bolikurac sto oni traze da majka ne bude majka?Zana wrote: 18 Mar 2023, 22:22Protiv parada sam, ikakvih. Kako pederskih, tako i četničkih i svih ostalih.Fuddo wrote: 18 Mar 2023, 22:16
Meni je svejedno
Bas me briga.
Trans osobe su tražile neka prava. Sada idu tako daleko da ne žele da žena za sebe kaže da je majka nego roditelj.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

https://www.slobodnaevropa.org/a/ratko- ... 83645.htmlTaare wrote: 18 Mar 2023, 22:24To ne znamo. Daleka budućnost.
Vanja stokić zvana stoka bačena preko zida![]()
Evo ti ekipe koja je Vesnu bacila preko zida.
Jel sad smijesno?
Dozvolite da se obratimo
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo

Ja sam koristio taj termin, ako je nov onda sam pomalo i ponosan, rijetki su ljudi koji su uveli nove izraze u rječnik. Droga ne, ali vino zna bit dobro kad malo prikoviše popiješ.
- HAVANA
- Forumaš godine

Sve to zakon regulise.I stiti.Pa bujrum.Mozes ovde jos godinu dvije napast i vozdra.Probaj vani negdje.A i sto cu ikog napadati i tuci? Sta cu rijesiti? A i ne nalazim se nikako sa ovim sto bi tukli.Jal su ovi iz brloga,jal huligani ,jal oni debili od vehabija...Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 22:24Sve je jednostavno. Ima vas, budite. Želite se jebat, jebite se. Želite se vjenčat, krstite se, ispovjedite, pričestite i krizmajte, možete se i vjenčat. Želite dijete, napravite. Želite paradu, paradirajte. Netko vas napadne, branite se. Netko vas je pretukao, prijavite ga. Želite tjesteninu al dente, skuhajte.HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:16
Kako bi ti to rijesio? Ima ih,hoce,zele,postoje,ne sakrivaju se...Sta ces im?
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9259 times
- Been thanked: 9227 times
Fuddo wrote: 18 Mar 2023, 22:26Pa koga bolikurac sto oni traze da majka ne bude majka?Zana wrote: 18 Mar 2023, 22:22
Protiv parada sam, ikakvih. Kako pederskih, tako i četničkih i svih ostalih.
https://www.vecernji.hr/vijesti/hoce-li ... i-2-505607Zbog političke korektnosti, u Francuskoj, Velikoj Britaniji i SAD-u najavljeno je brisanje iz službenih dokumenata naziva majke i očevi.
Oni, LGBTQ... žele da okrenu stvari i sebe prikažu normalnim a sve ostale bolesnim, agresivnim rednekcima
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Haj ba, pederski advokatu, zaobiđi me.Fuddo wrote: 18 Mar 2023, 22:28https://www.slobodnaevropa.org/a/ratko- ... 83645.htmlTaare wrote: 18 Mar 2023, 22:24
To ne znamo. Daleka budućnost.
Vanja stokić zvana stoka bačena preko zida![]()
Evo ti ekipe koja je Vesnu bacila preko zida.
Jel sad smijesno?
vodi ih sebi, jebite se, volite se, družite se...zaboli me briga.
Al mojne meni namećat
Svi mi se morete obratit
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo

"U svemu sad mogu naći nešto lipo."HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:21Jos nisam vidio ni jednu stvar da se mogu diviti banjaluci.A ovo im se fino uklapa u imidz.Sve sto je drugacije,satari.Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 22:19
Nisam te osporio. Ali rekao sam i ja već da se divim Banjoj Luci kako se usprotivila gej agresiji, i da će kad-tad morat past, ali će barem znati da nisu pali bez ispaljenog metka.
Zlatan Stipišić Gibonni