Ali, racuni isplivavaju
300 hiljada
Sve kreditne kartice, racune i fondove opuho
Place mi njegiva zena danas ko godina
Reko, pa StaS sad, hos li ga ubit da i nas u trosak, morali bi mu sabrat za dzenazu?
Vice nece
Moderator: VIP

1.80 tako otprilike, ali ja sam uglavnom mijenjala i kupovala citave setove

Jeba ona njega doslovno.Fuddo wrote: 19 Mar 2023, 21:43 Onaj moj drug sto ga ostavila zena, prvo prica bila da je potrosio 30 milja na nakj kurvu u Brazilu
Ali, racuni isplivavaju
300 hiljada
![]()
Reko, pa StaS sad, hos li ga ubit da i nas u trosak, morali bi mu sabrat za dzenazu?
Vice nece

Nisu ni kineza nasli sto je bos hodao kod vasSad334 wrote: 19 Mar 2023, 21:35 Jedan moj prijatelj sa fejsa (kolekcionar kinder figurica kao i ja) se izgleda utopio u Dunavu, traze ga od jucer ali male su sanse da je prezivio

A što neće? Svako bi. Šta ona glumi?Fuddo wrote: 19 Mar 2023, 21:43 Onaj moj drug sto ga ostavila zena, prvo prica bila da je potrosio 30 milja na nakj kurvu u Brazilu
Ali, racuni isplivavaju
300 hiljada
![]()
Vice nece

Ma ko? Pa bacio se sa Starog mosta. Zar ga nisu našli?

Ispalo mu konder jaje u Dunav i on skocio za njimZana wrote: 19 Mar 2023, 21:47 Zar ima i taj sport, sakupljanje kinder jaja?
Btw niko ni habera śto se čovjek utopio

Nisu jos neki dan citam

Koji filmMorgen wrote: 19 Mar 2023, 21:55 Kakav film jedan forumas preporucio neki dan, sad imam depru
I traumu

Morgen wrote: 19 Mar 2023, 21:55 Kakav film jedan forumas preporucio neki dan, sad imam depru
I traumu

Users browsing this forum: Mister No and 1 guest