E tu seriju jesam gledao
The English je HBO-ova
Ljut sam što nema Ozarka i Queen of the south, nema ni daminog gambita, ni Vis a Vis, Inocente 2021, Vikings Valhala, itd.

Zanki wrote: 23 Mar 2023, 09:50 Bome poduže je tako
Behko počmi gleat onu sa Jeff Bridges-om, serija je vrhunska već san odgledala tri epizode

The old manKrokodil Behko wrote: 23 Mar 2023, 09:52Zanki wrote: 23 Mar 2023, 09:50 Bome poduže je tako
Behko počmi gleat onu sa Jeff Bridges-om, serija je vrhunska već san odgledala tri epizode
A koja je to?

SF se uvijek gledao strastveno i često još od starog Star Treka. Nekad čak i više nego danas.Krokodil Behko wrote: 23 Mar 2023, 09:49 Ova lista je potvrda, gledaju se samo zombiji i ostali fantazy sadržaji, SF i horori.

Jedina serija koju sam ja odgledao do kraja u zadnji 30 godina..Chan wrote: 23 Mar 2023, 07:37 Squid game razvalio. Ko bi rekao da ce biti popularniji od stranger things

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ja gledala onaj Perfect Match, mix likova iz ljubavnih emisija... ima ih svakakih... a najgori je bio onaj Chase.. on je iz too hot to handleChan wrote: 24 Mar 2023, 18:59 Poče žena gledati onaj too hot to handle ili slično američko sranje
imali su nekakav kviz da na globusu označe države čije nazive znaju
dođe neka ženska i postavi rajsneglu na Aljasku, pa drugu zabode u Ameriku
viče voditeljica a što dvije rajsnegle... kad će njoj cura pa Aljaska je posebna država
onda druga cura uze rajsneglu, zabode u Afriku i viče ovo mora biti Rusija
pa how
al nek svi učesnici imaju preko 100k followera na instagramu... otac ih jebo glupi
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest