Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Moderator: Krokodil Behko
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 298 times
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Kako sam, liječeći štitnjaču, spriječio dugotrajne prehlade
Uzimam umjetni hormon štitnjače letrox. Pijem slijedeće dodatke prehrani da bi što bolje apsorbirao taj umjetni hormon. Mogu reči da pravo čudo čine svakodnevno uzimanje selena 200mcg, (u obliku selen metionina) 4-5 grama vitamina C podijeljenog u nekoliko doza tokom dana (u obliku natrijevog askorbata), 35 miligrama joda u obliku 7% lugolove otopine, vitamin D 4200IU (neki ljudi piju i do 10 000 IU), svaki drugi dan kapsulu željezovog fumarata 30mg; te za očuvanje vida, svaki drugi dan kapsulu luteina od 20mg. Uzimam i bor 3mg spojen s aminokiselinama, no terapeutska doza je 12mg dnevno. Cink sam uzimao 30-50 miligrama, no već ga duže vrijeme ne uzimam jer ako uzimate i cink i željezo u obliku dodatka prehrani onda se oni takmiče za prolazak kroz membrane stanica. To se ne događa ako se oba elementa prirodno nalaze u hrani.
Što se tiče sprječavanja prehlada, prije nego što sam počeo koristiti velike količine vitamina C i D, imao bih u nosu puno "blaga" za kopat. Sad nemam gotovo ništa. Dišni putevi su mi prohodni. Kad je ljeto ne pijem vitamin D, ili eventualno male doze 1x ili 2x tjedno.
Ali što preporučit cijepljenim osobama koje još uvijek trpe nuspojave, osim eventualno N-acetil Cisteina (NAC)? Što ako one imaju neravnotežu crvenih i bijelih krvnih zrnaca u tijelu, počnu uzimati neke vitaminsko-mineralne kapsule ili tablete koje uz ostalo sadrže i željezov fumarat i još im se više pogorša neravnoteža tih stanica (bude više crvenih nego bijelih krvnih stanica)? Jedino što takvima mogu preporučiti je da naprave najdetaljnije krvne pretrage, ako treba u privatnim laboratorijima, pa ako treba i izvan BiH, dok ne saznaju točno što im je.
Oprostite zbog off topica, morao sam sve ovo reći ovdje, tako ako bi netko htio uzimati nekakve dodatke prehrani kao preventivu protiv prehlada, da se odvaži dati novac za njih. Cink, Selen i Jod su dobri za imunitet; jod je najbolji antiseptik, služi i za zdravlje drugih organa, ne samo štitnjače, Selen jača imunitet, srce, pomaže boljem iskorištavanju joda i dobar je za pokretljivost spermatozoida. Cink jača imunitet i pomaže boljem iskorištavanju Selena.
Uzimam umjetni hormon štitnjače letrox. Pijem slijedeće dodatke prehrani da bi što bolje apsorbirao taj umjetni hormon. Mogu reči da pravo čudo čine svakodnevno uzimanje selena 200mcg, (u obliku selen metionina) 4-5 grama vitamina C podijeljenog u nekoliko doza tokom dana (u obliku natrijevog askorbata), 35 miligrama joda u obliku 7% lugolove otopine, vitamin D 4200IU (neki ljudi piju i do 10 000 IU), svaki drugi dan kapsulu željezovog fumarata 30mg; te za očuvanje vida, svaki drugi dan kapsulu luteina od 20mg. Uzimam i bor 3mg spojen s aminokiselinama, no terapeutska doza je 12mg dnevno. Cink sam uzimao 30-50 miligrama, no već ga duže vrijeme ne uzimam jer ako uzimate i cink i željezo u obliku dodatka prehrani onda se oni takmiče za prolazak kroz membrane stanica. To se ne događa ako se oba elementa prirodno nalaze u hrani.
Što se tiče sprječavanja prehlada, prije nego što sam počeo koristiti velike količine vitamina C i D, imao bih u nosu puno "blaga" za kopat. Sad nemam gotovo ništa. Dišni putevi su mi prohodni. Kad je ljeto ne pijem vitamin D, ili eventualno male doze 1x ili 2x tjedno.
Ali što preporučit cijepljenim osobama koje još uvijek trpe nuspojave, osim eventualno N-acetil Cisteina (NAC)? Što ako one imaju neravnotežu crvenih i bijelih krvnih zrnaca u tijelu, počnu uzimati neke vitaminsko-mineralne kapsule ili tablete koje uz ostalo sadrže i željezov fumarat i još im se više pogorša neravnoteža tih stanica (bude više crvenih nego bijelih krvnih stanica)? Jedino što takvima mogu preporučiti je da naprave najdetaljnije krvne pretrage, ako treba u privatnim laboratorijima, pa ako treba i izvan BiH, dok ne saznaju točno što im je.
Oprostite zbog off topica, morao sam sve ovo reći ovdje, tako ako bi netko htio uzimati nekakve dodatke prehrani kao preventivu protiv prehlada, da se odvaži dati novac za njih. Cink, Selen i Jod su dobri za imunitet; jod je najbolji antiseptik, služi i za zdravlje drugih organa, ne samo štitnjače, Selen jača imunitet, srce, pomaže boljem iskorištavanju joda i dobar je za pokretljivost spermatozoida. Cink jača imunitet i pomaže boljem iskorištavanju Selena.
Last edited by BritkiMozak on 25 Mar 2023, 15:39, edited 1 time in total.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
Vrati se na dno prethodne stranice. Ispravio sam post.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Imo simptome. Još uvijek se nisam u potpunosti oporavio.BritkiMozak wrote: 24 Mar 2023, 21:05Ako nemaš simptome ili su oni blagi, ništa se ne sekiraj. PRC test otkriva nukleotide u nosu, ali ne i C19. Postoji 20 virusa prehlade od kojih 5 spadaju u Korona viruse.Taare wrote: 18 Mar 2023, 12:24 Bio bolestan jedno tri dana. Sad je bolje. Korona, majku joj. Msm, ako je vjerovati testu.
Svi mi se morete obratit
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Tesko je preporuciti bilo sto jer i dalje nisu poznati svi sastojci primljenih proizvoda. Postoje "trade secrets" pa je pitanje da li ce ikada biti poznati. I dalje lutamo u mraku, a masa nus-pojava se proglasava "anksioznoscu" sto je skandalozno, posebno kad se radi o neuroloskim nus-pojavama. U jednom trenutku sam ti rekla da cu ti poslati neke protokole koji su se pojavili, ali ipak nisam jer ne mogu potvrditi ucinkovitost.BritkiMozak wrote: 24 Mar 2023, 21:26 Kako sam, liječeći štitnjaču, spriječio dugotrajne prehlade
Uzimam umjetni hormon štitnjače letrox. Pijem slijedeće dodatke prehrani da bi što bolje apsorbirao taj umjetni hormon. Mogu reči da pravo čudo čine svakodnevno uzimanje selena 200mcg, (u obliku selen metionina) 4-5 grama vitamina C podijeljeno u nekoliko obroka tokom dana (u obliku natrijevog askorbata), 35 miligrama joda u obliku 7% lugolove otopine, vitamin D 4200IU (neki ljudi piju i do 10 000 IU), svaki drugi dan kapsulu željezovog fumarata 30mg; te za očuvanje vida, svaki drugi dan kapsulu luteina od 20mg. Cink sam uzimao 30-50 miligrama, no već ga duže vrijeme ne uzimam jer ako uzimate i cink i željezo u obliku dodatka prehrani onda se oni takmiče za prolazak kroz membrane stanica. To se ne događa ako se oba elementa prirodno nalaze u hrani.
Ali što preporučit cijepljenim osobama koje još uvijek trpe nuspojave? Što ako one imaju neravnotežu crvenih i bijelih krvnih zrnaca u tijelu, počnu uzimati neke vitaminsko-mineralne kapsule ili tablete koje uz ostalo sadrže i željezov fumarat i još im se više pogorša neravnoteža tih stanica (bude više crvenih nego bijelih krvnih stanica)? Jedino što takvima mogu preporučiti je da naprave najdetaljnije krvne pretrage, ako treba u privatnim laboratorijima, pa ako treba i izvan BiH, dok ne saznaju točno što im je.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Ja sam se testirala nekoliko puta kućnim testom,ali ako je viral load nizak, test je negativan.
Mnogi su sigurno imali nisku razinu virusa, a istu, test nije identificirao, a tokom pandemije su radili.

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
Ma ja svo vrijeme dobar bio citavu pandemiju a nikad nista nisam primio od tih vakcina..Venera wrote: 25 Mar 2023, 15:01Ja sam se testirala nekoliko puta kućnim testom,ali ako je viral load nizak, test je negativan.
Mnogi su sigurno imali nisku razinu virusa, a istu, test nije identificirao, a tokom pandemije su radili.![]()

Vragolasto..

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Jesu li te vakcine još aktualne? 
Nisam ni ja nijednu vakcinu primila, niti bolovala...
Nisam ni ja nijednu vakcinu primila, niti bolovala...

- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
Negdje jesuChloe wrote: 25 Mar 2023, 22:47 Jesu li te vakcine još aktualne?
Nisam ni ja nijednu vakcinu primila, niti bolovala...![]()

Vragolasto..

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Aaaaaaaa, ok, bitno je da nisu kod nas.

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40615 times
- Been thanked: 26946 times
Vakcine su za levate 

"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40615 times
- Been thanked: 26946 times

"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
U Hr. su formirane testne grupe takve krvi, vec duze od godinu dana.Kai wrote: 25 Mar 2023, 22:42Ma ja svo vrijeme dobar bio citavu pandemiju a nikad nista nisam primio od tih vakcina..Venera wrote: 25 Mar 2023, 15:01
Ja sam se testirala nekoliko puta kućnim testom,ali ako je viral load nizak, test je negativan.
Mnogi su sigurno imali nisku razinu virusa, a istu, test nije identificirao, a tokom pandemije su radili.![]()
jos bio medju razazenima.. mene zezeali kazu tvoju cemo krv proucavati..
![]()
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 29986 times
- Been thanked: 27696 times
- Status: Online
Nadam se da sve te dodatke uzimas pravilno (vremenski)BritkiMozak wrote: 24 Mar 2023, 21:26 Kako sam, liječeći štitnjaču, spriječio dugotrajne prehlade
Znaci mesec dana, pa nesec dana pauza.
Inace ce tvoje telo “zaboraviti” da to obavlja samo.
Dzastsejin
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
Ne pravim nikakvu pauzu, osim ako nemam novaca za kupnju iduče ture dodataka. Ali kad osjetim da neću imati novaca za njih i osjetim da su mi dodaci pri kraju onda smanjim doze na pola ili uzimam svaki drugi dan.Morgen wrote: 26 Mar 2023, 07:50 Nadam se da sve te dodatke uzimas pravilno (vremenski)
Znaci mesec dana, pa nesec dana pauza.
Inace ce tvoje telo “zaboraviti” da to obavlja samo.
Dzastsejin
Kad ih imam dovoljno ne uzimam ih jedino ako postim ili sam negdje na putu cijeli dan, pa je nepraktično uzimati ih.
Što se tiče joda, valja paziti da jod ne miješate metalnom žličicom i ne sipate ga u metalnu šalicu jer gubi svoja ljekovita svojstva i nemojte uzimati vitamin C uz jod. Uzmite ga sat-dva nakon što ste uzeli jod.
Kao što nam je svaki dan potrebna hrana, tako su nam svaki dan potrebni dodaci prehrani, jer je poljoprivredno tlo zbog intenzivnog uzgoja hrane osiromašeno elementima u tragovima kao što su željezo, cink, bakar, selen, jod, krom, mangan, molibden, bor i vanadij. Krom i vanadij su potrebni da ne obolimo od dijabetesa.
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
Ne znam jesam li rekao, pročitao sam na forumu.hr da je C19 operacija, operacija Agencije Sjedinjenih Američkih Država za Napredna Istraživanja DARPA.
Mnogi ljudi se naivno nadaju da će krivci biti dovedeni pred sud, ali ništa od toga. Tko je na telegramu i na grupama koje raspravljaju o C19, svakog dana može vidjeti zastrašujuće vijesti - i nitko ništa da poduzme Makar da vojske svake države poduzmu državni udar u svojim državama i zasjednu na vladalačke pozicije i da onda štite narod i iznesu pred narodom dokaze što su njihove prijašnje demokratski izabrane vlasti učinile samo da se u državi probije korona narativ, narod cijepi u što većem postotku i smanji mu se natalitet. U 2021 i 2022. je natalitet smanjen na pola, a polovica djece rođenih od cijepljenih majki su invalidi.
Mislim da bi narod radije odabrao vojnu diktaturu nego demokraciju.
Mnogi ljudi se naivno nadaju da će krivci biti dovedeni pred sud, ali ništa od toga. Tko je na telegramu i na grupama koje raspravljaju o C19, svakog dana može vidjeti zastrašujuće vijesti - i nitko ništa da poduzme Makar da vojske svake države poduzmu državni udar u svojim državama i zasjednu na vladalačke pozicije i da onda štite narod i iznesu pred narodom dokaze što su njihove prijašnje demokratski izabrane vlasti učinile samo da se u državi probije korona narativ, narod cijepi u što većem postotku i smanji mu se natalitet. U 2021 i 2022. je natalitet smanjen na pola, a polovica djece rođenih od cijepljenih majki su invalidi.
Mislim da bi narod radije odabrao vojnu diktaturu nego demokraciju.
Last edited by BritkiMozak on 26 Mar 2023, 14:11, edited 1 time in total.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13896 times
- Been thanked: 22850 times
E ako je bilo na forumu. Hr, onda je garant istina.BritkiMozak wrote: 26 Mar 2023, 14:07 Ne znam jesam li rekao, pročitao sam na forumu.hr da je C19 operacija, operacija Agencije Sjedinjenih Američkih Država za Napredna Istraživanja DARPA.
Dozvolite da se obratimo