Hoćete li se vakcinisati protiv korone?

Predložite ankete koje želite vidjeti na portalu

Moderator: Krokodil Behko

Hoćete li se vakcinisati protiv korone?

Ne
46
42%
Da
24
22%
Jos razmisljam
6
5%
Vec sam se vakcinisao
34
31%

Total votes: 110

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times
Status: Offline

Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?

Post by Taare » 24 Mar 2023, 21:15

?
Svi mi se morete obratit

BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:
Has thanked: 140 times
Been thanked: 298 times

Post by BritkiMozak » 24 Mar 2023, 21:26

Kako sam, liječeći štitnjaču, spriječio dugotrajne prehlade

Uzimam umjetni hormon štitnjače letrox. Pijem slijedeće dodatke prehrani da bi što bolje apsorbirao taj umjetni hormon. Mogu reči da pravo čudo čine svakodnevno uzimanje selena 200mcg, (u obliku selen metionina) 4-5 grama vitamina C podijeljenog u nekoliko doza tokom dana (u obliku natrijevog askorbata), 35 miligrama joda u obliku 7% lugolove otopine, vitamin D 4200IU (neki ljudi piju i do 10 000 IU), svaki drugi dan kapsulu željezovog fumarata 30mg; te za očuvanje vida, svaki drugi dan kapsulu luteina od 20mg. Uzimam i bor 3mg spojen s aminokiselinama, no terapeutska doza je 12mg dnevno. Cink sam uzimao 30-50 miligrama, no već ga duže vrijeme ne uzimam jer ako uzimate i cink i željezo u obliku dodatka prehrani onda se oni takmiče za prolazak kroz membrane stanica. To se ne događa ako se oba elementa prirodno nalaze u hrani.

Što se tiče sprječavanja prehlada, prije nego što sam počeo koristiti velike količine vitamina C i D, imao bih u nosu puno "blaga" za kopat. Sad nemam gotovo ništa. Dišni putevi su mi prohodni. Kad je ljeto ne pijem vitamin D, ili eventualno male doze 1x ili 2x tjedno.

Ali što preporučit cijepljenim osobama koje još uvijek trpe nuspojave, osim eventualno N-acetil Cisteina (NAC)? Što ako one imaju neravnotežu crvenih i bijelih krvnih zrnaca u tijelu, počnu uzimati neke vitaminsko-mineralne kapsule ili tablete koje uz ostalo sadrže i željezov fumarat i još im se više pogorša neravnoteža tih stanica (bude više crvenih nego bijelih krvnih stanica)? Jedino što takvima mogu preporučiti je da naprave najdetaljnije krvne pretrage, ako treba u privatnim laboratorijima, pa ako treba i izvan BiH, dok ne saznaju točno što im je.

Oprostite zbog off topica, morao sam sve ovo reći ovdje, tako ako bi netko htio uzimati nekakve dodatke prehrani kao preventivu protiv prehlada, da se odvaži dati novac za njih. Cink, Selen i Jod su dobri za imunitet; jod je najbolji antiseptik, služi i za zdravlje drugih organa, ne samo štitnjače, Selen jača imunitet, srce, pomaže boljem iskorištavanju joda i dobar je za pokretljivost spermatozoida. Cink jača imunitet i pomaže boljem iskorištavanju Selena.
Last edited by BritkiMozak on 25 Mar 2023, 15:39, edited 1 time in total.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.

BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:

Post by BritkiMozak » 24 Mar 2023, 21:29

Taare wrote: 24 Mar 2023, 21:15?
Vrati se na dno prethodne stranice. Ispravio sam post.

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare » 24 Mar 2023, 21:33

BritkiMozak wrote: 24 Mar 2023, 21:05
Taare wrote: 18 Mar 2023, 12:24 Bio bolestan jedno tri dana. Sad je bolje. Korona, majku joj. Msm, ako je vjerovati testu.
Ako nemaš simptome ili su oni blagi, ništa se ne sekiraj. PRC test otkriva nukleotide u nosu, ali ne i C19. Postoji 20 virusa prehlade od kojih 5 spadaju u Korona viruse.
Imo simptome. Još uvijek se nisam u potpunosti oporavio.
Svi mi se morete obratit

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce » 24 Mar 2023, 22:03

BritkiMozak wrote: 24 Mar 2023, 21:26 Kako sam, liječeći štitnjaču, spriječio dugotrajne prehlade

Uzimam umjetni hormon štitnjače letrox. Pijem slijedeće dodatke prehrani da bi što bolje apsorbirao taj umjetni hormon. Mogu reči da pravo čudo čine svakodnevno uzimanje selena 200mcg, (u obliku selen metionina) 4-5 grama vitamina C podijeljeno u nekoliko obroka tokom dana (u obliku natrijevog askorbata), 35 miligrama joda u obliku 7% lugolove otopine, vitamin D 4200IU (neki ljudi piju i do 10 000 IU), svaki drugi dan kapsulu željezovog fumarata 30mg; te za očuvanje vida, svaki drugi dan kapsulu luteina od 20mg. Cink sam uzimao 30-50 miligrama, no već ga duže vrijeme ne uzimam jer ako uzimate i cink i željezo u obliku dodatka prehrani onda se oni takmiče za prolazak kroz membrane stanica. To se ne događa ako se oba elementa prirodno nalaze u hrani.

Što se tiče sprječavanja prehlada, prije nego što sam počeo koristiti velike količine vitamina C i D, imao bih u nosu puno "blaga" za kopat. Sad nemam gotovo ništa. Dišni putevi su mi prohodni. Kad je ljeto ne pijem vitamin D, ili eventualno male doze 1x ili 2x tjedno.

Ali što preporučit cijepljenim osobama koje još uvijek trpe nuspojave? Što ako one imaju neravnotežu crvenih i bijelih krvnih zrnaca u tijelu, počnu uzimati neke vitaminsko-mineralne kapsule ili tablete koje uz ostalo sadrže i željezov fumarat i još im se više pogorša neravnoteža tih stanica (bude više crvenih nego bijelih krvnih stanica)? Jedino što takvima mogu preporučiti je da naprave najdetaljnije krvne pretrage, ako treba u privatnim laboratorijima, pa ako treba i izvan BiH, dok ne saznaju točno što im je.

Oprostite zbog off topica, morao sam sve ovo reći ovdje, tako ako bi netko htio uzimati nekakve dodatke prehrani kao preventivu protiv prehlada, da se odvaži dati novac za njih. Cink, Selen i Jod su dobri za imunitet; jod je najbolji antiseptik, služi i za zdravlje drugih organa, ne samo štitnjače, Selen jača imunitet, srce, pomaže boljem iskorištavanju joda i dobar je za pokretljivost spermatozoida. Cink jača imunitet i pomaže boljem iskorištavanju Selena.
Tesko je preporuciti bilo sto jer i dalje nisu poznati svi sastojci primljenih proizvoda. Postoje "trade secrets" pa je pitanje da li ce ikada biti poznati. I dalje lutamo u mraku, a masa nus-pojava se proglasava "anksioznoscu" sto je skandalozno, posebno kad se radi o neuroloskim nus-pojavama. U jednom trenutku sam ti rekla da cu ti poslati neke protokole koji su se pojavili, ali ipak nisam jer ne mogu potvrditi ucinkovitost.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1741 times

Post by Kai » 24 Mar 2023, 22:17

Kad nisam nikako do sad ,necu ni sad..
Vragolasto..:zao

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera » 25 Mar 2023, 15:01

Kai wrote: 24 Mar 2023, 22:17 Kad nisam nikako do sad ,necu ni sad..
Ja sam se testirala nekoliko puta kućnim testom,ali ako je viral load nizak, test je negativan.

Mnogi su sigurno imali nisku razinu virusa, a istu, test nije identificirao, a tokom pandemije su radili. :valja
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Kai » 25 Mar 2023, 22:42

Venera wrote: 25 Mar 2023, 15:01
Kai wrote: 24 Mar 2023, 22:17 Kad nisam nikako do sad ,necu ni sad..
Ja sam se testirala nekoliko puta kućnim testom,ali ako je viral load nizak, test je negativan.

Mnogi su sigurno imali nisku razinu virusa, a istu, test nije identificirao, a tokom pandemije su radili. :valja
Ma ja svo vrijeme dobar bio citavu pandemiju a nikad nista nisam primio od tih vakcina.. :cudi jos bio medju razazenima.. mene zezeali kazu tvoju cemo krv proucavati.. :D.

Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3483 times

Post by Chloe » 25 Mar 2023, 22:47

Jesu li te vakcine još aktualne? 🤔

Nisam ni ja nijednu vakcinu primila, niti bolovala... :cudi
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Kai » 25 Mar 2023, 22:49

Chloe wrote: 25 Mar 2023, 22:47 Jesu li te vakcine još aktualne? 🤔

Negdje jesu :D.

Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3483 times

Post by Chloe » 25 Mar 2023, 22:51

Kai wrote: 25 Mar 2023, 22:49
Chloe wrote: 25 Mar 2023, 22:47 Jesu li te vakcine još aktualne? 🤔

Aaaaaaaa, ok, bitno je da nisu kod nas. :ooo
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40615 times
Been thanked: 26946 times

Post by Rum » 25 Mar 2023, 22:53

Vakcine su za levate 🙈🙈🙈🐒
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40615 times
Been thanked: 26946 times

Post by Rum » 25 Mar 2023, 22:54

Image
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Kai » 25 Mar 2023, 22:57

Uummmmmm

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Kai » 25 Mar 2023, 22:58

Chloe wrote: 25 Mar 2023, 22:51
Kai wrote: 25 Mar 2023, 22:49

Aaaaaaaa, ok, bitno je da nisu kod nas. :ooo
Mozes biti mirna.. :oo

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera » 26 Mar 2023, 07:35

Kai wrote: 25 Mar 2023, 22:42
Venera wrote: 25 Mar 2023, 15:01

Ma ja svo vrijeme dobar bio citavu pandemiju a nikad nista nisam primio od tih vakcina.. :cudi jos bio medju razazenima.. mene zezeali kazu tvoju cemo krv proucavati.. :D.
U Hr. su formirane testne grupe takve krvi, vec duze od godinu dana.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 29986 times
Been thanked: 27696 times
Status: Online

Post by Morgen » 26 Mar 2023, 07:50

BritkiMozak wrote: 24 Mar 2023, 21:26 Kako sam, liječeći štitnjaču, spriječio dugotrajne prehlade

Uzimam umjetni hormon štitnjače letrox. Pijem slijedeće dodatke prehrani da bi što bolje apsorbirao taj umjetni hormon. Mogu reči da pravo čudo čine svakodnevno uzimanje selena 200mcg, (u obliku selen metionina) 4-5 grama vitamina C podijeljenog u nekoliko doza tokom dana (u obliku natrijevog askorbata), 35 miligrama joda u obliku 7% lugolove otopine, vitamin D 4200IU (neki ljudi piju i do 10 000 IU), svaki drugi dan kapsulu željezovog fumarata 30mg; te za očuvanje vida, svaki drugi dan kapsulu luteina od 20mg. Uzimam i bor 3mg spojen s aminokiselinama, no terapeutska doza je 12mg dnevno. Cink sam uzimao 30-50 miligrama, no već ga duže vrijeme ne uzimam jer ako uzimate i cink i željezo u obliku dodatka prehrani onda se oni takmiče za prolazak kroz membrane stanica. To se ne događa ako se oba elementa prirodno nalaze u hrani.

Ali što preporučit cijepljenim osobama koje još uvijek trpe nuspojave, osim eventualno N-acetil Cisteina (NAC)? Što ako one imaju neravnotežu crvenih i bijelih krvnih zrnaca u tijelu, počnu uzimati neke vitaminsko-mineralne kapsule ili tablete koje uz ostalo sadrže i željezov fumarat i još im se više pogorša neravnoteža tih stanica (bude više crvenih nego bijelih krvnih stanica)? Jedino što takvima mogu preporučiti je da naprave najdetaljnije krvne pretrage, ako treba u privatnim laboratorijima, pa ako treba i izvan BiH, dok ne saznaju točno što im je.

Nadam se da sve te dodatke uzimas pravilno (vremenski)
Znaci mesec dana, pa nesec dana pauza.
Inace ce tvoje telo “zaboraviti” da to obavlja samo.
Dzastsejin

BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:

Post by BritkiMozak » 26 Mar 2023, 13:47

Morgen wrote: 26 Mar 2023, 07:50 Nadam se da sve te dodatke uzimas pravilno (vremenski)
Znaci mesec dana, pa nesec dana pauza.
Inace ce tvoje telo “zaboraviti” da to obavlja samo.
Dzastsejin
Ne pravim nikakvu pauzu, osim ako nemam novaca za kupnju iduče ture dodataka. Ali kad osjetim da neću imati novaca za njih i osjetim da su mi dodaci pri kraju onda smanjim doze na pola ili uzimam svaki drugi dan.

Kad ih imam dovoljno ne uzimam ih jedino ako postim ili sam negdje na putu cijeli dan, pa je nepraktično uzimati ih.

Što se tiče joda, valja paziti da jod ne miješate metalnom žličicom i ne sipate ga u metalnu šalicu jer gubi svoja ljekovita svojstva i nemojte uzimati vitamin C uz jod. Uzmite ga sat-dva nakon što ste uzeli jod.

Kao što nam je svaki dan potrebna hrana, tako su nam svaki dan potrebni dodaci prehrani, jer je poljoprivredno tlo zbog intenzivnog uzgoja hrane osiromašeno elementima u tragovima kao što su željezo, cink, bakar, selen, jod, krom, mangan, molibden, bor i vanadij. Krom i vanadij su potrebni da ne obolimo od dijabetesa.

BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:

Post by BritkiMozak » 26 Mar 2023, 14:07

Ne znam jesam li rekao, pročitao sam na forumu.hr da je C19 operacija, operacija Agencije Sjedinjenih Američkih Država za Napredna Istraživanja DARPA.

Mnogi ljudi se naivno nadaju da će krivci biti dovedeni pred sud, ali ništa od toga. Tko je na telegramu i na grupama koje raspravljaju o C19, svakog dana može vidjeti zastrašujuće vijesti - i nitko ništa da poduzme Makar da vojske svake države poduzmu državni udar u svojim državama i zasjednu na vladalačke pozicije i da onda štite narod i iznesu pred narodom dokaze što su njihove prijašnje demokratski izabrane vlasti učinile samo da se u državi probije korona narativ, narod cijepi u što većem postotku i smanji mu se natalitet. U 2021 i 2022. je natalitet smanjen na pola, a polovica djece rođenih od cijepljenih majki su invalidi.

Mislim da bi narod radije odabrao vojnu diktaturu nego demokraciju.
Last edited by BritkiMozak on 26 Mar 2023, 14:11, edited 1 time in total.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13896 times
Been thanked: 22850 times

Post by Fuddo » 26 Mar 2023, 14:10

BritkiMozak wrote: 26 Mar 2023, 14:07 Ne znam jesam li rekao, pročitao sam na forumu.hr da je C19 operacija, operacija Agencije Sjedinjenih Američkih Država za Napredna Istraživanja DARPA.

Mnogi ljudi se naivno nadaju da će krivci biti dovedeni pred sud, ali ništa od toga. Tko je na telegramu i na grupama koje raspravljaju o C19, svakog dana može vidjeti zastrašujuće vijesti - i nitko ništa da poduzme Makar da vojske svake države poduzmu državni udar u svojim državama i zasjednu na vladalačke pozicije i da onda štite narod i iznesu pred narodom dokaze što su njihove prijašnje demokratski izabrane vlasti učinile samo da se u državi probije korona narativ, narod cijepi u što većem postotku i smanji mu se natalitet. U 2021 i 2022. je natalitet smanjen na pola, a polovica djece rođenih od cijepljenih majki su invalidi.
E ako je bilo na forumu. Hr, onda je garant istina.
Dozvolite da se obratimo

Post Reply

Return to “Ankete”