Matan wrote: 24 Mar 2023, 23:53
Naseef Mushroom wrote: 24 Mar 2023, 23:50
Pa mnogi se mogu braniti od pljuvanja ali to ne mijenja činjenicu da je pljuvanje.
Ti si Bosnjacki patriota..
bi li otisao pjevati u Beograd ili bi se drzao neki nacela..
Ja lično ne bih ali evo ovako:
Ja mogu u miru govoriti da ne bih u Srbiju i da ne bi u Doboju kod nekog Jovana iz granapa ni sok kupio već kod svojih Bošnjaka u Doboju u trgovini koju zovemo Gračanka, ali to može svako govoriti u miru ali ja znam da sam kada je bilo najpotrebnije uzeo pušku i obukao uniformu dok bi mnoge uber-patriote u miru zbrisali kod prvog ispaljenog metka.
Sa Tuzlacima se možemo šaliti u miru da su FGR ali je činjenica da su JNA djikanima isprašili tur kao rijetko ko kada je bilo najpotrebnije.
Takva je većina Bošnjaka, na prvi pogled izgledaju mutavo, da nisu naučili iz grešaka a sutra bi opet ako zatreba imali novog Izeta, Sefera, Dudakovića i hiljade ostalih gazija čija se imena ne čuju toliko često u medijima.
Tako i Dino, može mu se zamjeriti kao umjetniku što u miru ide u Beograd a sutra ako zarati opet će nekom novom Ćeli pjevati, snimiti pjesme o Aliji i prikupljati kroz novac za pomoć Bosni i Hercegovini i time je za mene položio ispit u pozitivnom smislu.
Lahko je u miru držati se nekih načela a ne znamo koliko bi novih pjevača stvarno tako postupilo kada bi to trebalo stvarno dokazati.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.