Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Prije nekoliko dana mi fb preplavili statusi o Giletu nekom... kliknem, kad pjeva ( a sta bi drugo i radio) sinoc Memo, ovaj pobijedio na takmicenju granda, a Memo na farmi. Kad vidim samo koliko ljudi podrzava ove rijalitije, koliko ih zove na tel. da glasa a niko nece da okrene humanitarni broj.
Opucala bi im maksimalan porez na poziv.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Drago mi je što je Bosanac pobijedio,iako ne pratim Farmu i ne volim takve show-ove,a slažem se sa Nelom,koliko samo uzmu para od tih glasanja,to je nevjerovatno,bolje da dadnu u humanitarne svrhe...Oduvijek se znalo da takve emisije najviše uzimaju pare ljudima...
Ako neko pored stotinu kanala na kablovskoj gleda te krkanluke, onda ga zbilja žalim.
Šta se to toliko desilo ljudima pa vole promatrati tuđe živote i istovremeno zapostavljati svoje? Ama to što gledaju, uopće nije realno nego je i to namješteno s ciljem da se odstrijeli najširi dio mase koji eto, nema drugog načina da se zabavi o sebi.
Jučer mi otišli do mojih,kaže snaha:"ej pobijedio Memo".....nas dvoje .....ko je memo ženo ....pa sa farme veli.....aaa....ova moj odmah izišo,hajmo punac sjesti pod grožđe,ljepše je
rekoh znaš da mi to ne pratimo......veli ah nisam ni ja baš redovno,eto to proglašenje gledala,to je najvažniji dio
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
OVO MORATE POSLUŠATI: Ilma iz Kiseljaka osvojila žiri X-Faktor-a
Večeras je na televiziji Pink premijerno prikazana prva emisija najpoznatijeg muzičkog šoa u svijetu `X Faktor`. U beogradskom studiju počevši od scene, pa do najsitnijih detalja sve izgleda svjetski, a žiri čine: Željko Joksimović, Emina Jahović, Kiki Lesendrić i Kristina Kovač.
Ubjedljivo najbolje reakcije što od strane publike u studiju, komentara po društvenim mrežama i žirija dobila je 13-godišnja Ilma Karahmet iz Kiseljaka. Malo je reći kako je ona oduševila žiri i publiku. Nevjerovatnim glasom i besprijekornim pjevanjem veoma teške numere koju je nekada pjevala Zorica Kondžo, djevojčica je izazvala suze u očima prisutnih. Na kraju su svi članovi žirija ustali, a Joksimović je čak došao ispred nje i poljubio joj ruku. Neki od komentara žirija su: ``Ovo nije X faktor, ovo je sto puta X faktor``, ``Zvijezda je rođena``, ``Ovo je nešto najbolje što sam čuo u životu``, ``Ovo je čudo``. Snimak će sve objasniti, stoga uživajte.
[ytube][/ytube]
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"