turi me u potpis

pa da se zaljubis
Chloe wrote: 27 Mar 2023, 22:48 Pa da, ima reakcija, logičnije bi kod nas bila ulična teravija, smislenija, ali bi sigurno bile burnije reakcije.
Sad se sjetih, Chelsea je najavio otvoreni iftar na stadionu, je li bio ili će biti, nisam datum zapamtila.
Kod nas se javni iftarı na nož dočekuju od mase ljudi.
Ma do nas je...![]()
Krokodil Behko wrote: 27 Mar 2023, 22:54Chloe wrote: 27 Mar 2023, 22:48 Pa da, ima reakcija, logičnije bi kod nas bila ulična teravija, smislenija, ali bi sigurno bile burnije reakcije.
Sad se sjetih, Chelsea je najavio otvoreni iftar na stadionu, je li bio ili će biti, nisam datum zapamtila.
Kod nas se javni iftarı na nož dočekuju od mase ljudi.
Ma do nas je...![]()
Pravo da ti velim, javne iftare i ja dočekujem na nož.
Hrana je hrana i konzumira se kod kuće, ili u objektima namijenjenim za to.
Ne volim ni kad po kancelarijama vidim da rasprostru pite i ćevape.
Klanjati mogu đe hoće.
Logična pitanja?insomnia wrote: 27 Mar 2023, 22:40 Pa dobro. Ni na tviteru nisu bas odusevljeni potezom i postavljaju logicna pitanja
Da bih te stavila u potpis moras imati kapacitet, a ti ga nemas. Ti si vise puput muhe koja zuji bezveze i provocira na sitno, bez potrebe i smisla.
Ja i Rusmir smo siva eminencija ummeta.Lavlje_srce wrote: 27 Mar 2023, 22:00Njega bi bilo stid stati na namaz, takav dojam imam. Nije jedini, mislim da ni Rum nikad nije i nece stati na namaz. To je (meni) tako tuzno.
*Sehurinsomnia wrote: 27 Mar 2023, 23:58 Kae ne posti al ustaje na iftar. Gleda kod koga nije upaljeno svjetlo![]()
Sehur, Mitreinsomnia wrote: 27 Mar 2023, 23:58 Kae ne posti al ustaje na iftar. Gleda kod koga nije upaljeno svjetlo![]()
insomnia wrote: 27 Mar 2023, 23:58 Kae ne posti al ustaje na iftar. Gleda kod koga nije upaljeno svjetlo![]()
Duminjo wrote: 27 Mar 2023, 23:13 Poredjenje ferhadije i ove kasabe nema smisla.
Sarajevo ima dovoljno dzamija da primi vjernike na teravaju. Nema nikakvog smisla klanjati bilo koji namaz na ulici a pored da bude prazna bozija kuca. Kako li ste dosli do ove ideje![]()
U nekim slucajevima kada više ljudi ide u dzamiju, popunjava se redom, onako kako i treba, pa se dodje i na Ferhadiju. Obicno to bude za Bajram ili mozda i 27-u noc ramazana. Nit ko trazi dozvolu za to, nit se ko buni, nit klix gori. Na portalima obicno vidimo slike i pozitivne naslove.
Ko je kriv amerikancima sto nemaju dovoljno dzamija za svoje muslimane. Evo rodji uzeše poreza nedavno umal se nije ubandacio a nema gdje klanjati. Bog zna koliko je takvih. Sramota.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests