ovde nesmije biti klasiranja,ko BH nosi u njedrima
na forumu ih bas i nema nesto
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

ovde nesmije biti klasiranja,ko BH nosi u njedrima

bas boli dupe dervencane za hdz i komsica.Mutevelija wrote: 26 Mar 2023, 17:34 Hrvati su dobili samo "lizalo" da lizu , zvano izborni zakon i misle da mogu dominirati u Federaciji.
To je odlično , jer su odustali od herceg bosne i kmečanjem o trećem entitetu.
Sad se u mutnom je lakse obračunavati sa njima, ko je za BiH ravnopravnih naroda a ko ne.
Nikad nisam glasao za Komšiča ne što mislim da ne treba hinjavo tako igrati, nego što želim da čujem njihovo mišljenje , i da znam kako se postaviti
Ovako sa Komšićem ne znaš na čemu si, eno izradili su Srbe u Derventi , proslavljali godisnjicu HVO a x zeljelinse da Srbima ujediniti protiv Bošnjaka

Čuj što jbt...Mutevelija wrote: 27 Mar 2023, 20:45 Ja ne znam šta će on na iftaru pred topom
On na Bošnjake tim činom samo gleda kao na muslimane i vjersku skupinu.

Taj je oso na testiranje

Ma takonnas i vidi kao ostatak OD Osmanlija..Tierra Caliente wrote: 27 Mar 2023, 21:43Čuj što jbt...Mutevelija wrote: 27 Mar 2023, 20:45 Ja ne znam šta će on na iftaru pred topom
On na Bošnjake tim činom samo gleda kao na muslimane i vjersku skupinu.
Samo se sjetim profesorice nastavnice historije...
Dole Vjecnica...šatro vlast demokratija...
A ono vishe gore iznad kasarna Jajce...sa topovima..
Ko veli hajde stisni pa ne igraj kako ti austrijanci shvabe kazhu...
E to ti je to...

Pasoooo, samo ako imas stolicu tu u krugu gdje se ti nesto licno pitaš o nekoj odluci koja ima znacenje za sve ovo sto ti je u njedrima e tu, tu se kompletno daj, u protivnom cuvaj svoje zivce, jer sada u tvom dobu bioloski gledano ti je najpotrebniji mir i unutarnja ravnoteza.

Dzaba mislis, nasloni se u fotelju I posmatraj zivotinje,Melek wrote: 28 Mar 2023, 06:41 Ispada sad da Božo zna bolje šta će OHR i kako će od samog OHR-a. Ovo sve skupa ispada infantilnije nego sam isprva pomislio.

Zamisli izbore u nekoj od EU osnivaca drzava.Calla wrote: 31 Mar 2023, 11:06 Ne pravite se mutavi.
Drzavni poredak Bosne I Hercegovine ide u pravcu ekonomsko ekoloskog boljitka cjele EU.
Dok ste vi jos uvjek u proslosti zarobljeni.sa vašom diskusijom Bosnjaci, Hrvati Srbi.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest