DobarKrokodil Behko wrote: 01 Apr 2023, 21:09
Probali smo mi da ukinemo, pa raspalila cijela planeta po nama.
Eto, jel vidiš da ne može![]()

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
DobarKrokodil Behko wrote: 01 Apr 2023, 21:09
Probali smo mi da ukinemo, pa raspalila cijela planeta po nama.
Eto, jel vidiš da ne može![]()
Drugo je to, nema veze jedno sa drugim.
Pa ima poluvrijeme. 15 min pauze..Chan wrote: 01 Apr 2023, 21:19 Kao što rekoh... to su takve trivijalnosti i bezvezarije. Par puta u mjesecu godišnje dati pauzu od 2 minute za malo vode i bananu...
Pa neće niko od njih da prostre deku pa da jede supu, sarmu i baklavu jbt
treba to stalno prekidatiMatan wrote: 01 Apr 2023, 21:17Drugo je to, nema veze jedno sa drugim.
zamisli da se svim vjeroispovjestima, na nogometnim terenima dozvoli da rade sto hoce.
pa poste i katolici, pa niko ne trazi da se prekidaju utakmice..
Ma nisam je ni protiv jedne vjere, tj. religije..Duh wrote: 02 Apr 2023, 09:51treba to stalno prekidatiMatan wrote: 01 Apr 2023, 21:17
Drugo je to, nema veze jedno sa drugim.
zamisli da se svim vjeroispovjestima, na nogometnim terenima dozvoli da rade sto hoce.
pa poste i katolici, pa niko ne trazi da se prekidaju utakmice..
dati im pauzu i da popiju, pojedu...ozene se...razvedu se itd.
ja bi ionako to profesionalno sve zabravio.
idi gledaj seoske utakmice i moli se zevsu da onaj navijac ne preore traktorom igraliste zbog sudije iz kalesije.![]()
Kombouaré’s stance on Muslim players during the Islamic holy month is known. In 2009, when he was PSG’s head coach. He said the following in a press conference. “I have a very simple rule. There’s no problem with players fasting for Ramadan during the week. But on matchday, it is forbidden. Those who do Ramadan on a gameday will stay at home. I’m not going to mess with players’ health, or put their teammates in trouble. When you don’t eat all day, it becomes complicated.“
To jest ali ima primjera poput povrede, smrtnog slučaja u porodici i gripe gdje igrači fale gdje nije kriv trener. Neće niko napasti trenera ako klub kupi Messija i Ronalda a oni zbog povrede fale čitavu sezonu i ne osvoje ligu šampiona, neće tada niko normalan napasti trenera jer nije odradio posao sa takvim top igračima.insomnia wrote: 02 Apr 2023, 17:23 Dobro ovo sad postaje vise lov na vjestice. To su odluke trenera za sta je i angazivan i za sta prima platu
Jbg isto ko kad meni dođe gazda i kaze slusajte ovo mora biti gotovo do veceras ali nemate prava na gresku jer je materijal narucen iz vana i ako se nesto zajebe moracemo cekati sedam dana na narudzbu tako da vas trojica uzmite to a ovi ostali nek preuzmu vas poso.
Ima francuska trenutno a i inace puno vecih problema od ovoga ali eto mediji malo vole da forsiraju gluposti
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests