Maja wrote: 04 Apr 2023, 18:52
Kod njih je organik ako kokos ima barem jedno pero na sebi i ako barem jednom sedmicno nogom dotakne dno farme. Ta gledali smo dokumentarce o tim njihovim cikensima, kazu toliko su zbijeni da neki nikad ne dotaknu dno sale.
Nek ih pita da mu prodaju kajmaka pravog... Ja sve hodo po belgiji i trazio.
spacebound wrote: 04 Apr 2023, 18:07
Jeste primijetili koliko je opet poskupila piletina?
Oće nas prebacit u kukcojedce ili vegetrijance. Zamislite komisija EUnije odobrila puštanje u opticaj odmašćenih proteina od kućnih zrikavaca i brašnastih crva. Tko ne prijeđe u vegetarijance jest će kukce zajedno sa njihovim govancima. Nešto viša klasa mesa, biti će umjetno meso proizvedeno u laboratorijima. Normalnog mesa neće bit, odnosno bit će jako nepristupačno zbog skupoće.
Moramo preč na zelenjavu ljudovi.
Last edited by BritkiMozak on 04 Apr 2023, 19:04, edited 1 time in total.
Plus, ja to domace nista ne volim
Odem u Bosni na pijacu, i nista ne kupim
Kad vidim kako onaj sir hmuraju, bizi, nosi.
I sve smrdi na kilometar, dobijem napad ankcioznosti.
30 jaja Kona kaze da nece da zaradjuje na jajima pri tome smo i rodjaci tako da da. 10 KM 30 jaja.
To je dzaba ako su domaca bas. Ja sam muhanat na jajima. Ono smece kupovno i ne jedem.
Pa prava kakva ce bit, kokice hodaju po toru, beru crvice i sta vec jos jedu Krupno im melje psenicu i kukuruz i daje. Ekstra jaja. Jedino mi malo problem za kolace, jer sva razlicite velicine, al hajde. A vala marku po jajetu ne bih dala osim ako su zlatna. To je pljacka da su trodomaca.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
HAVANA wrote: 04 Apr 2023, 18:32
To je dzaba ako su domaca bas. Ja sam muhanat na jajima. Ono smece kupovno i ne jedem.
Pa prava kakva ce bit, kokice hodaju po toru, beru crvice i sta vec jos jedu Krupno im melje psenicu i kukuruz i daje. Ekstra jaja. Jedino mi malo problem za kolace, jer sva razlicite velicine, al hajde. A vala marku po jajetu ne bih dala osim ako su zlatna. To je pljacka da su trodomaca.
Pljacka je ono govno od nutele toliko para, kola i teglica dzema od 7 maraka. Jaja nisu skupa.
HAVANA wrote: 04 Apr 2023, 18:32
Pljacka je ono govno od nutele toliko para, kola i teglica dzema od 7 maraka. Jaja nisu skupa.
Pljacka je i to, sto ne umanjuje tu pljacku na jajima.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Jedu i govna, bez zeze
Jedu i one sto njihova jaja kupis u prodavnici