Ne jedu
Ima sve snimljeno kako ih hrane
I kad kenjaju ima usisivac ukljucen u guzicu im
Da ne mogu pojest govno
Tehnika
Moderator: Krokodil Behko

Ne jedu

Fuddo wrote: 04 Apr 2023, 19:19Ne jedu
Da ne mogu pojest govno
Tehnika

Pa zobspacebound wrote: 04 Apr 2023, 19:18Pa sta jedes?Zana wrote: 04 Apr 2023, 19:17 Ogadi mi i jaja
Sir ne volim odavno
Od mesa mi je muka
Pa ne mogu stalno zob jesti![]()
Cuj ne volis sir. Golemo!

Fuddo wrote: 04 Apr 2023, 19:19Ne jedu
Da ne mogu pojest govno
Tehnika

Ja bih se sad potpisala da do kraja zivota jedem sireveZana wrote: 04 Apr 2023, 19:22Pa zob![]()
Ne odgovara mi sir. Fetu ponekad pojedem jer mi je ukusan
A patim se Bgm. Povrće, batat krompir, crvena riža, meso (ali sve manje)

Zato te ledja i boleZana wrote: 04 Apr 2023, 19:22Pa zob![]()

spacebound wrote: 04 Apr 2023, 19:24Ja bih se sad potpisala da do kraja zivota jedem sireveZana wrote: 04 Apr 2023, 19:22
Pa zob![]()
A patim se Bgm. Povrće, batat krompir, crvena riža, meso (ali sve manje)396 vrsta
![]()

Ja bih odmah dusu povratioShadow wrote: 04 Apr 2023, 19:25 Joj Fude ogadi zivot.
Ali ima i pravo donekle. Domace bilo sta, pogotovo ti sirevi, bas moras pazit ko pravi i kako. Koliko cisto. Nedavno se zaletim (iako odavno sireve ne jedem puno, nit smijem), ali tako lijepo izlozeno, naslagano, tacno te mami. I na onom jednom, vidim dlaku. Tako mi i treba kad hocu da se zagledam.

Ne zjbj me. Imam IR a postala sam muhanata oko hrane. I opet neće kila dole. Pa how?Fuddo wrote: 04 Apr 2023, 19:25Zato te ledja i boleZana wrote: 04 Apr 2023, 19:22
Pa zob![]()
Oslabile ti kosti od zobenih pabuljica
Spucaj kolut sudzuka, viS kad pocnes preskakat sljivike
I livade

Ako je kakvih gadosti, ja cu na to naletitFuddo wrote: 04 Apr 2023, 19:27Ja bih odmah dusu povratioShadow wrote: 04 Apr 2023, 19:25 Joj Fude ogadi zivot.
Ali ima i pravo donekle. Domace bilo sta, pogotovo ti sirevi, bas moras pazit ko pravi i kako. Koliko cisto. Nedavno se zaletim (iako odavno sireve ne jedem puno, nit smijem), ali tako lijepo izlozeno, naslagano, tacno te mami. I na onom jednom, vidim dlaku. Tako mi i treba kad hocu da se zagledam.

Jao, Fudo ko mimoza nježan i osjetljivFuddo wrote: 04 Apr 2023, 19:27Ja bih odmah dusu povratioShadow wrote: 04 Apr 2023, 19:25 Joj Fude ogadi zivot.