Ja te več zamislih danas
U biti sitih te se kroz galeriju nis namjerno eto šta
Moderator: VIP

Ja te več zamislih danas
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne bi mene, stvarnoZanki wrote: 07 Apr 2023, 15:08Drugi puta pišem ofo nešta se pomiša nesta mi text
E da tebe ne bi pripoznala
Ne bi ni irona on tako malo i kratko piše oszim na politici, to ne pratin.
Ruma isto ne bi jer je opasan igrač on bi to izmulja nema šanse
Shedi bi ona mi je sva posebna i nježna i pišen dugo s njon, msm da bi
Bi i Chana
Muteveliju i koraka bi istojoš kad vidin slovo Ž
I pizu jer ne bi izdrža da nas ne pošprda redom![]()

Ama znaš zašt ne bihNice wrote: 07 Apr 2023, 15:11Ne bi mene, stvarnoZanki wrote: 07 Apr 2023, 15:08
Drugi puta pišem ofo nešta se pomiša nesta mi text
E da tebe ne bi pripoznala
Ne bi ni irona on tako malo i kratko piše oszim na politici, to ne pratin.
Ruma isto ne bi jer je opasan igrač on bi to izmulja nema šanse
Shedi bi ona mi je sva posebna i nježna i pišen dugo s njon, msm da bi
Bi i Chana
Muteveliju i koraka bi istojoš kad vidin slovo Ž
I pizu jer ne bi izdrža da nas ne pošprda redom![]()
![]()
Mislim da bih svakoga prepoznala, puno vas čitam, barem bih nakon par dana ako ne na prvu

Rum - LjutkoShadow wrote: 07 Apr 2023, 14:07 Trebamo se dogovorit da i mi na mjesec dana pronosamo neke blentave.
Hajmo pisat koji bi bili.
Jos zanimljivije bi bilo, kad bi se Maji slalo na pp. Samo ona da zna. Uz to, promijenimo avatar i ostalo sto se moze. Status, lokacija, folovi. Ok, na broj postova se ne moze nesto bitno uticat. Valjda ne pamte svi
I onda da vidimo koga bi poznali. Neke odmah, a neke vjerovatno i ne.

Jest, kad sam opuštena znam i te kako pretjerati, kad čitam neke teme od prije nekoliko godina, kad je bilo nekih forumaša s kojima nisam morala paziti na svaku riječ, ono imali smo baš opuštenu komunikaciju, vjeruj da ni ja sebe ne poznam. Kontam, šta sam ovo pisala tad i tadZanki wrote: 07 Apr 2023, 15:13Ama znaš zašt ne bihNice wrote: 07 Apr 2023, 15:11
Ne bi mene, stvarno![]()
Mislim da bih svakoga prepoznala, puno vas čitam, barem bih nakon par dana ako ne na prvu
Jer si mi nekako odmjerena uvik a onda naletin na neke spike s nekim forumašima i ono tvoje zezanje mi je pravo novo, nie niš loše nego ne bih msm da bi se zbunila![]()

Eto vidišNice wrote: 07 Apr 2023, 15:23Jest, kad sam opuštena znam i te kako pretjerati, kad čitam neke teme od prije nekoliko godina, kad je bilo nekih forumaša s kojima nisam morala paziti na svaku riječ, ono imali smo baš opuštenu komunikaciju, vjeruj da ni ja sebe ne poznam. Kontam, šta sam ovo pisala tad i tadZanki wrote: 07 Apr 2023, 15:13
Ama znaš zašt ne bih
Jer si mi nekako odmjerena uvik a onda naletin na neke spike s nekim forumašima i ono tvoje zezanje mi je pravo novo, nie niš loše nego ne bih msm da bi se zbunila![]()
![]()
![]()
Većinu si opisao s nickomChan wrote: 07 Apr 2023, 15:19Rum - LjutkoShadow wrote: 07 Apr 2023, 14:07 Trebamo se dogovorit da i mi na mjesec dana pronosamo neke blentave.
Hajmo pisat koji bi bili.
Jos zanimljivije bi bilo, kad bi se Maji slalo na pp. Samo ona da zna. Uz to, promijenimo avatar i ostalo sto se moze. Status, lokacija, folovi. Ok, na broj postova se ne moze nesto bitno uticat. Valjda ne pamte svi
I onda da vidimo koga bi poznali. Neke odmah, a neke vjerovatno i ne.
Fudo - Tandrkalo
insomnia - Gargamel
Zanki - Hanifa
Shadow - Mika
Maja - Baja
Behko - Harmonica
Chan - Ispo_kod_Ugljevika
Pašaga - Zumbul-aga
Spacebound - Zimovrel
Mister No - Zebra
Laser - SDA bot
Calla - Merkelica
Mutevelija - Andrew Tate
Ti se meni uvijek sviđašZanki wrote: 07 Apr 2023, 15:25Eto vidišNice wrote: 07 Apr 2023, 15:23
Jest, kad sam opuštena znam i te kako pretjerati, kad čitam neke teme od prije nekoliko godina, kad je bilo nekih forumaša s kojima nisam morala paziti na svaku riječ, ono imali smo baš opuštenu komunikaciju, vjeruj da ni ja sebe ne poznam. Kontam, šta sam ovo pisala tad i tad![]()
![]()
![]()
Sviđaš mi se kad se zezaš![]()
No homo![]()

Opa. Makazice u najavi

Eto vidiš, mora čovjek bit odmjerenZanki wrote: 07 Apr 2023, 15:50 Misusovo
Odoh napravit štrudel od jabuka![]()
Virit ću iz špajza nem da bi pretjerali...