Vaki sam bio, kad sam mlad decko bio..
samo usi manje bile..
Moderator: spacebound

Vaki sam bio, kad sam mlad decko bio..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne-ću!Zanki wrote: 16 Feb 2023, 23:11Ma da kompleksnaVanilla wrote: 16 Feb 2023, 22:25
Ne daj, Nice, ni mjesec vise!![]()
Najoptimalnije je 5, 6 god ali, ali, ali... vrlo kompleksna tema.
Ne znam, bezbeli sam nekad nesto pisala.
Mah, nema pravila, najbolje nista ne reci![]()
Ko da moramo imati neko zacrtano mišljenje baš o ovin pizdarijama bona pa šta se obrecnu
Ajde brzo govori di je granica...
Nie valjda nebo![]()

Imaš i pravo i ja se isto zamislin ponekad
Ha ha, ne znam, da mogu reći tako sam i tako, a to bi bilo najbolje mjerilo i da kažem, tako sam uradila, poznajem se dobro... ovako, bez pravog primjera samo ostaje moja pretpostavka.Shadow wrote: 16 Feb 2023, 21:44Nice wrote: 16 Feb 2023, 14:10
Za mene to nije toliko velika razlika, u redu mi je. Čak i da se ne drži toliko dobro, mogu se zamisliti sa nekim toliko starijim.
Već, sa desetak godina mlađim, ne bih željela niti mogla biti. Ni malo. Automatski sam gubila interes ako je i dan mlađi dok sam bila djevojka. Sada bih isto postupila.
Ja bila opako zatreskana u dvije godine mladjeg ( onog sto lici na onogpjevaca). I bas zbog tog nikad ni saznao nije. Srecom tad mi se desilo i nikad.
Kakav mladji..
A sta ako je umjesto 10, 11 godina stariji? Jel ti srce prepozna razliku, mozes mu naredit i rec, e slusaj dalje od ovog ne kucas?Jos godina vise je godina vise
![]()

Pa da, kad ne znam tačno, onda pretpostavim, sad koliko sam u pravu i koliko se poznajem, to je drugo pitanje

Nemre stari napravit djeteKrokodil Behko wrote: 09 Apr 2023, 21:44BIZARNA LJUBAV MIŠE (70) I ZORICE (21) ŠOKIRALA REGION: Zavoljeli smo se čuvajući ovce
Da "prava ljubav godine ne broji" svjedočio je i slučaj Miše i Zorice. On ima 70, a ona samo 21 godinu.
Prije tri godine, otkrili su da žive u vanbračnoj zajednici. Iako Miša ima i zakonitu suprugu, kako kaže, Zoricu voli, pa je sa njom čak poželio da ima i dijete.
"Mi smo počeli tu neku neobaveznu igru i sad smo ušli u to kolo. Moja supruga se buni, tamo vamo, ali ja nju volim. Godine su samo broj", rekao je tada Miša.
Zorica kaže da Mišu voli, pa zato i živi sa njim, a iako su bile glasine da ga čak 48 godina mlađa vanbračna partnerka varala, ovaj starac ubijeđen je u njeno poštenje.
"Iako su bile glasine da je Zorica bila sa drugima dok je bila sa mnom, to nije istina. Ona je sa mnom 26, 27 mjeseci i ona je tražila da sa mnom ima bebu", rekao je Miša koji ima troje djece.
Kako je svojevremeno tvrdio, Zorica je bila ta koja je njega jurila.
"Pustio sam koze i ovce na pašu. Ona je trčala za mnom. Išao sam sa njom 5 mjeseci, nisam je dirnuo. Tamo, vamo, bio je neki poljubac. I ona mi kaže – ovako više ne može, Mišo hoću da imam sa tobom dijete", otkrio je tada Miša, prenosi Blic.
"Sestra me je spanđala sa Mišom, u početku nisam ni znala da sam trudna", priznala je Zorica.
Iako se klela Miši na ljubav i da je beba koju je dobila njegova, na kraju se ispostavilo da Miša ipak nije otac tog djeteta, što ga je posebno razočaralo.

Ko zna jadnica odakle je dosla i kako se nasla u ovome

Pa jel bila trudna prije nego je njemu predlozila da zatrudni?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 09 Apr 2023, 23:02Ko zna jadnica odakle je dosla i kako se nasla u ovome
svi zasluzuju razumjevanje
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests