Mala_Mu wrote: 10 Apr 2023, 16:26
Nije dobro kad mi izvrces recenice.
Ne potcjenjujem. Svjesna sam i sama da su takvi derbiji uvijek neizvjesni bez obzira na trenutnu formu i jednih i drugih. Ali koliku god oni motivaciju imali protiv tih top 6 ekipa, Arsenal je trebao imati tri puta vecu, a to se nije vidjelo na terenu u drugom. A to je moja poenta. Nista drugo.
p.s. nije dobro gurati probleme pod tepih AKO ih ima(ne znam inace kako igraju to je tacno) i opravdavati, nego poraditi na tome i uciti iz gresaka. Danas je to Liverpool sutra moze biti neki deseti tim. Onakvo zatvaranje utakmice pri minimalnom rezultatu, sami pristup i protiv slabijih timova moze doci na naplatu. Barci cesto dodje, isto bih i za njih pisala.
Arsenalu je ovo jednostavno ako ne maksimum onda vrlo blizu toga. Treba ovdje još iskustva, sazrijevana i jaka klupa da bi mogli ulaziti u utakmicu kao favoriti ili da idu na pobjedu hladni kao špricer kad je najviše potrebno, a to se gradi postepeno na ovakvim gostovanjima. Imamo najmlađu ekipu u ligi i samo će rasti iz sezone u sezonu.
To nije guranje pod tepih. To je jednostavno tako. Kod kuće nas nose navijači i euforija čitavu sezonu protiv jakih pa nas City ohladi upravo zbog nedostatka tog gore.
Na Etihadu ako bismo kojim slučajem odigrali neriješeno bez šuta na gol ja bih to sad potpisao. Imamo i teško gostovanje protiv Newcastlea koje će biti možda i teže nego protiv Liverpoola.
Nama su prije početka sezone predviđali peto ili šesto mjesto. Nismo bili ni u konkurenciji za top 4. Premašili smo sva očekivanja i dalje trebamo gurati koliko možemo, a ako nije dovoljno jbg tako je kako je. To neće izbrisati dobru sezonu niti ćemo biti luzeri šta god neki tvrdili.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.