Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Naseef Mushroom wrote: 11 Apr 2023, 16:57
Porediš to sa fotografijom gdje su političari na određenim funkcijama da se sastanu.
Dabome
Jedni mogu vucka docekati.
Drugi mogu po kurvi Evropi uzivati zapadna prava a kada ovi u BL pokusaju zivjeti onda su izdajnici.
Necemo tako.
Ma ja, tipično, skreći temu sa četnika na zlu dijasporu.
Da bogdom nema nas iz Njemačke, Francuske i Švedske da trolamo, zavađamo i kvarimo čak i ovaj dobronamjerni čin organizovanja iftara.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Dabome
Jedni mogu vucka docekati.
Drugi mogu po kurvi Evropi uzivati zapadna prava a kada ovi u BL pokusaju zivjeti onda su izdajnici.
Necemo tako.
Da bogdom nema nas iz Njemačke, Francuske i Švedske da trolamo, zavađamo i kvarimo čak i ovaj dobronamjerni čin organizovanja iftara.
Nije skretanje teme kad Bošnjo iz sigurne daljine ili iz mjesta gdje je vecina, kritikuje ovu manjinu kako nisu prave Bošnje.
Eto vi ste. Vi mozete i sa Vucicem i sa Covicem i sa Evropom al onaj u BL ne moze.
Postavi primjer, pokazi da si veliki Bošnjo pa onda kritikuj ove koji se nista ne pitaju
Ako te nije stid Insomnije i mene ovako nešto postavljati onda bar imaj stida zbog svoje koleginice Spacebound što zna iz prve ruke kako joj je.
A trebao bih kao ti i insomnia pozivati ljude u manjem entitetu da sjede u kucama i da se zatvore?
Da ne idu ni na poso jer tamo mozda ima neki Miro a isto tako i da djecu ne salju u školu jer je tako kako jeste.
Mlatite gloginje tudjim kurcem, huškate obicne ljude i na svaki njihov pokušaj da zive, koliko je to moguce normalno u tim sredinama, ih nazivate izdajnicima.
Naseef Mushroom wrote: 11 Apr 2023, 17:27
Nije skretanje teme kad Bošnjo iz sigurne daljine ili iz mjesta gdje je vecina, kritikuje ovu manjinu kako nisu prave Bošnje.
Eto vi ste. Vi mozete i sa Vucicem i sa Covicem i sa Evropom al onaj u BL ne moze.
Postavi primjer, pokazi da si veliki Bošnjo pa onda kritikuj ove koji se nista ne pitaju
Ko smo to “m”i što možemo i sa Vučićem i sa Čovićem jer ih ja nikada nisam upoznao a kamoli se i sastao.
Znači kad ne ide dalje uvijek pomaže ona standardna “Vi SDA botovi”.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Naseef Mushroom wrote: 11 Apr 2023, 17:27
Evo ovako ko brat Mirso. Ko pravi komsija
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Evo ovako ko brat Mirso. Ko pravi komsija
Drugoplasinarog emira si zaboravio
A goran tek treci
Ko smo to “m”i što možemo i sa Vučićem i sa Čovićem jer ih ja nikada nisam upoznao a kamoli se i sastao.
Znači kad ne ide dalje uvijek pomaže ona standardna “Vi SDA botovi”.
Vi sto vam smeta ovaj iftar, ne smeta podvijanje repa Dzaferovica i Komšica pred Vucicem a ne smrde ni € licemjerne EU.
Naseef Mushroom wrote: 11 Apr 2023, 17:29
Ako te nije stid Insomnije i mene ovako nešto postavljati onda bar imaj stida zbog svoje koleginice Spacebound što zna iz prve ruke kako joj je.
A trebao bih kao ti i insomnia pozivati ljude u manjem entitetu da sjede u kucama i da se zatvore?
Da ne idu ni na poso jer tamo mozda ima neki Miro a isto tako i da djecu ne salju u školu jer je tako kako jeste.
Mlatite gloginje tudjim kurcem, huškate obicne ljude i na svaki njihov pokušaj da zive, koliko je to moguce normalno u tim sredinama, ih nazivate izdajnicima.
Da ponovim, na današnjem vaktu gdje Finac, Francuz, Nijemac, Austrijanac i Šveđanin prvi put u 50 godina i ne kriju da su desničari i islamofobi, u entitetu gdje je većinski narod nije nikada ni prestao fašizam ti gajiš iluzije da bi ovo mogao biti korak naprijed prema boljem i da će se šta promjeniti?