Samo da pitam
Moderator: VIP
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Samo da pitam
Zašto ujed od komarca svrbi?
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
zato sto ona ubrizga tecnost protiv zgrusavanja krvi koja nama izaziva svrab. samo zenke ujedaju.gejsha wrote:Zašto ujed od komarca svrbi?
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Na fb sam nekoliko puta mijenjala ime i prezime.. Nisam znala da je ograničeno koliko puta to možeš uraditi...
Sad mi ne daju da dodam muževo prezime na profil, nego mi nude samo opcije koje sam do sad već imala. Međutim, postoji način. U postavkama ti nude da dokažeš da je ime koje želiš da postaviš - zaista tvoje ime.. I to tako što ćeš im poslati kopiju lične karte... Također, piše da će nakon izvršenih provjera dokument trajno izbrisati...
Meni je stalo da prezime promijenim, pa me zanima savjetujete li vi da im to posaljem... Ja sam po pitanju tih stvari jaaaako osjetljiva i oprezna...
Ne govorite mi da napravim novi profil, jer imam jako drage slike, komentare i štajznamštasvene na ovom profilu...
KOliko mogu vjerovati fb postavkama?
Sad mi ne daju da dodam muževo prezime na profil, nego mi nude samo opcije koje sam do sad već imala. Međutim, postoji način. U postavkama ti nude da dokažeš da je ime koje želiš da postaviš - zaista tvoje ime.. I to tako što ćeš im poslati kopiju lične karte... Također, piše da će nakon izvršenih provjera dokument trajno izbrisati...
Meni je stalo da prezime promijenim, pa me zanima savjetujete li vi da im to posaljem... Ja sam po pitanju tih stvari jaaaako osjetljiva i oprezna...
Ne govorite mi da napravim novi profil, jer imam jako drage slike, komentare i štajznamštasvene na ovom profilu...
-
Blackhawk
Sto manje im das podataka to bolje po tebe.. I ovako fb ima skoro sve o tebi, svaku i najmanju sitnicu koju si objavila ili napisala.. Stavise, ako koristis mobilnu fb aplikaciju, automatski ti uzimaju brojeve tel iz imenika, i to dovoljno samo da instaliras aplikaciju nemoras se ni prijaviti..
Slati licnu kartu ni u kom slucaju.. To ti je moj savjet.
Slati licnu kartu ni u kom slucaju.. To ti je moj savjet.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40859 times
- Been thanked: 27350 times
- Status: Online
Hoce Zuckerberg da mu budes zirantPeggy Sue wrote:Na fb sam nekoliko puta mijenjala ime i prezime.. Nisam znala da je ograničeno koliko puta to možeš uraditi...
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9692 times
- Been thanked: 11433 times
Nisam baš najbolje upratrio ali čini mi se da je Dalia na odmoru u kombinaciji sa ispitima.
Bila je danas na forumu ali čini mi se da nije ništa postala.
Bila je danas na forumu ali čini mi se da nije ništa postala.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3909 times
- Been thanked: 2945 times
...samo ja znam gdje nam je Dalija...Fatma wrote:Odmara cura,vrijedno je učila i sigurno se negdje opušta.....
a nebi vam to reknio...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8880 times
- Been thanked: 5641 times
Traži žiranteRuana wrote:Zna li neko, gdje nam je ono djete (Dalia)?
The Dark Side Of The Forum...
-
Ruana
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40859 times
- Been thanked: 27350 times
- Status: Online
Udala seRuana wrote:Zna li neko, gdje nam je ono djete (Dalia)?
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3909 times
- Been thanked: 2945 times
..ja...nema je odavno....Ruana wrote:Gdje je Luna? Garant skita negdje.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7879 times
- Been thanked: 18629 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7879 times
- Been thanked: 18629 times
-
Blackhawk
Reprezentacija Konga na svjetskom rukometnom prvenstvu za mlade... Njihova je reprezentacija dosla na prvenstvo bez dresova, i tu je nasa repka pritekla u pomoc i dala svoje dresove...Maja wrote:
?