LGBTIQA+

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

Homoseksualnost i prisvajanje djece ?!

DA
21
31%
NE
46
69%

Total votes: 67

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4371 times
Been thanked: 3243 times
Status: Offline

Re: Sarajevski otvoreni centar organizira iftar za članove i prijatelje LGBTIQ zajednice

Post by Lavlje_srce » 12 Apr 2023, 01:18

Naseef Mushroom wrote: 11 Apr 2023, 21:28Konta Zapad “Ako vas nismo slomili sa one 2-3 gay parade gdje nažalost nije došlo do incidenata, sada idemo na viši nivo provokacije”.
Bas tako. Ubacili u petu brzinu. ;)

Samo svoj pos'o. I to ce proci.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1752 times
Been thanked: 3329 times

Re: Sarajevski otvoreni centar organizira iftar za članove i prijatelje LGBTIQ zajednice

Post by Mutevelija » 12 Apr 2023, 01:43

Lavlje_srce wrote: 12 Apr 2023, 01:18
Naseef Mushroom wrote: 11 Apr 2023, 21:28Konta Zapad “Ako vas nismo slomili sa one 2-3 gay parade gdje nažalost nije došlo do incidenata, sada idemo na viši nivo provokacije”.

Cek cek jesil sad dosla "tobe" i vidila šta rade one kojima si govorila live and let live?
Vidiš u šta se miješaju.

To je početak

Treba napraviti gay dzamiju, oteti neku islamskoj zajednici eto moze u Neumu u Rabranima ona ili neka u Rs-u i postaviti gay imama, a moze se i gay islamska zajednica nova osnovati po uzoru na onu u Srbiji koja se odvojila od Islamske Zajednice nije gay ali se odvojila.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4371 times
Been thanked: 3243 times

Post by Lavlje_srce » 12 Apr 2023, 02:16

Mutevelija wrote: 12 Apr 2023, 01:43

Cek cek jesil sad dosla "tobe" i vidila šta rade one kojima si govorila live and let live?
Vidiš u šta se miješaju.

To je početak

Treba napraviti gay dzamiju, oteti neku islamskoj zajednici eto moze u Neumu u Rabranima ona ili neka u Rs-u i postaviti gay imama, a moze se i gay islamska zajednica nova osnovati po uzoru na onu u Srbiji koja se odvojila od Islamske Zajednice nije gay ali se odvojila.
I dalje to mislim. Moja vjera ne ovisi o Islamskoj zajednici. Neka rade sta god hoce, a budale ce se paliti (jer to neko treci hoce).

Ovo je tako ocigledno orkestrirano da je smijesno.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 12 Apr 2023, 04:29

Lavlje_srce wrote: 12 Apr 2023, 02:16
Mutevelija wrote: 12 Apr 2023, 01:43

Vidiš u šta se miješaju.

To je početak

I dalje to mislim. Moja vjera ne ovisi o Islamskoj zajednici. Neka rade sta god hoce, a budale ce se paliti (jer to neko treci hoce).

Ovo je tako ocigledno orkestrirano da je smijesno.
Pa ne ovisi o IZ ali bilo bi je teze prakrikovati bez te zajednice eto recimo dzemata.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 12 Apr 2023, 04:41

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4199 times
Been thanked: 3884 times

Post by Naseef Mushroom » 12 Apr 2023, 05:05

Dabogda da će proći, koliko su se okomili na nas rekao bi čovjek da smo Rusija, Iran ili Sjeverna Koreja a ne mala Bosna i Hercegovina. Ne vole ni Tursku i Albaniju ali je naš problem što smo im geografski u dvorištu, u srcu Europe.

Oni ne žele Islam pod kontrolom ili da smo manjina, već da nas uopšte nema.
Šta nisu završili genocidom i embargom, završit će “demokratskim” načinom.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 12 Apr 2023, 05:30

Sura Et-Tevba - Pokajanje
24
"Reci: 'Ako su vam očevi vaši, i sinovi vaši, i braća vaša, i žene vaše, i rod vaš, i imanja vaša koja ste stekli, i trgovačka roba za koju strahujete da neće prohođe imati, i kuće vaše u kojima se prijatno osjećate - miliji od Allaha i Poslanika, i od borbe na Njegovom putu, onda pričekajte dok Allah Svoju odluku ne donese. A Allah grješnicima neće ukazati na pravi put.'"

قُلْ إِنْ كَانَ آبَاؤُكُمْ وَأَبْنَاؤُكُمْ وَإِخْوَانُكُمْ وَأَزْوَاجُكُمْ وَعَشِيرَتُكُمْ وَأَمْوَالٌ اقْتَرَفْتُمُوهَا وَتِجَارَةٌ تَخْشَوْنَ كَسَادَهَا وَمَسَاكِنُ تَرْضَوْنَهَا أَحَبَّ إِلَيْكُمْ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ وَجِهَادٍ فِي سَبِيلِهِ فَتَرَبَّصُوا حَتَّىٰ يَأْتِيَ اللَّهُ بِأَمْرِهِ ۗ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ

Komentar ajeta:

Kaže Allah, dž.š.:

"Reci: ako su vam očevi vaši, i sinovi vaši, i braća vaša, i žene vaše, i rod vaš, i imanja vaša koja ste stekli", tj. koja ste zarađivali

"i trgovačka roba za koju strahujete da neće prohođe imati, i kuće vaše u kojima se prijatno osjećate", volite ih zbog njihove udobnosti i njihove ljepote. Ako su bile ove stvari

"milije od Allaha i Njegova Poslanika i od borbe na Njegovom putu, onda pričekajte", znači: pričekajte šta će vas zadesiti od Njegove kazne i Njegove opomene. Kaže Uzvišeni Allah, dž.š.:

"...dok Allah Svoju odluku ne donese, a Allah grješnicima neće ukazati na pravi put." Prenosi Imam Ahmed od Zehre bin Ma'beda, a on od svoga djeda da rekao: (439) "Bili smo sa Allahovim Poslanikom, a on je držao za ruku Omera, sina Hattabova, pa je rekao: 'O Allahov Poslaniče, tako mi Allaha, draži si mi od svega drugog osim samog sebe.' Zatim je rekao Allahov Poslanik, s.a.v.s.: 'Niko od vas neće biti pravi vjernik dok mu ja ne budem draži od samog sebe.' Zatim je rekao Omer: 'Tako mi Allaha, ti si mi sada draži i od samog sebe', a Allahov Poslanik, s.a.v.s., rekao je: 'Sada Omere.'" Jedino El-Buhari bilježi ovo predanje. Potvrđeno je u sahih hadisu da je Allahov Poslanik, s.a.v.s., rekao: (440) "Tako mi Onog u Čijoj je ruci moja duša, niko od vas neće biti pravi vjernik, dok mu ja ne budem draži od njegovih roditelja, njegove djece i svih ljudi." Prenose Imam Ahmed i Ebu-Davud, a ovo je njegov tekst, od Ibn-Omera, da je rekao: (441) "Čuo sam Allahova Poslanika, s.a.v.s., gdje kaže: 'Kada budete trgovali skupocjenim stvarima i uzimali za kravlje repove i budete zadovoljni usjevima, a napustite džihad, kaznit će vas Allah, dž.š., poniženjem kojeg se nećete osloboditi dok se ne vratite svojoj vjeri.'"

Teološki gledano ako se BIH raspadne to se moze protumačiti i kao kazna od Allaha, eto Srbi su veći muslimani od Bošnjaka po tome.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 12 Apr 2023, 05:33

Naseef Mushroom wrote: 12 Apr 2023, 05:05

Dabogda da će proći, koliko su se okomili na nas rekao bi čovjek da smo Rusija, Iran ili Sjeverna Koreja a ne mala Bosna i Hercegovina. Ne vole ni Tursku i Albaniju ali je naš problem što smo im geografski u dvorištu, u srcu Europe.

Šta misliš da li je plan genocida i iseljavanje u zemlje Zapada i ta silna propaganda ?

Ja neki dan bio na birou da vidim kakvih ima poslova i čudim se kako slovenska firma moze u nasoj drzavi imati oglase, bukvalno nam otimaju radnike, ili kako njemačka firma moze to raditi.

Meni ona radnica kaze imaju pravo preko naše firme u Sarajevu prave oglase za Zapadne zemlje.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 12 Apr 2023, 05:36

Pa ybm miša, zamišljam sebe da sam musliman sa homoseksualnim nagonom, borio bi se protiv toga, molio bih Allaha pogotovo u ovom mjesecu da me uputi na pravi put, uvjeravao bih sebe da sam činio previše dobrih djela da bih samo zbog toga u džehenem, isključio bih mozak i ne razmišljao o fantazijama dok postim i iftarim se, donosio bih dove, trudio bih se razmišljati da za razliku od mnogih hetero muškaraca koji negiraju Islam ja be negiram bez obzira što me privlače muškarci, tješio bih se da se ne razlikujem od ostalih vjernika osim što me privlači isti spol, govorio bih sebi da će na kraju Allah odlučiti o meni kada umrem a ne ljudi koji me osuđuju, tražio bih izgovore da je taj nagon jači od mene,

bilo šta ali nikad, pa makar bio samo 1% vjernik, neću homoseksualnost predstaviti da nije blud i grijeh.

Jedno je kada peder ide na iftar iz gore navedenih ili nekih drugih razloga ali je nešto potpuno drugačije kada je svrha okupljanja LGBT iftar. To onda nije okupljanje vjernika koji čine grijeh već je skup šejtanovih ratnika.

To je isto kao sa alkoholičarima i kockarima. Znaju se pojaviti na iftaru osobe poznate po tome da piju i kockaju i niko ne reaguje, smatraju da će mu Allah suditi, ne žele praviti incident za vrijeme takvog lijepog okupljanja ili ih znaju da nisu duševno loši ljudi ali je nešto potpuno drugačije organizovati iftar s nazivom “Iftar za alkoholičare i kockare”, to nije onda ništa drugo nego provokacija i niko tu ne bi miran ostao.

Ovo je 100% zlonamjerno i islamofobično.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 12 Apr 2023, 05:39

Iftar kladioničara, iftar lopova, iftar radnica prodavačica ljubavi, tačno mozes nastaviti niz.

Pa čak eto i da idu tim djelom Lutovog naroda, još veći grijeh je to promovisati.

"Gluhi su nijemi su slijepi su nikako da se osvijeste".
Last edited by Mutevelija on 12 Apr 2023, 05:40, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 12 Apr 2023, 05:39

Mutevelija wrote: 12 Apr 2023, 05:33
Naseef Mushroom wrote: 12 Apr 2023, 05:05

Šta misliš da li je plan genocida i iseljavanje u zemlje Zapada i ta silna propaganda ?

Ja neki dan bio na birou da vidim kakvih ima poslova i čudim se kako slovenska firma moze u nasoj drzavi imati oglase, bukvalno nam otimaju radnike, ili kako njemačka firma moze to raditi.

Meni ona radnica kaze imaju pravo preko naše firme u Sarajevu prave oglase za Zapadne zemlje.
Zapad je uvijek sebi uzimao radnike iz manjih zemalja pa tako rade i sa Bosnom i Hercegovinom, samo što je u našem slučaju “dvije muhe sa jednim udarcem”.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 12 Apr 2023, 05:42

Naseef Mushroom wrote: 12 Apr 2023, 05:39
Mutevelija wrote: 12 Apr 2023, 05:33

Zapad je uvijek sebi uzimao radnike iz manjih zemalja pa tako rade i sa Bosnom i Hercegovinom, samo što je u našem slučaju “dvije muhe sa jednim udarcem”.
Mada kako god okreneš opet bi kidisali, zamisli da su Bošnjaci danas većina ili polovina u gradovima RS gdje su bili, i da zauzimaju dobar dio BIH terotorije, veći bi trn u oku Evropi bili.

Ovako raštrkani moguće da smo manje upadljivi, uzmi primjes Srba kako Zapad je gledao na njih i kako gleda, samo tu dodaj Islam i gori ćeš odnos Zapada prema Bošnjacima vidjeti (da nije bilo rata i da su Bošnjaci većina u odnosu na ukupan broj oba naroda) i da zauzimaju veći teritorij
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 23661 times
Been thanked: 21629 times

Post by Masamune » 12 Apr 2023, 07:06

Joj kmeke :oo

Al dobro ovo fakat ne ide zajedno. Isto one muslimanke lezbe iz nekog udruženja koje promovišu neki svoj islam u Velikoj Britaniji, ali opet Bog će im suditi. Kao i imam homoseksualac u istoj zemlji.

Ali kako god okreneš opet VB ispade najbolja zapadna zemlja za muslimane. Niko ih ne dira i država ih ne diskriminira.

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare » 12 Apr 2023, 08:17

Bosnia_Nord wrote: 12 Apr 2023, 01:04
Mutevelija wrote: 11 Apr 2023, 23:31 Manji grijeh je otić na rakiju, makar nema fitne i smutnje.

Znaš da rakijaš, i griješiš, a ovde pod vjersko strpavaš LGBT pedersko i zelis kazati da je to OK i nije haram.

Veći je mozda grijeh reći da je homoseksualizam halal, nego sami čin toga.

Jer govoriš da Kur'an nije tačan i da nije dobro objavljen.

A samim aktom si grešan. Ali si veći griješnik što negiraš Kur'an.
Ko govori da je homoseksualizam halal, uradio je kufr. On je kjafir. Između njega i ateiste na sudnjem danu nema razlike. Vječni džehenem za oboje.
A ko radi čin toga, griješnik je ali nije kjafir (ako zna da je to pogrešno).
Oni su gori od kafira. Kad pogledaš historiju islamske države, gejevi su jedina skupina koja se nije pozivala u islam, niti im je nuđena prilika za pokajanje.
Svi mi se morete obratit

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 12 Apr 2023, 08:43

Mutevelija wrote: 12 Apr 2023, 05:39 Iftar kladioničara, iftar lopova, iftar radnica prodavačica ljubavi, tačno mozes nastaviti niz.

Pa čak eto i da idu tim djelom Lutovog naroda, još veći grijeh je to promovisati.

"Gluhi su nijemi su slijepi su nikako da se osvijeste".
Iftar moderacije klix foruma 😀
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14857 times
Been thanked: 10388 times

Post by Julia-Klara » 12 Apr 2023, 08:59

I opet tudju brigu brinete i u Allahovo se petljate, tumacite, znate sta ce uraditi na sudnjem danu.
Svako ce odgovarati za sve ucinjeno, a samo Allah zna i odlucit ce ko ce gdje.
Kako vam se da :rol
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2414 times
Been thanked: 6112 times

Post by Beni » 12 Apr 2023, 09:11

Julia-Klara wrote: 12 Apr 2023, 08:59 I opet tudju brigu brinete i u Allahovo se petljate, tumacite, znate sta ce uraditi na sudnjem danu.
Svako ce odgovarati za sve ucinjeno, a samo Allah zna i odlucit ce ko ce gdje.
Kako vam se da :rol
A ovi LGBTIQ idioti se kao ne petljaju u allahovo
Fuck you a friendly note to start the day

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 12 Apr 2023, 09:30

Pa petljaju se svi, a ne bi trebalo
:cudi

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 12 Apr 2023, 09:37

S tim da ih je Allah takve napravio :ovaj

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 12 Apr 2023, 09:49

Hocel biti i kaka teravija poslije?
Nego jel to znaci da u LGBT dzamijama u stvari moraju pomjesati zene i muskarce?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Post Reply

Return to “Brak & Porodica”