Al kurac. Valja stisnuti
Draško Stanivuković
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Stanivuković organizovao iftar u Banjoj Luci
Viko je neki dan da bi najvise na svijetu volio ratovati uz njih
Al kurac. Valja stisnuti
Al kurac. Valja stisnuti
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13805 times
- Been thanked: 22723 times
Onda pocnu razvlacit karte, upirat strelicama, strategije ko da su svi jakom sa west pointa
A sve sipljivo, muti pecate za nekim salterom citav zivot i vice greska ukrajinskih generala, trebali su vako…
Pici ako ne dobije kakvu lentu i mjesto u generalstabu, ja ne znam
A sve sipljivo, muti pecate za nekim salterom citav zivot i vice greska ukrajinskih generala, trebali su vako…
Pici ako ne dobije kakvu lentu i mjesto u generalstabu, ja ne znam
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
No braca su vec Aliju protekfirila. Gori od Karadzica
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Jest, kae treba ga nosit sa Kovaca
Matere oni svoje prChili kad su im mlade bile
Matere oni svoje prChili kad su im mlade bile
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
Na televizoru gledo kako u Aprilu kolju muslimane po Zvorniku i Bjeljini on do po maja viko kako ga ekstremisti zavađaju s vojskom i sad Alija kriv
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ja ba
I reko mu Alija da mirno sprava

I reko mu Alija da mirno sprava

Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
Ali to je fakat tako bilo
Glaj ovo
Deveti april
Oni sjedili i gledali
Rahmetli Crni labud vec stigo tenk zarobiti i poginuo, kamara monaka iz PL-a se naratovalo oni jos ljiljane hapsili po Tuzli i sad Alija kriv
Glaj ovo
Deveti april
Oni sjedili i gledali
Rahmetli Crni labud vec stigo tenk zarobiti i poginuo, kamara monaka iz PL-a se naratovalo oni jos ljiljane hapsili po Tuzli i sad Alija kriv
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21563 times
- Been thanked: 19592 times
- Status: Online
Prvo su ciljali dobrostojeće i intelektualce kod Bošnjaka baš tako obilazeći kuću po kuću prije nego što je ono pravo puklo kad su svi skontali šta im se događa.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Kad pobijes one koji imaju mozga, ostane ti obezglavljena masa.
Nista oni nisu patentirali, samo su citali adolfa i slicne, ucili.
Isto ti rade i sad, ko ista zna i ima, ili je na sudu ili u zatvoru.
Doduse, sad je malo kukturnije, zamijenili su ritualna klanja sa tuzilastvom bih.
Nista oni nisu patentirali, samo su citali adolfa i slicne, ucili.
Isto ti rade i sad, ko ista zna i ima, ili je na sudu ili u zatvoru.
Doduse, sad je malo kukturnije, zamijenili su ritualna klanja sa tuzilastvom bih.
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2649 times
- Been thanked: 8151 times
Nit je BiH zapad nit je BL zapad. Na zapadu se drzave uredjuju malo drugacije a i sastav stanovnistva je malo drugaciji.Naseef Mushroom wrote: 11 Apr 2023, 18:54Pa neće biti, ne može.Duminjo wrote: 11 Apr 2023, 18:26
Moglo bi.. hoce li, vidjecemo.
Odlazak na iftar je dobar potez. Treba nastaviti "pregovarati" i razgovarati, ne samo sa Draškom vec i sa drugom strujom u BL, pa se za nesto mozda i izborite.
Ti mozda vidis drugi nacin osim pregovora i razgovora. Ja ne vidim
Kada su muslimani u Europi bila prihvaćena i za mnoge čak simpatična grupa za čiju su se ravnopravnost borili, danas imaš trend da pobjeđuju stranke koje se u predizbornoj bore protiv islama i žele ukinuti hidžab.
Kada je bio teroristički napad na New York 11.9.2001 i kada je tadašnji predsjednik Bush se obratio ostalim zemljama “Ili ste sa nama ili protiv nas” svi su se usrali jer je ipak Amerika u pitanju a danas imamo države koje im poručuju “Yebte se, mi nećemo sa vama”.
I kada čak u tim divnim vremenima harmonije smo imali Srbe koji su nam svakim danom davali znakove da neće sa nama kako onda očekivati da će sada sa nama?
U ovom vaktu kada u svijetu desnica, fašizam i islamofobija postaju mainstream i sve više popularne, kada pada Crna Gora a “srpske opštine na Kosovu” i “otvoreni Balkan (srpski svEt)” se sve više koristi među stranim političarima, to je najgori tajming da se možemo ičemu nadati. Čak da je postojala 0,00001% šansa da se šta promjeni, sada su Srbi opet dobili krila za guslanje.
Od obicnog iftara u BL ti razvuko pricu do Buscha.. sta ti je?
Stanivukovic je gradonacelnik grada gdje su muslimani manjina. Ali glasovi tih muslimana mogu da prevagnu na jednu ili drugu stranu. Ovakvim i slicnim pozivima, trenutni gradonacelnik pokusava da pridobije tih nekoliko hiljada glasova. Legitimno i regularno.
Isto tako neki drugi Kandidat, vjerovatno Dodikov izbor, ce pokušati na neke nacine pridobiti ovih nekoliko hiljada glasova. Opet legitimno i regularno.
Cilj muslimana bi morao biti izboriti se za bilo sta u tom gradu. Hoce li to biti uz vladanje Stanivukovica ili nekoga drugog, neka oni procijene.
Iftar je u ovom slucaju obicna poslovna vecera na kojoj se trguje, dogovara, obecava i mnogo laze.
Ako cemo o nekom inatu i borbi protiv cetnika, onda to treba krenuti valjda sa neke više instance a ne da krece baš od ovih koji su tu gdje jesu.
Pusti ih neka se izbore za svoja osnovna ljudska prava koliko mogu i na nacin na koji mogu.
- Duminjo
- Urednik foruma
Bolje i to nego gledati insomniu kako mjesec dana pise "sve pobilo". Pravi francuz.Fuddo wrote: 12 Apr 2023, 15:24 Brat Sumir je prekuco.
Sve cekam da osvane u Bakhmutu.![]()
Metne snimak cojeka kako ga granata spuca direktno u glavu, raspadne se ko lubenica
Oni svi u glas, too bub, bub
![]()
Bio sam jutros,.Konto se malo zajebavat al nesto ispalo i nisam imo vremena.
Piso je i Muha danas. Razocaran u Sumira. Nesto ga je bocno oko embarga
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Tako je, ignoriši atmosferu u svijetu i drugačijem odnosu prema Americi, novi poredak gdje su Srbi dobili krila i dešavanja u Crnoj Gori, pitaj šta mi je i onda ne čudi što naivno razmišljaš.Duminjo wrote: 12 Apr 2023, 21:04Nit je BiH zapad nit je BL zapad. Na zapadu se drzave uredjuju malo drugacije a i sastav stanovnistva je malo drugaciji.Naseef Mushroom wrote: 11 Apr 2023, 18:54
Pa neće biti, ne može.
Kada su muslimani u Europi bila prihvaćena i za mnoge čak simpatična grupa za čiju su se ravnopravnost borili, danas imaš trend da pobjeđuju stranke koje se u predizbornoj bore protiv islama i žele ukinuti hidžab.
Kada je bio teroristički napad na New York 11.9.2001 i kada je tadašnji predsjednik Bush se obratio ostalim zemljama “Ili ste sa nama ili protiv nas” svi su se usrali jer je ipak Amerika u pitanju a danas imamo države koje im poručuju “Yebte se, mi nećemo sa vama”.
I kada čak u tim divnim vremenima harmonije smo imali Srbe koji su nam svakim danom davali znakove da neće sa nama kako onda očekivati da će sada sa nama?
U ovom vaktu kada u svijetu desnica, fašizam i islamofobija postaju mainstream i sve više popularne, kada pada Crna Gora a “srpske opštine na Kosovu” i “otvoreni Balkan (srpski svEt)” se sve više koristi među stranim političarima, to je najgori tajming da se možemo ičemu nadati. Čak da je postojala 0,00001% šansa da se šta promjeni, sada su Srbi opet dobili krila za guslanje.
Stanivukovic je gradonacelnik grada gdje su muslimani manjina. Ali glasovi tih muslimana mogu da prevagnu na jednu ili drugu stranu. Ovakvim i slicnim pozivima, trenutni gradonacelnik pokusava da pridobije tih nekoliko hiljada glasova. Legitimno i regularno.
Isto tako neki drugi Kandidat, vjerovatno Dodikov izbor, ce pokušati na neke nacine pridobiti ovih nekoliko hiljada glasova. Opet legitimno i regularno.
Cilj muslimana bi morao biti izboriti se za bilo sta u tom gradu. Hoce li to biti uz vladanje Stanivukovica ili nekoga drugog, neka oni procijene.
Iftar je u ovom slucaju obicna poslovna vecera na kojoj se trguje, dogovara, obecava i mnogo laze.
Ako cemo o nekom inatu i borbi protiv cetnika, onda to treba krenuti valjda sa neke više instance a ne da krece baš od ovih koji su tu gdje jesu.
Pusti ih neka se izbore za svoja osnovna ljudska prava koliko mogu i na nacin na koji mogu.
Šta sad ili gajiš ili ne gajiš iluzije, je li iftar znak nekom mladom Srbinu da je normalno pozvati komšiju Bošnjaka na iftar ili je iftar samo da bi se šta isposlovalo?
Prvo ih braniš da jadni sami znaju kako im je i da je ovo prilika da herojski dokažu da tu postoje a sada su tu jer žele samo nešto isposlovati i slagati.
Draško je učinio fin gest, mali Jovan nije kriv već samo živi u zabludi i vidjet će sa ovim da može i drugačije a Bošnjo po običaju samo došao da vidi ima li njega gdje tu i da šta slaže

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Duminjo
- Urednik foruma
Znas li sta si sve udrobio ovdje?Naseef Mushroom wrote: 12 Apr 2023, 21:21Tako je, ignoriši atmosferu u svijetu i drugačijem odnosu prema Americi, novi poredak gdje su Srbi dobili krila i dešavanja u Crnoj Gori, pitaj šta mi je i onda ne čudi što naivno razmišljaš.Duminjo wrote: 12 Apr 2023, 21:04
Nit je BiH zapad nit je BL zapad. Na zapadu se drzave uredjuju malo drugacije a i sastav stanovnistva je malo drugaciji.
Šta sad ili gajiš ili ne gajiš iluzije, je li iftar znak nekom mladom Srbinu da je normalno pozvati komšiju Bošnjaka na iftar ili je iftar samo da bi se šta isposlovalo?
Prvo ih braniš da jadni sami znaju kako im je i da je ovo prilika da herojski dokažu da tu postoje a sada su tu jer žele samo nešto isposlovati i slagati.
Draško je učinio fin gest, mali Jovan nije kriv već samo živi u zabludi i vidjet će sa ovim da može i drugačije a Bošnjo po običaju samo došao da vidi ima li njega gdje tu i da šta slaže![]()
I o kakvoj atmosferi u svijetu pricas kada muslimani nisu zadnjih 100 godina bili u boljoj poziciji?
Kakve veze ima gajim li ja iluzije ili ne gajim? Sto je za ove ljude u BL bitno gajim li ja iluzije?
Saberi se bogati i napisi nesto u skladu sa temom pa mozda i nastavimo.
Muslimani u BL, njihova pozicija, iftar, gradonacelnik..
Kakav bolan crni svijet, Pentagon i marsovci. Ovi ljudi nemaju osnovna ljudska prava i bore se za to a ne za svjetske poretke.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Muslimani u BL i njihova pozicija: Manjina zahvaljujući istoj ideologiji i politici koju i danas vode Dodik, Vučić, Vulin, Draško.Duminjo wrote: 12 Apr 2023, 21:38Znas li sta si sve udrobio ovdje?Naseef Mushroom wrote: 12 Apr 2023, 21:21
Tako je, ignoriši atmosferu u svijetu i drugačijem odnosu prema Americi, novi poredak gdje su Srbi dobili krila i dešavanja u Crnoj Gori, pitaj šta mi je i onda ne čudi što naivno razmišljaš.
Draško je učinio fin gest, mali Jovan nije kriv već samo živi u zabludi i vidjet će sa ovim da može i drugačije a Bošnjo po običaju samo došao da vidi ima li njega gdje tu i da šta slaže![]()
I o kakvoj atmosferi u svijetu pricas kada muslimani nisu zadnjih 100 godina bili u boljoj poziciji?
Kakve veze ima gajim li ja iluzije ili ne gajim? Sto je za ove ljude u BL bitno gajim li ja iluzije?
Kakav bolan crni svijet, Pentagon i marsovci. Ovi ljudi nemaju osnovna ljudska prava i bore se za to a ne za svjetske poretke.
Iftar: zbog dešavanja u “Srpskom svetu” ništa se ovim neće postići
Gradonačelnik: Novi Dodikov pajdo, ljubitelj čiča draže
Svijet je itekako crn postao i to se i odraźava na naše prostore. Iftari ne mogu ništa postići ukoliko se ne poklapaju naši interesi sa svjetskim ili balkanskim dešavanjima. Ako se poklope onda iftar dođe kao bonus i iluzija da je se time nešto postiglo.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9380 times
- Been thanked: 11129 times
- Status: Online
- Duminjo
- Urednik foruma
A ma covjek je, ko je god, njihov gradonacelnik. Mozda negdje neko nema vode ili struje i nekog puta do kuce pa se moraju boriti na bilo koji nacin za svoje. Nece im ni Konakovic ni Komšic ni Bakir ni Becirovic ni Covic ni Dodik pomoci u vezi lokalnih problema.Naseef Mushroom wrote: 13 Apr 2023, 04:50Muslimani u BL i njihova pozicija: Manjina zahvaljujući istoj ideologiji i politici koju i danas vode Dodik, Vučić, Vulin, Draško.Duminjo wrote: 12 Apr 2023, 21:38
Znas li sta si sve udrobio ovdje?
Iftar: zbog dešavanja u “Srpskom svetu” ništa se ovim neće postići
Gradonačelnik: Novi Dodikov pajdo, ljubitelj čiča draže
Svijet je itekako crn postao i to se i odraźava na naše prostore. Iftari ne mogu ništa postići ukoliko se ne poklapaju naši interesi sa svjetskim ili balkanskim dešavanjima. Ako se poklope onda iftar dođe kao bonus i iluzija da je se time nešto postiglo.
Moraju biti dobri s njim, iako i jedna i druga strana znaju da se ocima ne mogu gledati, nema im druge. Pogotovo manjini.
Ovaj ganja naklonost jedne vjerske skupine za glasove.
Ova vjerska skupina ganja nešto svoje.
I bolje sto puta nego huškacka retorika, cetnicke pjesme ili neka pucanja.
- insomnia
- Rđav kurac
Vecerom do boljih uslova za zivot
Vec viđeno
Vec viđeno
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Moras ga razumeti. Ne moze odoleti.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Dobro Nazife, oslobadjaj ti Njemacku od desnicara, a nas Balije koji smo u BiH pusti da zivimo kako znamo i umijemo.Naseef Mushroom wrote: 11 Apr 2023, 15:34Samo zeza stvar što je takav balijski mentalitet i u mjestima gdje su Bošnjaci većina i gdje se ne moraju bojati Srba.HAVANA wrote: 11 Apr 2023, 15:00 Dovoljno im sto zive tamo kako znaju i umiju ,samo im mi jos falimo da im pametujemo vako jaki i silni,pardona nikom ne damo.
Podjednako je jadan srpski narod u RS, koliko smo jadni mi i Hrvati u Federaciji. Samo vi veliki ratnici sa svih coskova svijeta nikako to da shvatite. Milion puta vam se ponovi, ali vi najedeni i napijeni po Njemackama, Francuskama i Svedskama prstite od nacionalnog ponosa. Treba milion i prvi put reci. Ovdje niko nece da ratuje jer nema za koga, comprende? Narod-se-bori-da-prezivi. Cuo za inflaciju? Cuo za odnos plata i potrosacke korpe?
Haj' zdravo, tj. Auf Wiedersehen
Jes' vidio? Plus trpimo vas koji niti postite niti vjerujete, samo se izdrkavate.
Memento Mori