Ja sam ozbiljna od prvog trenutka na ovoj temi.Zanki wrote: 15 Apr 2023, 22:59Sad ozbiljno, iako je njen korak s tin šta mu je došla u kući totalno pogrešan i podrazumjeva se i znamo što muškarac očekuje, inproviziram sad... Nejse, postoji mogučnost da se ona uplašila nečeg što je u ovoj priči najstrašnije i ne smije se isključiti.Lavlje_srce wrote: 15 Apr 2023, 22:21To sto ga nije htjela tuziti znaci samo da se uplasila. Meni on ne djeluje nimalo bezazleno.
Da je htjela izvuci novac od njega, vise bi izvukla da ga je snimila pa ucjenjivala da ce reci njegovoj zeni.
Možda njeno ponašanje i nije moralan korak, ali kako mi znamo da on nije nudio perverzne stvari, snimanje i sl. s kojima se ona nije složila. Ovo je prvi korak za podebelu tužbu, ti lavlje znaš pričale smo već o tome, ja san ti objasnila koje su posljedice takvog čina. Da postoje platforme s takvom intencijom i da je šeranje radi bilo koji način ucjene (a što su već nogometaši radili evo kao poveznica sa slučajem ću spomeniti) e možda je djevojka dobila prijetnje da ne smije ništa poduzeti, jer u ovakvim slučajevima kod nas i probono odvjetnici rade i to vrlo uspješno. Tako da ne smije se ništa prejudicirati, ovo je kompleksan slučaj i još će toga biti u javnosti.
Ne sjecam se kad smo pricale o ovome.