Tako sto me Nada letvom svukla preko ledja
Realno, manje bi me istraumatizirala da me sprcila
Al et
Moderator: Krokodil Behko

Tako sto me Nada letvom svukla preko ledja

Fuddo wrote: 16 Apr 2023, 14:43 Kod vas bili kulturniji prosvjetni radnici
Opalila me zato sto sam lizo usne i gledo joj upadno u sise
Nedje sam cuo da se od tog kao zenama bradavice ukrute
Njoj se nista nije ukrutilo, sam pobudalila![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pametan je on.

S nastavnicom od 35 sigurno?Kai wrote: 16 Apr 2023, 14:0316, zato me cudi kakve Ovaj traume ima..Lavlje_srce wrote: 16 Apr 2023, 13:56 Najbolje da nam forumasi kazu s koliko godina su izgubili nevinost.![]()

Pišeš gluposti. Nemaš pojma o nama muškima. Zato misliš da će dečko imati traume.Nice wrote: 16 Apr 2023, 17:14 Da je takvo ponašanje u redu ne bi ih hapsili... a što se tiče trauma, sigurno će ih imati, neki su ih svjesni, neki nisu, ali za dečka u tim godinama, nesigurnog, u sred puberteta, sa još neizgrađenom ličnošću,... intimni odnosi sa učiteljicama, nastavnicama, osobama koje su tu da ih vaspitavaju i uče, nisu u redu.
Ma koliko to mnogima seksi izgledalo

pa kako nece cijela drzava protiv njegaLaser wrote: 16 Apr 2023, 17:22
Pišeš gluposti. Nemaš pojma o nama muškima. Zato misliš da će dečko imati traume.

Ja bo joj potrgao grudnjak i gacice, prevrno dnevnik sa stola, siljalo gurno, oborio sve one epruvete i kostur i uzeo je silovito i snazno, satima a ona bi vikala... Tooo fehime, uzmi me, jaceeeeZagorka wrote: 16 Apr 2023, 17:04 Zakon je jasan, i njoj je bilo jasno da ga krši.
E sad što bi neki da im je 17 pa da im stoji pa maštaju kako bi oni....to je drugo.
Users browsing this forum: Masamune, Matan, tuzlak1212 and 2 guests