CikCikCikPogodi wrote: 17 Apr 2023, 20:58Jae'lynn je ranije kritičarima odgovorila da se naglo udebljala nakon što joj je dijagnosticiran sindrom policističnih jajnika. Iz tog razloga od Savezne uprave za zrakoplovstvo (FAA) zahtijeva besplatna dodatna sjedišta.
Peticiju je do sada potpisalo više od šest hiljada ljudi.
Tih šest hiljada ljudi su sigurno većinom (jako) debeli ljudi. Treba ih ugurat u vlak, da se ustanovi može li vlak zbog njih na vrijeme stići od točke a do točke b.
Fuddo wrote: 17 Apr 2023, 21:12
Cega se ona dosjetila
Legne na onu trbusinu, i smislja
Ja da sam glavni za avione, ne bih dao nikako medju raju
Sam bih ih cuhno, sve preko 120 kila, medju prtljag.
Matan wrote: 18 Apr 2023, 11:59
Ima i bezobrazluka..
zadnji put kad sam putovao iz Bosne za Bec autobusom, slomio sam se, razmak izmedju sjedista ko za djecu..noge mi se oduzele..
otad sam rekao, nikad vise autobusom..
Ideš li onda blabla car-om ili avionom? Ja bih se bojao ići avionom.
Julia-Klara wrote: 18 Apr 2023, 14:04
Ne govori o necemu sto ne znas.
Mislis da zeli biti debela?
I blago tebi ako mislis da je kod svih u pitanju samo hrana.
Sve je više ljudi oba spola kojima ne radi štitnjača, Ili radi preslabo. Kao posljedica nastaje usporavanje metabolizma, što se očituje u debljini tih ljudi. Ja sam imao 15kg previše dok otprilike prije godinu dana nisam odlučio rano ujutro pješačiti 6-7 kilometara rano ujutro. Sad imam 10kg previše i jednostavno ne ide ispod, pa taman da lupam glavom o zid. Možda bi išlo ako bi trčao, a trčati ne smijem jer sam poluslijep.
Međutim, dvije-tri debele žene na prvoj stranici ove teme, su baš ekstremno debele.