harlekin wrote: 19 Apr 2023, 15:26
Chloe wrote: 19 Apr 2023, 07:23
De Allaha ti ohladi. Kako ti se više mili.

Pitaš li se kako nebošnjački forumaši/forumašice, medju Bošnjacima nikad ama baš nikad ne pljuju po svome i svojima? A sranja u njihovim redovima bilo i ima kao i kod nas, ako ne i više. Brane direktno i suptilno, i ja im zbog toga skidam kapu...

A mi i gdje nema lopova pravimo lopove. Popljuvašmo sve i svakog...
Vidjaj je

Oni imaju nesposobnjakovice i lopove pa ih brane tako da i mi trebamo svoje?
Ta logika ima smisla,naravno samo ako i sam ucestvujes u tom.
Ironija je kada imaš na profilnoj zastavu Palestine i podržavaš njihovu borbu a ne vidiš u sopstvenoj državi kod sopstvenog naroda Palestinizaciju.
Protiv Netanyahua su isto bili masovni protesti, skoro su opet bili veliki protesti protiv korumpirane izraelske vlasti a sutra ako budu izbori a Netanyahuu ili bilo kojem drugom jevrejskom korumpiranom političaru protukandidati budu Palestinac i Nijemac, jevrejski političar bi među svom narodom dobio 100% glasova.
Da u Hrvatskoj postoji i dalje republika srpska krajina sa nekim njihovim Dodikom i da se u njih dešava šta se dešava kod nas u momentu, ne bi nikoga zanimalo ni da li Milanović šmrkće kokain, ni da li su u Plenkovića validne diplome, ni od čijih je para Kolinda putovala da gleda fudbalske turnire.
Četnici ne žele svoje “eroje” isporučiti, rade i žive normalnim životom, ne kriju se od javnosti, a Bošnjak kod hapšenja naših heroja postavljaju komentare “Da mi je otac rođeni, ako je kriv treba ga osuditi” da dokaže da nije isti.
Nema “naš” i “njihov” u aferi Respiratori, jedan slučaj gdje su svi optuženi, samo Jerka Miličević nije.
Optužen Hayat Fikret a nije optužena Hayat Ana Bavrka.
A Bošnjak i dalje viče “Ako oni brane svoje lopove jer i mi trebamo svoje?” stavi zastavu Palestine a ne vidi dalje od svog nosa dok se ne probudi u europskoj Palestini.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.