Aha , dobro ako si bolesna
Sad si se oporavila?
Moderator: Krokodil Behko

Aha , dobro ako si bolesna

Nisam jos

Brzo ozdravljenje želim

Bih, instinktivno. Nema tu razmisljanja, jednostavno bih skocila.Chan wrote: 17 Apr 2023, 22:27 Da li biste skočile ispred partnera da primite metak ukoliko biste znale da bi ga usmrtio, a i vas također nakon žrtve? Svejedno da li odgovor bio da ili ne, zašto?

A kazem mu - Steta da gledas utakmicu, a ja te cekam. Odmah on gasi tv. Ne treba tu nekih taktika i vratolomijaBlack Stallion wrote: 18 Apr 2023, 21:39 Čoek gleda ligu prvaka a tebi je do seksa, što ćeš poduzet?
a) Reći ćeš mu da večeras ima ljepših stvari od nogometa
b) Šetat ćeš u donjem rublju ispred televizije, namještat knjige na policama, i čekat reakciju
c) Uzet daljinski, ugasit televiziju i navalit na njega

Chan wrote: 19 Apr 2023, 07:14 Zato zenama tokom utakmica treba nacrtati liniju do koje mogu doci u dnevnom boravku![]()

Pa sa linijom nam ne biste mogle odvraćati pažnju sa utakmica na vas. LogičnoChloe wrote: 19 Apr 2023, 14:02Chan wrote: 19 Apr 2023, 07:14 Zato zenama tokom utakmica treba nacrtati liniju do koje mogu doci u dnevnom boravku![]()
zašto...
i utakmica se može gledati u paru, i naravno navijati kontra od partnera... Još kad moj tim pobjeđuje meraka...
Bolje od seksa
, a uostalom utakmica ne traje svu noć...
Jedino kad je repka BiH u pitanju, nema kontriranja.![]()

Dobro bi bilo da ta sto je uz mene zna pravila sporta da more i meni objasnit sta i kakoChloe wrote: 19 Apr 2023, 14:02Chan wrote: 19 Apr 2023, 07:14 Zato zenama tokom utakmica treba nacrtati liniju do koje mogu doci u dnevnom boravku![]()
zašto...
i utakmica se može gledati u paru, i naravno navijati kontra od partnera... Još kad moj tim pobjeđuje meraka...
Bolje od seksa
, a uostalom utakmica ne traje svu noć...
Jedino kad je repka BiH u pitanju, nema kontriranja.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Prvo, naravnoSioux wrote: 18 Apr 2023, 20:08 Kada biste morale da izaberete, bile bi :
- Prevarena žena bez pola zajednički stečene imovine
- Debela putnica koja zahteva dodatno sedište
- Seksi nastavnica koja zavodi tinejdžere

pa realno...pare dodju i odu.

Ma kakva linija crni Chan,Chan wrote: 19 Apr 2023, 07:14 Zato zenama tokom utakmica treba nacrtati liniju do koje mogu doci u dnevnom boravku![]()

Chan wrote: 20 Apr 2023, 13:22 Aha al ne moRes gledanje fudbala porediti sa putovanjem. Gledanjem fudbala ne mos prevariti zenu za razliku od putovanja. Ih da vam je, ali sipak![]()
To je bonusDuh wrote: 19 Apr 2023, 18:26pa realno...pare dodju i odu.
Kilogrami ne odu...imaju zene probleme sa 5 kg, a da nece sa 105 viska imati problema.
Nastavnica koja zavidi maloljetnika ostaje bez para, bez posla i ide u zatvor.
A ti bar mozes drecati da si prevarena...![]()
Users browsing this forum: Morgen and 1 guest