Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Slo Burner wrote: 20 Apr 2023, 22:39
Ako prezirem SDA zato sto su mi uništili domovinu, uopšte ne znači da nisam musliman, znam da vam dr to ne uklapa.
Zaboravljaš da je zajedno sa Covicem za isto djelo optuzen i Bicakcic, zamisli i kn oslobođen.
Kme, kme.
Ovdje je takvih bilo milion. Frustriranih, frustriranih, i tako to. to bi bilo sve.
Domovina?
Jel ja to retardiran? Vjerujem trolu koji se pojavio, nema ni avatara, isključivo na politici, duboko u srce ranjen, jer mu je neko uništio domovinu?
Nice wrote: 21 Apr 2023, 08:34
Sve to Behko banuje i rastjera, ne da on nikakvo razmišljanje
Ja bo.
De malo prelistaj temu. 80% je onih koji pljuju po Fadilu, pa još uvijek su tu.
Razlika je da neki lik (možda i chat bot) dođe da vrijeđa inteligenciju.
Behko je u zadnjih godinu dana, banovao samo Nurudina i tu su svi bili saglasni, ako se ne varam.
I šta ima kod tebe?
Slo Burner wrote: 20 Apr 2023, 22:39
Ako prezirem SDA zato sto su mi uništili domovinu, uopšte ne znači da nisam musliman, znam da vam dr to ne uklapa.
Zaboravljaš da je zajedno sa Covicem za isto djelo optuzen i Bicakcic, zamisli i kn oslobođen.
Kme, kme.
Ovdje je takvih bilo milion. Frustriranih, frustriranih, i tako to. to bi bilo sve.
Domovina? Jel ja to retardiran? Vjerujem trolu koji se pojavio, nema ni avatara, isključivo na politici, duboko u srce ranjen, jer mu je neko uništio domovinu?
Naplatiš li makar od stranke, ovo trolanje?
Nisam to rekao, ali ima adresa gdje to možeš provjeriti
Nice wrote: 21 Apr 2023, 08:34
Sve to Behko banuje i rastjera, ne da on nikakvo razmišljanje
Ja bo.
De malo prelistaj temu. 80% je onih koji pljuju po Fadilu, pa još uvijek su tu.
Razlika je da neki lik (možda i chat bot) dođe da vrijeđa inteligenciju.
Behko je u zadnjih godinu dana, banovao samo Nurudina i tu su svi bili saglasni, ako se ne varam.
I šta ima kod tebe?
Listam ja teme i čitam, ne pričam napamet.
Imaš pustinju na političkim temama jer ovakvim nastupima otjeraš sve nove koji dođu sa drugačijim stavovima, ne moraš ti nikoga banovati. Zato ostanu samo oni koji nemaju gdje drugo da pišu.
Čuj lik je možda chat bot Ajde, ne zezaj
Domovina? Jel ja to retardiran? Vjerujem trolu koji se pojavio, nema ni avatara, isključivo na politici, duboko u srce ranjen, jer mu je neko uništio domovinu?
Naplatiš li makar od stranke, ovo trolanje?
Nisam to rekao, ali ima adresa gdje to možeš provjeriti
Bio sam, prije par god, kažu sve udure. Trebal uslikati nalaz?
Duminjo wrote: 20 Apr 2023, 23:34
A jesi ti posto agresivan.
Idi gledaj kakve guzove ako te ovo pogadja
Kako neću bit kad od izbora guslaju jedno te isto
Ko god ne misli ko oni, namah je četnik
Mnogi su nesvjesno upali u SDA masineriju i sa namjerom ih se ubjedjuje da je SDA garant drzave BiH.
Na zalost, SDA ima truhlu opoziciju pa im to lako prolazi. Da je trojka išta dobra, bilo bi vec tesko. Ovako je napeto, obicni ili neutralnk glasaci su sa namjerom zbunjeni pa ne znaju ni gdje su ni sta su i onda dodju do zakljucka da niko ne valja i da su svi oni isti lopovi.
Time su obicno ljudi ohladjeni od politike i od izbora pa imas bruku onih koji nemaju za koga glasati i onda izlaznost bude 50%.
Kome takva izlaznost odgovara, ne treba pisati.
Fuddo wrote: 20 Apr 2023, 18:55
Neces, nema potpisa, Fadil dok se boje ne rastope.
Jasno ti je da SDA ovaj put sigurno neće biti u vlasti?
Odluka je donešena u Stejt departmentu i to će biti provedeno ovako ili onako.
Ali to ne znači da se trebaju tek tako predat. Naprotiv, trebaju natjerat Šmita da on odluči ko će bit vlast u Federaciji.
Nesto i ne vjerujem da se stejt department plaho smara sa tim, al haj.
Akk je tako, pa de
Nametni, sprovedi silu, uvedi to pravilo
Adaptiraj se, i debile zavrsi za sva vremena
Onda ce im ostat da materama svojim oko kuce naprdjivaju o socijaldemokratijama, gradjanskim pravima i ostalim ublehama.
Duminjo wrote: 21 Apr 2023, 14:39
Mnogi su nesvjesno upali u SDA masineriju i sa namjerom ih se ubjedjuje da je SDA garant drzave BiH.
Na zalost, SDA ima truhlu opoziciju pa im to lako prolazi. Da je trojka išta dobra, bilo bi vec tesko. Ovako je napeto, obicni ili neutralnk glasaci su sa namjerom zbunjeni pa ne znaju ni gdje su ni sta su i onda dodju do zakljucka da niko ne valja i da su svi oni isti lopovi.
Time su obicno ljudi ohladjeni od politike i od izbora pa imas bruku onih koji nemaju za koga glasati i onda izlaznost bude 50%.
Pa trojka je to donekle sama potpisala dovođenjem SDA otpadaka pod svoj šator. To im je realno domet i više od ovog teško da mogu dok se ne pojavi neka mnogo bolja alternativa.
A vraćanje na fabričke postavke, odnosno na SDA, je svakako opet put u provaliju.
Duminjo wrote: 21 Apr 2023, 14:39
Pa trojka je to donekle sama potpisala dovođenjem SDA otpadaka pod svoj šator. To im je realno domet i više od ovog teško da mogu dok se ne pojavi neka mnogo bolja alternativa.
A vraćanje na fabričke postavke, odnosno na SDA, je svakako opet put u provaliju.
Ne slazem se
Sda je smece
Al ovi su prekucali, cak i sda smotana kakva jest djeluje ozbiljno u poredjenju sa njima. Ljudi su glupi ko zvono, na sve to i odljepljeni od stvarnosti.