no sikiriki ....Rum wrote: 23 Apr 2023, 17:13 Nije mi zao da napustim ovaj svijet, ali mi je zao sto ostavljam tolike ljepotice

no sikiriki ....Rum wrote: 23 Apr 2023, 17:13 Nije mi zao da napustim ovaj svijet, ali mi je zao sto ostavljam tolike ljepotice
Krokodil Behko wrote: 23 Apr 2023, 17:42 Naša su tijela takva, da ne mogu izdržati stotinama godina.
Nisam ja rekao da ateisti imaju dosadan život a pogotovo ne mislim na ateiste po Chanovoj definicije, odnosno na ljude koji jednostavno ne vjeruju u zagrobni život ali i ne negiraju. Ja sam pričao o ljudima koji negiraju zagrobni život. Dakle o ljudima koji iskreno vjeruju da kada umru da slijedi vječni mrak. Samo sam rekao da od tih ljudi učekuješ dosta zanimljivije živote.HAVANA wrote: 23 Apr 2023, 17:04 Pa sto onda pises da ateisti zive dosadan zivot? Pisi i ostavi dojam da si ti zadovoljan svojim, cemu mjerenje tudjeg? Meni moj zanimljiv, tebi tvoj, chanu njegov... Kome nije nek poradi na tome. Isto da ja kazem jes glup i dosadan vjerniku. Kako cu to rec ako covjeku nije glup i dosadan. Fino mu...
Kako su dokazali da postoji zivot poslije smrti?Taare wrote: 20 Apr 2023, 21:29 Razumijem ljude koji ne žele da slijede neku od postojećih religija, ali ne razumijem one koji negiraju postojanje te neke više sile kad su i vodeći svjetski mozgovi potvrdili da postoji nešto.
Ne znam da postoji neki ozbiljan naučnik koji vjeruje u slučajni nastanak.
Izlogiras se, profitas post, i nastavis sa ignoriranjem, jer si podkapacitiran adekvatno odgovoriti.
Slabići.
Vjera ne trazi dokaze.Venera wrote: 24 Apr 2023, 17:20Kako su dokazali da postoji zivot poslije smrti?Taare wrote: 20 Apr 2023, 21:29 Razumijem ljude koji ne žele da slijede neku od postojećih religija, ali ne razumijem one koji negiraju postojanje te neke više sile kad su i vodeći svjetski mozgovi potvrdili da postoji nešto.
Ne znam da postoji neki ozbiljan naučnik koji vjeruje u slučajni nastanak.![]()
Taare je vjernik, on je upravo napisao da vjernici traze dokaze.
sex je precjenjen i u ovom zivotu.Kai wrote: 25 Apr 2023, 21:27 I sta ljude ceka u raju? Kazu muskarce neke hurije a sta je sa zenama?pa i to bi dosadilo sve u vjecnom zivotu..
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests