Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Pasaga wrote: 23 Apr 2023, 20:27
milina vas citati ...
A sta bi ti? Malo drame? SveCkoj fali adrenalina?
Nama su Veselin, Milica, Ante i Ivana ovdje blizi i doslovno i u prenesenom znacenju nego ljudi koji su sirom svijeta "duboko zabrinuti" za BiH. Vec sam vam pisala - brinite za svedske, njemacke, americke, francuske i ine probleme. Nama je biti sa komsijama i susjedima u dobrosusjedskim odnosima.
milina vas citati ...
Nama su Veselin, Milica, Ante i Ivana ovdje blizi i doslovno i u prenesenom znacenju nego ljudi koji su sirom svijeta "duboko zabrinuti" za BiH. Vec sam vam pisala - brinite za svedske, njemacke, americke, francuske i ine probleme. Nama je biti sa komsijama i susjedima u dobrosusjedskim odnosima.
kume bre,ko nas zavadi
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
kume bre,ko nas zavadi
Aha. I da ti slucajno nije palo na pamet da mi ikad vise posaljes pp u kojoj me podrzavas, jer ne smijes na temi.
milina vas citati ...
Samo sam čekao Veselina, Milicu, Antu i Ivana da se zatvori krug naivnosti iz 1992.
Ybm miša, kao da je zadnji rat bio neki iz kojeg smo učili iz historijskih knjiga a ne onaj gdje smo lično živjeli sa Veselinom i Antom, bili komšije, prijatelji, školski drugovi i radne kolege.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.