E svaka ti cast..

Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Oj brate Mute zvucis kooo teska depresija.... De bolan mlad, zdrav lijep momak de malo zivota, zadovoljstva, spremi se u carsiju osmjehni se curi kakvoj okreni se za njom mozda I ona za tobom de nesta......Mutevelija wrote: 22 Apr 2023, 20:13 Ptica,insan svako se raduje
A ja nemam s kim da bajramujem
Usamljeno...
Moram se sad ići natjerati u grad nekako, otac i mati otišli hodaju po komšiluku obilaze, a ja sam ostao sa sam svojim uspomenama koje me već pomalo guše.
 ustanem, djuvegiju pod ruku I u setnju, setali sjeli u bastu popili kafu I polahko kuci... Bas mi je godilo dan prelijep bio
  ustanem, djuvegiju pod ruku I u setnju, setali sjeli u bastu popili kafu I polahko kuci... Bas mi je godilo dan prelijep bio 
Eh..immuno wrote: 22 Apr 2023, 20:59Oj brate Mute zvucis kooo teska depresija.... De bolan mlad, zdrav lijep momak de malo zivota, zadovoljstva, spremi se u carsiju osmjehni se curi kakvoj okreni se za njom mozda I ona za tobom de nesta......Mutevelija wrote: 22 Apr 2023, 20:13 Ptica,insan svako se raduje
Usamljeno...
Moram se sad ići natjerati u grad nekako, otac i mati otišli hodaju po komšiluku obilaze, a ja sam ostao sa sam svojim uspomenama koje me već pomalo guše.
To je sve ok I ljudski da imas lijepa sjecanja koja te opet cine tuznim al ne smijes tonuti u tome. Jedino ti I samo ti moze to promijeniti, svi mi imamo takvih sjecanja kod nekog je djevojka kid nekog roditelji, brat, sestra kojih vise nema al zivot ide dalje I moras I ti ici sa njim.Mutevelija wrote: 22 Apr 2023, 21:18Eh..immuno wrote: 22 Apr 2023, 20:59
Oj brate Mute zvucis kooo teska depresija.... De bolan mlad, zdrav lijep momak de malo zivota, zadovoljstva, spremi se u carsiju osmjehni se curi kakvoj okreni se za njom mozda I ona za tobom de nesta......
Da te ne smaram bezveze.
Samo sam iz sebe iono izjavio sta me muči iako to na forumima i internetu nikad nije pozeljno.
Kasnije iskoristi se to protiv tebe.
Ma nedostaje mi jedna draga osoba koja je dugo vremena bila sa mnom od djetinjstva pa me sad provođenje slobodnog vremena kod kuće (van posla) baca u neke lijepe i tuzne uspomene.

Ima seksi guzice, svaka joj cast

Dobra ko hljeb

Do kada samo gledanje?

OpalaSibila wrote: 23 Apr 2023, 21:15 ko da mi je Rum lizo pupak..bubio stopala..
prostro mi oprane crne bjele gacice..
razvuko mi svega
napravio kljukusu kako treba

Tada je najbolje biti među ljudima, ako neke stvari moraš da preboliš onda se nemoj osamljivatiMutevelija wrote: 22 Apr 2023, 20:13 Ptica,insan svako se raduje
Usamljeno...