Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times
Status: Offline

Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje

Post by Vrag »

Ima li se para za rata?
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4125 times
Been thanked: 3096 times

Post by Lavlje_srce »

Taare wrote: 24 Apr 2023, 01:01
Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2023, 00:52Srbi
Jedno pitanje.
Ti si muslimanka. Kako vidiš ratove koje je vodio poslanik?
To je irelevantno. Cinjenice kazu da je u 2023 muslimanski svijet rascjepkan, obezglavljen i razjedinjen. Bosna je mala evropska zemlja vrlo nezgodnog geostrateskog polozaja.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Irelevantno? Bome nije ako nam je upravo on uzor kojeg treba slijediti.
što se tiče ostatka tvog upisa, reći ću to da nam se prijeti otimanjem pola države i pravljenjem nekog entiteta nalik pojasu gaze u kojem bismo trebali živjeti.
Eto, sad i mene zanima kako bi se ponašali oni iz najbolje generacije da se nađu na našem mjestu.
Svi mi se morete obratit
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2023, 00:52
Naseef Mushroom wrote: 23 Apr 2023, 23:55
Ne uvodiš ti ljude u smrt jer si na strani zločinca već što bi sa svojim pacifističkim načinom indirektno pomogla zlu.

Koliko znači Ukrajincima priča da su im političari korumpirani i da niko nije svoje dijete poslao u rov kada mu je Rus došao pred vrata?
Srbi su potpuno isto optuzivali one koji nisu bili za ratne pohode u svojim redovima, za izdajice i neprijatelje srBskog naroda. Ne vidim razliku izmedju njih i tebe, koji si rekao da bih ja tebe prijavila Mitru da imas oruzje, pa danas mozda ne bi pisao na forumu. Dakle zato sto nikad i ni pod kojim uvjetima nisam za rat i saradjivala bih sa SVAKIM, da MOJ narod ne bi ginuo, ti mene proglasavas ubicom.

Rekla sam ti da mi se ne obracas. Mi nemamo o cemu.
Ne bi ti mene 1992. prijavila Mitru za kojeg znaš da je četnik nego bi me prijavila Mitru kojeg smatraš rajom i koji ti je bliži od nekog Hasana iz drugog djela BiH a Mitar bi znao šta bi dalje.

Ne moram ti se obraćati, stavi i mene kao pedesetu osobu koja ti je u signaturi da ti se ne obraćaju.
Nisam se ni ja sa svakim slagao i znalo je biti žešćih diskusija.
Sa Insomniom se neću nikada složiti oko Izraela i islama, sa Chanom se više ne slažem nego što se slažem oko mnogih tema, sa Behkom sam isto imao nesuglasica na temi Ukrajina a sa Duminjom sam se često znao naći na suprotnoj strani diskusije ali nikad nisam pomislio da je neko protiv mene i da na svakoj temi pravim od sebe žrtvu kao ti i da je i neki post o koalama u Australiji upućen zlonamjerno meni.

Za nekoga ko zna često sebi tepati da ima puno prijatelja i da je okružen sa puno poznanika ti prilično odaješ utisak nekog sociopate.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Ovo je kazao mađarski orangutan.
"Mi smo za usvajanje novog Izbornog zakona u Bosni i Hercegovini jer ako neko trezveno i ne iz ideološkog aspekta sagleda problematiku, onda nema drugog rješenja. Smatram također da iz duha koji proizilazi iz sporazuma iz kojeg je Bosna i Hercegovina nastala, također to proizilazi", rekao je Szijjarto.
Polupismeni smrad ne vlada činjenicama. Bih nije nastala u dejtonu, nego je nastavila svoje pravno postojanje u skladu sa međunarodnim pravom, ali sa izmrjenama u unutrašnjim ustroju.
Bosna nije postala članicom un-a, nego ostala.
Što se tiče sporazuma kojeg spominje, to je ono o čemu sam pisao. Ukratko, amer potvrdio dejton.
Svi mi se morete obratit
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3927 times
Been thanked: 2959 times

Post by Pasaga »

Naseef Mushroom wrote: 24 Apr 2023, 01:29
Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2023, 00:52

Srbi su potpuno isto optuzivali one koji nisu bili za ratne pohode u svojim redovima, za izdajice i neprijatelje srBskog naroda. Ne vidim razliku izmedju njih i tebe, koji si rekao da bih ja tebe prijavila Mitru da imas oruzje, pa danas mozda ne bi pisao na forumu. Dakle zato sto nikad i ni pod kojim uvjetima nisam za rat i saradjivala bih sa SVAKIM, da MOJ narod ne bi ginuo, ti mene proglasavas ubicom.

Ne bi ti mene 1992. prijavila Mitru za kojeg znaš da je četnik nego bi me prijavila Mitru kojeg smatraš rajom i koji ti je bliži od nekog Hasana iz drugog djela BiH a Mitar bi znao šta bi dalje.

Ne moram ti se obraćati, stavi i mene kao pedesetu osobu koja ti je u signaturi da ti se ne obraćaju.
Nisam se ni ja sa svakim slagao i znalo je biti žešćih diskusija.
Sa Insomniom se neću nikada složiti oko Izraela i islama, sa Chanom se više ne slažem nego što se slažem oko mnogih tema, sa Behkom sam isto imao nesuglasica na temi Ukrajina a sa Duminjom sam se često znao naći na suprotnoj strani diskusije ali nikad nisam pomislio da je neko protiv mene i da na svakoj temi pravim od sebe žrtvu kao ti i da je i neki post o koalama u Australiji upućen zlonamjerno meni.

Za nekoga ko zna često sebi tepati da ima puno prijatelja i da je okružen sa puno poznanika ti prilično odaješ utisak nekog sociopate.
Nazife, nije je dugo tu bilo.
Kad se vrati, pozdravih je,
mada se dobro pitam sto to ucinih.
Vidim, nije se nesto pametnija vratila, mada se ljudi skuliraju vremenom.
Ljudi bez hilne tako opet dozive neprijatnost.
Zaobidji, bit ces rahatniji.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times

Post by seln »

Taare wrote: 24 Apr 2023, 01:11
Eto, sad i mene zanima kako bi se ponašali oni iz najbolje generacije da se nađu na našem mjestu.
Prvo bi tebi munafiku odsjekli glavu i pri tome bili 100% u pravu (vidi, rimuje se, jebote).

Neko ko toliko pametuje u prazno moze biti samo stetan za ummet.
Za 3/5 spremni!
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Taare wrote: 24 Apr 2023, 01:11 Irelevantno? Bome nije ako nam je upravo on uzor kojeg treba slijediti.
što se tiče ostatka tvog upisa, reći ću to da nam se prijeti otimanjem pola države i pravljenjem nekog entiteta nalik pojasu gaze u kojem bismo trebali živjeti.
Fantaziras. Bosna je gradjanska evropska drzava voljom vecine bosanskog stanovnistva i samo kao takva moze opstati.
Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2023, 00:52Srbi su potpuno isto optuzivali one koji nisu bili za ratne pohode u svojim redovima, za izdajice i neprijatelje srBskog naroda. Ne vidim razliku izmedju njih i tebe, koji si rekao da bih ja tebe prijavila Mitru da imas oruzje, pa danas mozda ne bi pisao na forumu. Dakle zato sto nikad i ni pod kojim uvjetima nisam za rat i saradjivala bih sa SVAKIM, da MOJ narod ne bi ginuo, ti mene proglasavas ubicom.

Dakle svasta sam dozivjela na internetu, ali ovo ide u sami vrh. Ne bih ja vas prijavila Mitru jer se nas dvoje ne bismo ni poznavali. Ako bismo se poznavali, pobjegla bih glavom bez obzira, jer neko ko je u stanju napraviti ovako monstruozne konstrukcije bez ikakvog osnova, je bez sumnje osoba od koje treba biti na sigurnoj distanci.

Imam Srbe i Hrvate u familiji i medju prijateljima. Niko od njih me nikad nije povrijedio i svi se protive nacionalistickoj politici i ideologiji. Istoj se protivim i ja jer imam liberalna, humanisticka uvjerenja, dakle potpuno suprotno od vaseg monstruoznog podmetanja. S ljudima se ne identificiram i nikad necu na osnovu njihovog imena nego na osnovu onoga ko su i sta su. Vi i ja nemamo nikakvih slicnosti i moze me samo biti strah takvih kao vi.

Sto se tice "dijagnoze", koje su vase kvalifikacije? Nemate ih jer ovakve besmislice inace ne biste mogli ni pomisliti, a ne napisati. Da postoji internet regulativa, za ovo biste bili svakako bili prijavljeni. Kad smo kod dijagnoza, jedno od nas dvoje ne pokazuje empatiju a to nisam ja. Primjer: Na temi o marokanskom fudbaleru koji je optuzen za silovanje, vi ste izjavili da bi curu koju ste pozvali u stan osamarili, sutnuli nogom i pljunuli ako bi se ona predomislila i ne bi zeljela imati nista s vama. Vise forumasica je reagovalo, ali to nije ni najmanje utjecalo na vas. Na temi o debeloj putnici u avionu, napisali ste kako se vasa osjetljivost zavrsila u osnovnoj skoli i ne mozete shvatiti da neko ko je odrastao moze biti osjetljiv na vrijedjanje na internetu. Dakle ono sto "dijagnosticirate" drugima bez kvalifikacija pokazujete vi, uz manipulaciju i izvrtanje tudjih stavova.

Znam da necu biti postedjena vase lamentacije koja me ne zanima. Moze mi zanimljivo iskljucivo s fenomenoloske tacke gledista.
Pasaga wrote: 24 Apr 2023, 04:21Nazife, nije je dugo tu bilo.
Nije istina. Nikad mi se nisi javio kad sam se vratila na forum (s kog pobjegnem zbog ispada poput ovih koji su se desili na ovoj temi), javljao si mi se u vezi s drugim temama, ali pretpostavljam da si zaboravio. Pazi, nemam nista protiv tebe, ali mi ne mozes napisati "ko nas bre zavadi" zato sto mislim da je obican narod izmanipulisan na sve tri strane, i da bi bilo katastrofalno da nas beskrupulozna politicka klika gurne u jos jedan rat.
Memento Mori

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2023, 08:52
Taare wrote: 24 Apr 2023, 01:11 Irelevantno? Bome nije ako nam je upravo on uzor kojeg treba slijediti.
Fantaziras. Bosna je gradjanska evropska drzava voljom vecine bosanskog stanovnistva i samo kao takva moze opstati.

Dakle svasta sam dozivjela na internetu, ali ovo ide u sami vrh. Ne bih ja vas prijavila Mitru jer se nas dvoje ne bismo ni poznavali. Ako bismo se poznavali, pobjegla bih glavom bez obzira, jer neko ko je u stanju napraviti ovako monstruozne konstrukcije bez ikakvog osnova, je bez sumnje osoba od koje treba biti na sigurnoj distanci.

Imam Srbe i Hrvate u familiji i medju prijateljima. Niko od njih me nikad nije povrijedio i svi se protive nacionalistickoj politici i ideologiji. Istoj se protivim i ja jer imam liberalna, humanisticka uvjerenja, dakle potpuno suprotno od vaseg monstruoznog podmetanja. S ljudima se ne identificiram i nikad necu na osnovu njihovog imena nego na osnovu onoga ko su i sta su. Vi i ja nemamo nikakvih slicnosti i moze me samo biti strah takvih kao vi.

Sto se tice "dijagnoze", koje su vase kvalifikacije? Nemate ih jer ovakve besmislice inace ne biste mogli ni pomisliti, a ne napisati. Da postoji internet regulativa, za ovo biste bili svakako bili prijavljeni. Kad smo kod dijagnoza, jedno od nas dvoje ne pokazuje empatiju a to nisam ja. Primjer: Na temi o marokanskom fudbaleru koji je optuzen za silovanje, vi ste izjavili da bi curu koju ste pozvali u stan osamarili, sutnuli nogom i pljunuli ako bi se ona predomislila i ne bi zeljela imati nista s vama. Vise forumasica je reagovalo, ali to nije ni najmanje utjecalo na vas. Na temi o debeloj putnici u avionu, napisali ste kako se vasa osjetljivost zavrsila u osnovnoj skoli i ne mozete shvatiti da neko ko je odrastao moze biti osjetljiv na vrijedjanje na internetu. Dakle ono sto "dijagnosticirate" drugima bez kvalifikacija pokazujete vi, uz manipulaciju i izvrtanje tudjih stavova.

Znam da necu biti postedjena vase lamentacije koja me ne zanima. Moze mi zanimljivo iskljucivo s fenomenoloske tacke gledista.
Pasaga wrote: 24 Apr 2023, 04:21Nazife, nije je dugo tu bilo.
Nije istina. Nikad mi se nisi javio kad sam se vratila na forum (s kog pobjegnem zbog ispada poput ovih koji su se desili na ovoj temi), javljao si mi se u vezi s drugim temama, ali pretpostavljam da si zaboravio. Pazi, nemam nista protiv tebe, ali mi ne mozes napisati "ko nas bre zavadi" zato sto mislim da je obican narod izmanipulisan na sve tri strane, i da bi bilo katastrofalno da nas beskrupulozna politicka klika gurne u jos jedan rat.
Sama činjenica da si me nakon 2 godine počela odjednom persirati samo potvrđuje šta sam napisao.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Naseef Mushroom wrote: 24 Apr 2023, 08:57Sama činjenica da si me nakon 2 godine počela odjednom persirati samo potvrđuje šta sam napisao.
Beskrupulozna manipulacija se nastavlja. Koje su vase kvalifikacije?
Memento Mori

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2023, 08:59
Naseef Mushroom wrote: 24 Apr 2023, 08:57Sama činjenica da si me nakon 2 godine počela odjednom persirati samo potvrđuje šta sam napisao.
Pa zar ti se sad smijem sad opet obraćati? :oo

Isto moja jednaestogodišnja rodica kada se svađa sa bratom “Ja i ti smo završili, ne obraćaj mi se više”, zalupi vrata sobe i onda za pola minute se opet vrati kada se nečega sjeti da se nagovori, šuti kada neko nešto kaže pa kada se hoće raspravljati onda se sjeti šta je neko rekao prije sedmicu i mjesec, isti nivo :D.

Najviše si na tim temama bila ti šokirana jer si kod još jedne teme sebe stavila u centar pažnje i okrenula na priču da neko ima nešto lično protiv tebe. A toliko si bila zgrožena mojim postovima da si normalno nastavila komunicirati sa mnom i sedmicu kasnije a sada zbog ove teme jer ti ne paše, ponašaš se kao da ti se gadi dijeliti isti forumski zrak sa mnom :valja

i naravno, počela si me odjednom persirati :valja
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1253 times
Been thanked: 4022 times

Post by Laser »

Naseef Mushroom wrote: 24 Apr 2023, 09:35
Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2023, 08:59

Pa zar ti se sad smijem sad opet obraćati? :oo

Isto moja jednaestogodišnja rodica kada se svađa sa bratom “Ja i ti smo završili, ne obraćaj mi se više”, zalupi vrata sobe i onda za pola minute se opet vrati kada se nečega sjeti da se nagovori, šuti kada neko nešto kaže pa kada se hoće raspravljati onda se sjeti šta je neko rekao prije sedmicu i mjesec, isti nivo :D.
:haha
Klanjam džematile po parkovima.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Za to vrijeme kolutas poznat kao i MVP jutros na svojim profilima opleo po Komsicu. Ni rijeci o prvoklasnom diplomatskom skandalu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times

Post by seln »

insomnia wrote: 24 Apr 2023, 09:44 Za to vrijeme kolutas poznat kao i MVP jutros na svojim profilima opleo po Komsicu. Ni rijeci o prvoklasnom diplomatskom skandalu
Kojem skandalu?

Moras precizirati, j... ga, nije u BiH samo jedan skandal dnevno.
Za 3/5 spremni!
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

😁
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Naseef Mushroom wrote: 24 Apr 2023, 09:35 A toliko si bila zgrožena mojim postovima da si normalno nastavila komunicirati sa mnom i sedmicu kasnije a sada zbog ove teme jer ti ne paše, ponašaš se kao da ti se gadi dijeliti isti forumski zrak sa mnom
Dakle kvalifikacije za davanje dijagnoza bilo kome ne postoje, naravno. Postoje samo razlicite manipulativne metode koje se smjenjuju, jednu sam citirala.

Ne zelim dijeliti forum s osobom koja necija antiratna uvjerenja izvrce u izdaju koja bi zavrsila nista manje nego smrcu ljudi. To je monstruozna konstrukcija. Ne zelim dijeliti forum s nekim ko bi samarao, sutao nogom i pljuvao zenu samo zato sto smatra da je manje vrijedna od njega. Upravo to rade psihopati, pogledati pod "konobar test". Ne zelim dijeliti forum s osobom koja smatra da je zrelost ekvivalent emocionalnoj neosjetljivosti i izlaze poruzi one koji se usude dici glas protiv vrijedjanja, podsmijeha i poruge na netu/forumu. Emocionalna neosjetljivost je takodje karakteristika psihopatije.

Medjutim, posto nemam upliv na forumsku politiku preostaje mi da se povucem. Posto sam dugo na forumu i vratim se jer tu postoje ljudi koji su mi dragi, to sigurno niste niti cete ikad biti vi.

Obratila sam vam se jednom (1x) i slazem se da je to bilo naivno od mene, samo zato jer me zanimalo postoji li fotka s LGBTQI iftara. Fotka je naravno bila fejk. Nece se ponoviti, ne brinite.
Memento Mori

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2023, 10:02
Naseef Mushroom wrote: 24 Apr 2023, 09:35 A toliko si bila zgrožena mojim postovima da si normalno nastavila komunicirati sa mnom i sedmicu kasnije a sada zbog ove teme jer ti ne paše, ponašaš se kao da ti se gadi dijeliti isti forumski zrak sa mnom
Dakle kvalifikacije za davanje dijagnoza bilo kome ne postoje, naravno. Postoje samo razlicite manipulativne metode koje se smjenjuju, jednu sam citirala.

Ne zelim dijeliti forum s osobom koja necija antiratna uvjerenja izvrce u izdaju koja bi zavrsila nista manje nego smrcu ljudi. To je monstruozna konstrukcija. Ne zelim dijeliti forum s nekim ko bi samarao, sutao nogom i pljuvao zenu samo zato sto smatra da je manje vrijedna od njega. Upravo to rade psihopati, pogledati pod "konobar test". Ne zelim dijeliti forum s osobom koja smatra da je zrelost ekvivalent emocionalnoj neosjetljivosti i izlaze poruzi one koji se usude dici glas protiv vriedjanja, podsmijeha i poruge na netu/forumu. Emocionalna neosjetljivost je takodje karakteristika psihopatije. Medjutim, nemam upliv na forumsku politiku pa mi preostaje da se povucem. Posto sam dugo na forumu i vratim se jer tu postoje ljudi koji su mi dragi, to sigurno niste niti cete ikad biti vi.

Obratila sam vam se jednom (1x) i slazem se da je to bilo naivno od mene, samo zato jer me zanimalo postoji li fotka s LGBTQI iftara. Fotka je naravno bila fejk. Nece se ponoviti, ne brinite.
Ne bi bila jedina, bilo je x skučajeva pred rat gdje su Bošnjaci svoje komšije Bošnjake prijavljivali Srbima da oni imaju oružje.
Zato sam i pomenuo.
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

seln wrote: 24 Apr 2023, 08:17
Prvo bi tebi munafiku odsjekli glavu i pri tome bili 100% u pravu (vidi, rimuje se, jebote).

Neko ko toliko pametuje u prazno moze biti samo stetan za ummet.
:D.
dobar, nema šta. Nek si došo na forum. Fino pojačanje.
Svi mi se morete obratit
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9919 times
Been thanked: 11759 times

Post by Krokodil Behko »

Ne treba se zanositi, oko Evrope. Ako je i bilo nejasnoća, sinoć je sve razjašnjeno.
Nešto nisam upratio, da su Frenčeri i Nijemci iznenađeni, zbog mađarske akcije.
Smijali se Zahiragiću, kad je rekao "Naći ćemo druge prijatelje, Irance, Kineze, Turke", a čovjek je bio u pravu. Ovi nam nisu prijatelji.

Veoma važno za tebe, Ni Turci nam neće biti prijatelji, jer Denis Bećirović u kabninetu drži nekog Gulenovca, iako se on nalazi na turskoj crnoj listi.

Sinoć smo doznali, zašto je Osmica na američkoj crnoj listi.
Vjerovatno jer i Fadil, iz sličnih razloga, umetnut tamo.

Sve se uklapa. Merkelka je dovela Vučića na vlast, osnažila ga, jedina je evropska liderka, koja nije htjela doći u Srebrenicu, a potom je instalirala ustaškog prijatelja na poziciju VP. Kako je to sad nama prijateljska zemlja?
Možda ova vlada misli drugačije, ali ništa konkretno nismo vidjeli, osim što su stopirali finansiranje projekata u GT.

Konaković pokazuje elementarne znake diltantizma, nestručnosti, lakovjernosti, puke želje za vlašću i sve to ga čini korisnim idiotom, ako je ovaj izraz dovoljno snažan.

I za kraj, da ti odgovorim na to pitanje, nije problem udariti ih u glavu.
U slučaju izvođenja policije na međuentitetsku granicu i ako sve to prođe bez reakcije EUFOR-a isl, vrijeme je za akciju.

Ne treba više od desetak momaka, da se napravi dobar posao oko srpske vrhuške u BiH, pa ko mu jebe mater

Imaj u vidu, jučer su održani lokalni izbori na Kosovu, koje su Srbi bojkotovali, pa su Albanci uzeli sve.
Pušteni su niz vodu i sad će tražiti da se namire kod nas.
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2023, 08:52 Fantaziras. Bosna je gradjanska evropska drzava voljom vecine bosanskog stanovnistva i samo kao takva moze opstati.
Gađaš se praznim frazama.
Postavih dva jednostavna pitanja na koja nije teško odgovorit.
Svi mi se morete obratit
Post Reply

Return to “Politika u BiH”