U sridu.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
U sridu.

Tacno tako..Fuddo wrote: 24 Apr 2023, 14:53Oni su ko biva anacionalni, od Bosnjaka im trebaju pare, glasovi, i pozicije koje im pripadnu u toj nakaradnoj podjeli vlasti. Kad se to zavrsi, Bosnjo mu je isti ko i druga dva korpusa, nacionalista i seljak. A on je fin i kulturan, europa, civilizacija, krezavi kadirovci mu ne daju krmetinu, maricka i vlaisavljevicka uplakane, zeleni termiti, bla bla bla…ironman wrote: 24 Apr 2023, 14:46
Ideje koje gura ns.
Prodaju na pogresnom mjestu.
Bosnjaci su merhametli ljudi. Moze ba proc svasta i nikog ne mrze.
U trenutku kad uspiju progurat svoje ideje i dobit glasove kod srba i hrvata u mjeri u kojoj ih dobiju od Bosnjaka.
Onda politika ovdje nece biti vise bitna.
Isto vrijedi i za sdp
A to ce biti nikad.
Davnih dana presli granice dobrog ukusa, zdravog razuma, jednom rijeci, govna. Nabit nogom.

Od Irca do Stupina, sve zajedno sa fontanama i spomenikom Martinu L. K.Chan wrote: 24 Apr 2023, 14:48Mi kosmopolitizam guramo tamo gdje prolazi. Gdje ne prolazi tamo ga necemo ni gurati. Zivjeli Bosnjaciironman wrote: 24 Apr 2023, 14:46
Ideje koje gura ns.
Prodaju na pogresnom mjestu.
Bosnjaci su merhametli ljudi. Moze ba proc svasta i nikog ne mrze.
U trenutku kad uspiju progurat svoje ideje i dobit glasove kod srba i hrvata u mjeri u kojoj ih dobiju od Bosnjaka.
Onda politika ovdje nece biti vise bitna.
Isto vrijedi i za sdp
A to ce biti nikad.![]()

Naravno da ne bi. Mislis da bi se Dodik mogao ovako bahatiti da to nije aminovano od strane Zapada iza kulisa? U to mogu vjerovati samo mala djeca. Zapad igra dvostruku igru; ruzi Dodika, ali ga istovremeno pusta da rusi Ustavni poredak BiH. Zapad nikad nece dozvoliti monolitnu BiH.

I dok je samo 5 Gorana Bosanaca nećete nas pobijediti

Ma bratija koja je lakmus papir. Oni koga podrzavaju znaj da ne zeli dobro BiH..Fuddo wrote: 24 Apr 2023, 17:04 Sve bolje od bolje, progresivni, kulturni
Ma krema civilizacije, statije
Odrat od batina

Mister No wrote: 24 Apr 2023, 14:31 Zna automehaničar.
Zna li da su Srbi pobili i protjerali od balkanskih ratova pa na ovamo vise miliona ljudi, razlicitie narodnosti ali muslimanske vjeroispovijesti.
Sve na najsvirepiji način, kako im i dolikuje.

Jaro, ti znaš da malbora volim ko bajro mater, al mi to ne smeta da kažem da je često u pravu.

Taare wrote: 24 Apr 2023, 18:03Jaro, ti znaš da malbora volim ko bajro mater, al mi to ne smeta da kažem da je često u pravu.
Ovo je jedan od tih primjera.
što se tiče seljaka, ne mislim na ljude koji su došli sa sela, jer je i sa sela došao ogroman broj ljudi koji su stekli visoku naobrazbu i unaprijedili mjesto u kojem žive, na neki i cijelo društvo.
Kad kažem seljak, mislim na one koji su došli sa sela i donijeli svoj način razmišljanja i življenja i pokušavaju ga nametnuti u gradu.
Pa čovječe, nama u tuzli jedan smajo mandza kroji politiku. Koje su njegove reference?
Koliko ima naučnih radova u oblasti za koju se školovo?
Ništa. Pitanje je ima li završenu osnovnu školu. I takav čovjek, zahvaljujući glasovima izbjeglica iz istočne bosne, odlučuje šta je dobro za školstvo, medicinu, pravo...
ako to nije uvod u sunovrat civilizacije, onda ne znam šta bi bio.
…i ovaj bijedni pokusaj ismijavanja onog sto se u stvarnosti desavalo, tj fizicke eksterminacije jednog naroda.Chan wrote: 24 Apr 2023, 14:22 Naletih na tekst
Lijepo je meni moj rahmetli prijatelj Derviš iz Zenice, po zanimanju automehanicar, davno, odmah nakon rata rekao: "Naš rat nije bio građanski rat, nego seljačko-građanski, i seljaci su pobijedili." Kaže, "seljaci nisu imali šta izgubiti ni sa jedne strane. Njima je vrijedilo rizikovati živote i ratovati da bi se na kraju sjatili u gradove"!
Evo Nazifu municije![]()

Pa prvo padne inteligencija. Poslije toga ide lancana reakcija.Taare wrote: 24 Apr 2023, 18:08 Ne kažem da je to uzrok rata, daleko od toga, ali jeste jedan od njegovih plodova

Ogradio sam se od tog dijela tako da neam blage šta hoš od mene

ma jok, nece ga oni nista smjenjivatiironman wrote: 24 Apr 2023, 16:57 Kazu iz ambasade SAD.
Necemo stajati po strani i gledati dodika dok BiH gura u sukob.
A mozda da ga sprijece tako sto ce ga smijeniti?
Pa onda nece morati djelovati uopce.
Jer je on jedini koji otvoreno pravi sve ovo.
Po cijem nalogu?
Ili sam ja stvarno poglup pa bolje da nastavim pratit fudbal i okanim se politike..ima ko ce to tabirit..

Ko da vam je neko branio da se intelektualno isprsite na Zuci, Vlasicu, Teocaku…i rafalate trakatima o djeci cvijeca i nadri inteligencijom koja plijeni.Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2023, 18:12Pa prvo padne inteligencija. Poslije toga ide lancana reakcija.Taare wrote: 24 Apr 2023, 18:08 Ne kažem da je to uzrok rata, daleko od toga, ali jeste jedan od njegovih plodova