Klix.ba

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14408 times
Been thanked: 24190 times
Status: Offline

Re: Klix.ba

Post by Fuddo »

Samo, mora se priznati, opasni su stratezi
Madner i Sumir vode ofanzive, ne mogu se sloziti koju kotu treba prvo udarit. Tu je i pici, nezadovoljan rasporedom snaga u Zaporozju, cojek proziva ukrajinske generale, vice pojma nemaju.
Dozvolite da se obratimo
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

I neka pišu, kada je Čika Peđa Kojović rekao “Ako Bosna i Hercegovina ne bude po mom ne mora je ni biti” a Prevljak mu odgovorio “Tebe jednog dana neće biti ali će Bosna i dalje biti tu” onda je onaj FGR smrad Hadžiomerović objavio tu izjavu kao da je prijetnja ubistvom i mnogi Bošnjaci se digli “Šta drugo očekivati od SDAovca nego da prijeti onakvom čovjeku”, Prevljak izgubio na sudu i platio kazne i sada mogu svi Dodici, Čović, Scmidti i Vučići to govoriti a mi me smijemo odgovoriti jer imamo primjer da nas neko može tužiti zbog toga.

U ovoj situaciji na forumu se raspravlja da li neko sa osnovnom školom može biti na određenoj poziciji kao da nemamo prečih problema.
Na aktuelnom članku o Dudakoviću se pita kada će i kriminalcu Tigru suditi.
O Lendi se više piše komentara kakve je mutnje radnje radio prije nekoliko godina u Novom Travniku nego o aktuelnim dešavanjima iako bi svako normalan iz bilo kojeg naroda podržao i Al Caponea ako bi to bio jedini spas.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times

Post by seln »

Ali kako ih loze trolovi, to nije za vjerovati.
onog Novaka (jebali ga moderatori, a on njih) bi se postidio i Mile Budak.
I onaj sajber87, tip je praaaavi Bosnjak sa velikim "H"... i nadje se neki glupi Mujo koji popusi njegovu lafinu.
Za 3/5 spremni!
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2787 times
Been thanked: 8758 times

Post by Duminjo »

Naseef Mushroom wrote: 25 Apr 2023, 15:52 I neka pišu, kada je Čika Peđa Kojović rekao “Ako Bosna i Hercegovina ne bude po mom ne mora je ni biti” a Prevljak mu odgovorio “Tebe jednog dana neće biti ali će Bosna i dalje biti tu” onda je onaj FGR smrad Hadžiomerović objavio tu izjavu kao da je prijetnja ubistvom i mnogi Bošnjaci se digli “Šta drugo očekivati od SDAovca nego da prijeti onakvom čovjeku”, Prevljak izgubio na sudu i platio kazne i sada mogu svi Dodici, Čović, Scmidti i Vučići to govoriti a mi me smijemo odgovoriti jer imamo primjer da nas neko može tužiti zbog toga.

U ovoj situaciji na forumu se raspravlja da li neko sa osnovnom školom može biti na određenoj poziciji kao da nemamo prečih problema.
O Lendi se više piše komentara kakve je mutnje radnje radio prije nekoliko godina u Novom Travniku nego o aktuelnim dešavanjima iako bi svako normalan iz bilo kojeg naroda podržao i Al Caponea ako bi to bio jedini spas.
Pa i vi koji uvijek branite SDA u mnogome pomazate da takva atmosfera bude.
Cim se neki zeleni optuzi za neku malverzaciju odmah se fatate price o ratu, generalima, napadima na bošnjake i cemu sve ne, samo da se skrene sa teme o prozivci i malverzacijama.
Kada se neki SDAovac optuzi za lopovluk, nemojte ga branit nacoravo. Ako nije lopov, neka dokaze da nije lopov i svi sretni.

Eto uzmimo za primjer Sebiju i diplome. Ne zna se ko je gori. Ili ovi sto optuzuju ili vi sto je branite a ne znate ni sto je branite. Zar nije normalno i logicno dostaviti dokaze protiv optuzbi i tako fino gospodski zacepit usta ovima sto su optuzili? Jok, vi je branite zivotom samo jer je Baketova hanuma. I sad imamo sta imamo, cirkus.
Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4298 times
Been thanked: 2112 times

Post by Koteljubi_kadnisamtu »

Imam nakog jaru, lijep ko slika. Čim izadje bilo kaka vijest, puca komentare brzinom svjetlosti. Kaze od zaljubljenosti :plavi
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Duminjo wrote: 25 Apr 2023, 17:10
Naseef Mushroom wrote: 25 Apr 2023, 15:52 I neka pišu, kada je Čika Peđa Kojović rekao “Ako Bosna i Hercegovina ne bude po mom ne mora je ni biti” a Prevljak mu odgovorio “Tebe jednog dana neće biti ali će Bosna i dalje biti tu” onda je onaj FGR smrad Hadžiomerović objavio tu izjavu kao da je prijetnja ubistvom i mnogi Bošnjaci se digli “Šta drugo očekivati od SDAovca nego da prijeti onakvom čovjeku”, Prevljak izgubio na sudu i platio kazne i sada mogu svi Dodici, Čović, Scmidti i Vučići to govoriti a mi me smijemo odgovoriti jer imamo primjer da nas neko može tužiti zbog toga.

Cim se neki zeleni optuzi za neku malverzaciju odmah se fatate price o ratu, generalima, napadima na bošnjake i cemu sve ne, samo da se skrene sa teme o prozivci i malverzacijama.
Kada se neki SDAovac optuzi za lopovluk, nemojte ga branit nacoravo. Ako nije lopov, neka dokaze da nije lopov i svi sretni.

Eto uzmimo za primjer Sebiju i diplome. Ne zna se ko je gori. Ili ovi sto optuzuju ili vi sto je branite a ne znate ni sto je branite. Zar nije normalno i logicno dostaviti dokaze protiv optuzbi i tako fino gospodski zacepit usta ovima sto su optuzili? Jok, vi je branite zivotom samo jer je Baketova hanuma. I sad imamo sta imamo, cirkus.
Ljudi ne brane Sebiju vec pravni poredak.
Ne mozes iskonstruisat optuznicu i samo se kreveljit vjesajjjjj kuuckuuuu, nije divlji zapad.
Dozvolite da se obratimo
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Znači, ipak ima diplomu 😊
Svi mi se morete obratit
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Ja ne znam vise sta zena treba da uradi
Jos je jedino ostalo da uzivo na tv nekoj snasi pregleda picku i dokaze da zna sta radi.
Dozvolite da se obratimo
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Sam da pokaže dipljom
pečati, potpisi i tak te sitnice
Svi mi se morete obratit
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9979 times
Been thanked: 11851 times

Post by Krokodil Behko »

Hajde ne laži i ne izmišljaj ono što se nije desilo, na forumu.
Đe su toliki dokazi o malverzacijama?
Kako ti znaš da jesu krivi? Pisalo u Bildu?

Hoćemol opet o Asimu i njegovom kokošarenju i provizijama oko radnih mjesta, a nisu problem Dodikove i Čovićeve milijarde?

Čistimo ispred svog praga?
Problem je što nam genocidaši i uzepeovci nesebično pomažu u tome, dok oni bivaju sve bogatiji i bogatiji.

Ja mislim da si se ti ufatio te trojke, samo da bi bio vidljiv u diskusijama
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Sto je najgore, sve im nacrtano.
Ista ekipa konstruise dokaze ko i sa Atifom.
Pa se svjedok jedan dan sjeca, drugi dan ne sjeca, treci dan prizna da su ga nagovorili za pare.
Al dzaba
Oni sam u glas looopoviiiii
Pojma nemaju ni sta vise hoce.
Dozvolite da se obratimo
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Haj još jedared... :)
Taare wrote: 25 Apr 2023, 17:35 Sam da pokaže dipljom
pečati, potpisi i tak te sitnice
Svi mi se morete obratit
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2787 times
Been thanked: 8758 times

Post by Duminjo »

Fuddo wrote: 25 Apr 2023, 17:30

Ne mozes iskonstruisat optuznicu i samo se kreveljit vjesajjjjj kuuckuuuu, nije divlji zapad.
Pravni poredak se brani u nekoj ustanovi. Bar bi doticna to trebala.
Bogati, kad tebi poslodavac kaze da ti fali neki papir, a ti prijavio da ga imaš, jel fino doneses taj papir koji imas ili ides na Hayat pa pricas kako ga imaš ali ga i dalje ne das poslodavcu?
I to ne traje pet dana vec godinama. Pa jbo ga papir i majka više.
I opet ne napadoh gore samo Sebiju i SDA vec reko da se ne zna koji su gori. I cirkus i sramota i dokaz kako ti drzava funkcioniše.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Duminjo wrote: 25 Apr 2023, 18:45
Fuddo wrote: 25 Apr 2023, 17:30

Pravni poredak se brani u nekoj ustanovi. Bar bi doticna to trebala.
Bogati, kad tebi poslodavac kaze da ti fali neki papir, a ti prijavio da ga imaš, jel fino doneses taj papir koji imas ili ides na Hayat pa pricas kako ga imaš ali ga i dalje ne das poslodavcu?
I to ne traje pet dana vec godinama. Pa jbo ga papir i majka više.
I opet ne napadoh gore samo Sebiju i SDA vec reko da se ne zna koji su gori. I cirkus i sramota i dokaz kako ti drzava funkcioniše.
Pa nisu joj posladavci kolut i nenad facetv da njima polaze racune.
Eto, na sudu su, sud nalozio rektoru da sve stopira, on opet na svoju ruku zeni izbriso doktorat.
Mos mislit, u Zagrebu zabrinuti za zdravstvo u Sarajevu pa se sjetili poslat eksperta kurjaka da spasi stvar.
Dozvolite da se obratimo
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26112 times
Been thanked: 26753 times

Post by ironman »

Ma Skriljo rektor je konekcija nip-ona stranka iz Sandzaka..
Zapeo ko sivonja da odradi svoj dio zadatka.
dream of spring...
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Naravno
Dozvolite da se obratimo
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22755 times
Been thanked: 20838 times

Post by Masamune »

Prokomentarišu i oni sa klixa sigurno šta sve ovdje pišemo, pa viču gledaj većina SDA botovi :mmm
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Treba Nurudina pitati
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Je, ako kaze bata subara za nekig da je sda bot, tu sumnje nema.
Cojek je ekspert, od najveceg putinofila do ljubitelja americke ambasade. Mijenja favorite u zavisnosti ko vise udara po balijama.
I to mu prolazi medju glupanima.
Dozvolite da se obratimo
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22755 times
Been thanked: 20838 times

Post by Masamune »

Već sam skoro govorio... nije mi jasno kako su oni debili poput sumira onoliko opstali na forumu. Bagru poput njega je trebalo kad ikad trajno banovati.
Post Reply

Return to “Mediji”