Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
insomnia wrote: 30 Mar 2023, 20:54
Francuski visoki zdravstveni savjet konacno predlozio ukidanje obavezne vakcinacije za medicinsko osoblje
Nakon godinu ipo suspendovani ce se moci vratiti na poso
Pa bio je i red, konačno.
Nego... palo mi je na pamet, što ako odem u ambulantu svog liječnika opće medicine i od meedicinske sestre zatražim termin za cijepljenje, i kažem da se bojim Corone?
insomnia wrote: 30 Mar 2023, 20:54
Francuski visoki zdravstveni savjet konacno predlozio ukidanje obavezne vakcinacije za medicinsko osoblje
Nakon godinu ipo suspendovani ce se moci vratiti na poso
Pa bio je i red, konačno.
Nego... palo mi je na pamet, što ako odem u ambulantu svog liječnika opće medicine i od meedicinske sestre zatražim termin za cijepljenje, i kažem da se bojim Corone?
Japan u 2022. ima dvostruko veću smrtnost, a procijepljenost visokih 83%
Globalno, Svjetska zdravstvena organizacija procjenjuje 14,83 milijuna viška smrtnih slučajeva za 2021. i 2022. zajedno – 2,74 puta više smrtnih slučajeva od 5,42 milijuna prijavljenih kao uzrokovanih COVID-19. Dakle, višak smrti u svijetu je gotovo tri puta veći od onih brojeva koji su prijavljeni kao smrt od Covida-19.
Japan je 2022. imao čak 113.000 viška smrtnih slučajeva, više nego dvostruko u odnosu na brojku od 50.000 godinu prije, prema novoobjavljenim statistikama ministarstva zdravstva, što ukazuje na mogućnost da je COVID-19 izravno i neizravno pridonio povećanju smrtnosti u zemlji, piše Japan Times.
Prema procjenama koje je sastavio Nacionalni institut za zarazne bolesti, broj prekomjernih smrtnih slučajeva — definiran kao razlika između promatranog broja smrtnih slučajeva u određenom razdoblju i očekivanog broja smrtnih slučajeva u istom razdoblju — bio je između 47.330 i 113.399 u 2022. u usporedbi s 11 475 do 50 495 u 2021.
Kaze jedan bivsi radnik Pfizera:
-Ko je primio bilo koju vakcinu protiv Korone 1 i vise doza nece zivjeti duze od 5 godina.
Zato imamo "iznenadne" smrti sportista i svih ostalih. 1 doza, 2 doza, TROMBOZA...
FB_IMG_1682412176837.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
Rum wrote: 25 Apr 2023, 10:43
Kaze jedan bivsi radnik Pfizera:
-Ko je primio bilo koju vakcinu protiv Korone 1 i vise doza nece zivjeti duze od 5 godina.
Zato imamo "iznenadne" smrti sportista i svih ostalih. 1 doza, 2 doza, TROMBOZA...FB_IMG_1682412176837.jpg
Ja konto sa 55 u penziju. Eno sad umrijet. Nepravda.
Ovi bi po vazdan samo bocali narod
Osiguranje poslalo mail kae podsjecamo da bi se poslije 45-e trebale ponoviti neke vakcine
Evo letim. Ovaj AT sam skoro primio on mi je hajmo rec protiv profesionalnog rizika a ovo ostalo pisaj ga
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman