... sto implicira da su vecina neposteni.
Sintagma slicna onoj "postena inteligencija", za vrijeme socijalistickog samoupravljanja.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Morali ste se dobro potruditi da nadjete nesto sto bi iskritizirali. Uklonite "posteni", ostavite seljaci. Nemam nista protiv seljaka, vrijednih, cestitih ljudi. Imam protiv internet trolova koji pokusavaju nametnuti tezu da je moje neslaganje s njima na liniji selo-grad. Nije, na liniji etike je. Ukoliko vam to nije jasno, mozete procitati diskusiju. Ili zamislite da vas krenem optuzivati za potencijalnu smrt ljudi zato sto mi se ne dopada vas avatar npr. Napad doticnog na mene je bio na toj liniji.seln wrote: 27 Apr 2023, 13:13... sto implicira da su vecina neposteni.
Sintagma slicna onoj "postena inteligencija", za vrijeme socijalistickog samoupravljanja.
Jesi li ti sta pila? Koji jebeni napad na tebe?Lavlje_srce wrote: 27 Apr 2023, 13:20Morali ste se dobro potruditi da nadjete nesto sto bi iskritizirali. Uklonite "posteni", ostavite seljaci. Nemam nista protiv seljaka, vrijednih, cestitih ljudi. Imam protiv internet trolova koji pokusavaju nametnuti tezu da je moje neslaganje s njima na liniji selo-grad. Nije, na liniji etike je. Ukoliko vam to nije jasno, mozete procitati diskusiju. Ili zamislite da vas krenem optuzivati za potencijalnu smrt ljudi zato sto mi se ne dopada vas avatar npr. Napad doticnog na mene je bio na toj liniji.seln wrote: 27 Apr 2023, 13:13
Sad me oprostite, imam posla.
Gle cuda upravo Krajisnici lazno svjedoce protiv generala za neku siću
Pa to ga je uveliko i koštalo političkog života. Lik je narcisoidan do bola.
Nije, jednostavno se umorio sa debilima
A kad je u gacama docekivo americke novinarke u hotelskoj sobi?Fuddo wrote: 27 Apr 2023, 15:19Nije, jednostavno se umorio sa debilimaChan wrote: 27 Apr 2023, 15:15
Pa to ga je uveliko i koštalo političkog života. Lik je narcisoidan do bola.
Kad cujes njegova promisljanja, kontakte koje spominje, procese koji se desavaju i kako ih objasnjava, i s druge strane nadobudnog bizona, sve ti bude jasno.
Pa eto, to je ta pricainsomnia wrote: 27 Apr 2023, 15:21A kad je u gacama docekivo americke novinarke u hotelskoj sobi?Fuddo wrote: 27 Apr 2023, 15:19
Nije, jednostavno se umorio sa debilima
Kad cujes njegova promisljanja, kontakte koje spominje, procese koji se desavaju i kako ih objasnjava, i s druge strane nadobudnog bizona, sve ti bude jasno.![]()
Ma dobro to su istini za volju bila dva gospodina.Fuddo wrote: 27 Apr 2023, 15:24Pa eto, to je ta prica
Ko i sa onim ambasadorm Sacirom
Kocka, kurva se, Miluje holandske princeze…
Al kad vidis pristup, nastup, obracanje javnosti takvih likova, i ove danasnje kolutove, pa brate, trebas biti realan.
Imas one koji znaju, umiju, i imas debile.
Sto se raja lozi na debile, meni je misterija.
Pa eto, to su ti alternativeinsomnia wrote: 27 Apr 2023, 15:27Ma dobro to su istini za volju bila dva gospodina.Fuddo wrote: 27 Apr 2023, 15:24
Pa eto, to je ta prica
Ko i sa onim ambasadorm Sacirom
Kocka, kurva se, Miluje holandske princeze…
Al kad vidis pristup, nastup, obracanje javnosti takvih likova, i ove danasnje kolutove, pa brate, trebas biti realan.
Imas one koji znaju, umiju, i imas debile.
Sto se raja lozi na debile, meni je misterija.
Zato glaj ovog brata.
Ugasila nam se loza.insomnia wrote: 27 Apr 2023, 17:02 Tako je to u kolonijama. Tako kad gledas na vjestima one francuske prekomorske teritorije. Guverner, sef policije, policajci svi bijeli. Jbg. Vise srece drugi put