Chan wrote: 27 Apr 2023, 18:40
insomnia wrote: 27 Apr 2023, 18:38
Pa dobro. Rame uz rame su sa ovim tvojima FGR.
Sad odjednom ne smeta ni Isak ko ministar. Istinonaj kojeg su pljuvali i ismijavali.
E jarane... najmanje se trebaš brinuti moje verzije FGR. Mi smo manjina i među FGR
Da mi je do toga visio bih na klixu i viko SDA seljOci
Da su bogdom svi kao ti glasao bih za SDP.
Pisao sam isto, i nije mi mrsko postaviti stare postove, pozitivno o Narodu i Pravdi dok se nisu udružili sa fašistima.
Šta više, priželjkivao sam da Narod i Pravda pomete SDA na izborima jer bi se onda NiP etablirao kao jak SDA protivnik, gdje bi kod idućih izbora narod imao izbor između dvije jake bošnjačke stranke a i te dvije stranke bi se trudile da svake godine budu bolje jer bi u suprotnom izgubile izbore.
To je naravno bilo dok je Dino bio “Želimo biti ona SDA na početku kakvu je Alija Izetbegović zamišljao” a ne kao danas “Želimo biti kako je Fikret Abdić zamišljao”
Kad pomislim da je više takvih poput tebe onda pročitam bljuvotine ostalih na drugom mjestu gdje se pada u euforiju jer će Schmidt presuditi na džuma day, kako će oni završiti kao Schmidtovi kurbani i gdje se piše o šehidušama onda mi je jasno da većinu boli briga za onu pravedniju Bosnu i Hercegovinu kakvu osobe kao ti zamišljaju i da se radi o nečemu drugom.
Sva priča oko aktuelnih dešavanja može stati u jedan Klix komentar nekog anonimusa
20831A85-E542-498E-8367-0A744A55B973.jpeg
Nema više priče o tronožcu i kako Bakir, Dodik i Čović zavađaju narod, kako na tamošnjem portalu tako i na tom forumu, sada je jedan nacionalista a drugi gospodin.
Da to nije samo priča nekog UZPovca koji se lažno predstavlja dokazuje i malan broj građana Bošnjaka na protestu, a i njih su okarakterisali kao SDA sendvičare.
To će postati mainstream mišljenje za dešavanja 2023. a to će i uticati na dešavanja 90-ih gdje će se naša strana predstaviti kao negativci.
Eto već se tamo forsira priča kako je važno što je SDA prva osnovana, u smislu “Uplašili se Srbi i Hrvati pa i oni osnovali SDS i HDZ” a ustvari je razmak između osnivanja tri stranke samo par mjeseci, premalo vremena da bi to bila samo reakcija Srba i Hrvata, jer očigledno je da su sve tri stranke se počele osnivati istovremeno, samo je bilo pitanje vremena kako će jedna stranka zvanično najaviti osnivanje a ostale dvije ubrzo slijediti.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.