Jasta je. Cirkus zivi. Trebamo takmicenje u provaljivanju odrzat..naj klaMfa ili tako nesto.
Svega mi trebamo pjevati!
Dobijemo svi po numeru i vjezbat
Zenske bi jedino sabotirale one bi to fino. Ja cu repovat.
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
e pa misa mu, sajo je sajo. al dobro ba ti ovo, mojne zezat! malo poradi na tom vibratu i eto ga.

AjjjShadow wrote: 28 Apr 2023, 02:20![]()
Jasta je. Cirkus zivi. Trebamo takmicenje u provaljivanju odrzat..naj klaMfa ili tako nesto.
Dobijemo svi po numeru i vjezbat![]()

Fuddo wrote: 28 Apr 2023, 02:25AjjjShadow wrote: 28 Apr 2023, 02:20![]()
Dobijemo svi po numeru i vjezbat![]()
Otvaramo temu
Zvijezde bosanskog grande foruma.
Idu prijave
Idu audicije
A cek, ko ce nam bit ziri?
Morem li ja bit aca lukas?![]()

U koji cu ga podforum supnit?Shadow wrote: 28 Apr 2023, 02:36Fuddo wrote: 28 Apr 2023, 02:25
Ajjj
Otvaramo temu
Zvijezde bosanskog grande foruma.
Idu prijave
Idu audicije
A cek, ko ce nam bit ziri?
Morem li ja bit aca lukas?![]()
Otvori temu. Metni avatar Lukasa i ispisi pravila, ucesnike, koja pjesma kome itd. U ziriju: Julia, ti, Art, Havana. Dosta.
Ne bi bilo lose i anketu zatim, prognoze i tako to.

Bices sto ti ja kazem da budes. Ja cu stat na pocetnu, svracat narodArthur Dent wrote: 28 Apr 2023, 02:37 ne mogu ja biti ziri!
ja cu cistit kopacke raji, dofacat peskir i to!

Kako gdje u Obavjestenja
Shadow wrote: 28 Apr 2023, 02:43Bices sto ti ja kazem da budes.Arthur Dent wrote: 28 Apr 2023, 02:37 ne mogu ja biti ziri!
ja cu cistit kopacke raji, dofacat peskir i to!
Ja cu stat na pocetnu, svracat narod![]()
ama koja kreativa, to je teska ozbilja! trud, rad, kostimi, sminka. cuj kreativno...

Nece ti biti smijesno kad budem lemalaArthur Dent wrote: 28 Apr 2023, 02:46Shadow wrote: 28 Apr 2023, 02:43
Bices sto ti ja kazem da budes.
Ja cu stat na pocetnu, svracat narod![]()
oj sto se iznenadno nasmijah.. suze me zalise jarane, ko onda za bojanine kukuruze.
![]()

Pa to mi nismo kreativni jel? Kostimi, kreacije, jaki vokali, nisu kreacije i umjetnost?Arthur Dent wrote: 28 Apr 2023, 02:46ama koja kreativa, to je teska ozbilja! trud, rad, kostimi, sminka. cuj kreativno...Shadow wrote: 28 Apr 2023, 02:45
Kako gdje u Obavjestenja
Salim se nemojban cemo popit.
U Kutak za kreativne![]()
na njus u najmanju ruku!
eh eno sad, odma bi se ona svadjala. na kreativi to niko nece gledat, a ako je na ozbilji i crnoj, eto odmah sto hiljada tisuca ljudova da vide sta je to.Shadow wrote: 28 Apr 2023, 02:56Pa to mi nismo kreativni jel? Kostimi, kreacije, jaki vokali, nisu kreacije i umjetnost?Arthur Dent wrote: 28 Apr 2023, 02:46
ama koja kreativa, to je teska ozbilja! trud, rad, kostimi, sminka. cuj kreativno...
na njus u najmanju ruku!
Cus na vijesti i crna hronika odmah![]()