Šta vas je danas zaibretilo?
Moderator: VIP
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 32604 times
- Been thanked: 30463 times
- Status: Online
- Nice
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 25309 times
- Been thanked: 10956 times
- Status: Offline
Re: Šta vas je danas zaibretilo?
Kroz razgovor sa kćerkama, a one su u toj omladinskoj dobi, vidim da mladi ljudi ne žive život nego žive kroz društvene mreže, zato su usamljeni ustvari, a živjeti tako godinama utiče na psihu, naravno.
Pa dečko vidi djevojku i ne prilazi joj kad je vidi i kada mu je tako zgodno da se upoznaju, nego ode kući, nađe je na Instagramu ili slično i tu joj se javi.
Nenormalan obrazac ponašanja.
Pa dečko vidi djevojku i ne prilazi joj kad je vidi i kada mu je tako zgodno da se upoznaju, nego ode kući, nađe je na Instagramu ili slično i tu joj se javi.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10313 times
- Been thanked: 17573 times
Tri udesa sam danas vidjela, na dva naisla nakon sto su se desila, jedan gledala dok se desavao
Miricina, Brijesnica i Plocnik 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29466 times
- Been thanked: 33706 times
Drago mi je da si napokon dobia karte.Naseef Mushroom wrote: 28 Apr 2023, 14:59Evo i danas ništa nije stiglo, čekao do podne kada poštar donosi pisma, nije opet ništa bilo, nazovem, obavio prijatan razgovorZanki wrote: 27 Apr 2023, 09:58
Kako i neće, ja bih se isto i zabrinula dosta, pomislila bih odma da me hoće zeznit i nekom drugom dati karte, a izmuljati tipa kriva adresa... Sad već nije do tebe nego do firme koja se time bavi i kolko su oni odgovorni i stabilni u svom poslu. Ti si platia dobia si povratni mail, moš ih tužiti ali to i nema nekakve svrhe kad pogledaš... Jedino ti ostaje da sačekaš još koi dan, ili nazovi, pošali mail, ali stvarno su neozbilji i šta je najtužnije to je sveprisutno danas, sam se nemoj sikirati, tako je kako je, nadajmo se da će sve biti dobro.
Žao mi samo da će se djeca razočarati ako zeznu na kraju,
“Stvarno ste već karte trebali dobiti ali je u momentu u pošti toliki haos, kada bi vam ponovo poslali karte ne bi stiglo na vrijeme, zato ću vam poslati mail sa PDF-om kojeg možete isprintati. Na isprintanim kartama imate QR code a možete na ulazu i code sa telefona skenirati” i mail sam dobio 10 minuta nakon razgovora![]()
Ali kolko ovo traje ima dvaes dana... To je čudo jedno kako znaju da je haos u pošti i kad nazoveš nakon dvaes dana neizvjesnosti obave sve u des minuti... Ma sam treba imat živce.
Slijedeći put direktno na šalter
Caveat emptor
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3884 times
Vala baš, a sve “Danas je lakše, obaviš sve preko interneta i ne moraš se mučiti” a na kraju opet jedino pomaže telefonski razgovor ili direkno na šalter, kao i prije 40 godinaZanki wrote: 28 Apr 2023, 18:56Drago mi je da si napokon dobia karte.Naseef Mushroom wrote: 28 Apr 2023, 14:59
Evo i danas ništa nije stiglo, čekao do podne kada poštar donosi pisma, nije opet ništa bilo, nazovem, obavio prijatan razgovor
“Stvarno ste već karte trebali dobiti ali je u momentu u pošti toliki haos, kada bi vam ponovo poslali karte ne bi stiglo na vrijeme, zato ću vam poslati mail sa PDF-om kojeg možete isprintati. Na isprintanim kartama imate QR code a možete na ulazu i code sa telefona skenirati” i mail sam dobio 10 minuta nakon razgovora![]()
Ali kolko ovo traje ima dvaes dana... To je čudo jedno kako znaju da je haos u pošti i kad nazoveš nakon dvaes dana neizvjesnosti obave sve u des minuti... Ma sam treba imat živce.
Slijedeći put direktno na šalter![]()
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 10057 times
- Been thanked: 10314 times
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 10057 times
- Been thanked: 10314 times
Kaže I'm too poor to be watching this

Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41976 times
- Been thanked: 28824 times
sVEmirski brod
Jedna od najtežih kazni za čovjekovo srce jeste da ga Allah udalji od Kur'ana.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3884 times
To više nije ni sukob generacija, jer to nije više da stariji ne razumiju današnju muziku, modu ili fazone. Te mreže su sve poremetile, pogotovo kako društvo funkcioniše.Nice wrote: 28 Apr 2023, 15:15 Kroz razgovor sa kćerkama, a one su u toj omladinskoj dobi, vidim da mladi ljudi ne žive život nego žive kroz društvene mreže, zato su usamljeni ustvari, a živjeti tako godinama utiče na psihu, naravno.
Zdrav sukob generacija je bio između 1946 i 2006, sve poslije toga vezano je za taj fenomen.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Na zapadu je jos i gore. Bosna se jos i drzi
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1418 times
- Been thanked: 4701 times
Tako je to kad ukineš pravo roditelja da mlati svoju djecu, a umjesto mlaćenja ne ponudiš ništa efikasno.Nice wrote: 28 Apr 2023, 15:15 Kroz razgovor sa kćerkama, a one su u toj omladinskoj dobi, vidim da mladi ljudi ne žive život nego žive kroz društvene mreže, zato su usamljeni ustvari, a živjeti tako godinama utiče na psihu, naravno.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Nice
- Forum [Bot]
Tebe su malo mlatili, trebali su jošLaser wrote: 28 Apr 2023, 20:31Tako je to kad ukineš pravo roditelja da mlati svoju djecu, a umjesto mlaćenja ne ponudiš ništa efikasno.Nice wrote: 28 Apr 2023, 15:15 Kroz razgovor sa kćerkama, a one su u toj omladinskoj dobi, vidim da mladi ljudi ne žive život nego žive kroz društvene mreže, zato su usamljeni ustvari, a živjeti tako godinama utiče na psihu, naravno.
Nenormalan obrazac ponašanja.![]()
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1418 times
- Been thanked: 4701 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41976 times
- Been thanked: 28824 times
Jedna od najtežih kazni za čovjekovo srce jeste da ga Allah udalji od Kur'ana.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10313 times
- Been thanked: 17573 times
Dijete mi maloprije rece da jedan djecak iz njegovog razreda (11 godina) nosi noz u skolu. Duzi vec vremenski period, ovaj moj je za to saznao jucer kad i uciteljica i veci dio odjeljenja. Odmah sam uciteljici poslala poruku 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 59059 times
- Been thanked: 10592 times
Na mene su potegli noz iz razreda mi. Reko da su pobjeglispacebound wrote: 05 May 2023, 10:46 Dijete mi maloprije rece da jedan djecak iz njegovog razreda (11 godina) nosi noz u skolu. Duzi vec vremenski period, ovaj moj je za to saznao jucer kad i uciteljica i veci dio odjeljenja. Odmah sam uciteljici poslala poruku![]()
Kaem haj ako smijes
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

- Nice
- Forum [Bot]
Izdaješ drugoveElTriconi wrote: 05 May 2023, 17:32Na mene su potegli noz iz razreda mi. Reko da su pobjeglispacebound wrote: 05 May 2023, 10:46 Dijete mi maloprije rece da jedan djecak iz njegovog razreda (11 godina) nosi noz u skolu. Duzi vec vremenski period, ovaj moj je za to saznao jucer kad i uciteljica i veci dio odjeljenja. Odmah sam uciteljici poslala poruku![]()
![]()
Kaem haj ako smijes![]()
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Ja drugova i govana

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8595 times
- Been thanked: 20389 times
Komentari na Bozu Vrecu
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Kaem ja, vi ste dol u stocu pravo emancipovana i sekularizovana mahala