Majka je živa, otac je umro na poslu 1995. od infarkta u 46. godini života. Imao ih je 4 infarkta u četiri minute i naprosto mu nije bilo pomoći. Osim te sestre imam sestru koja živi preko puta našeg dvorišta i brata koji živi na katu kuće.Matan wrote: 24 Apr 2023, 21:00Ti sestra ste sami ili imas jos koga..BritkiMozak wrote: 24 Apr 2023, 18:27
Čisti kuće širom Münchena. Mislim da ponekad nosi javnm prijevozom neki profesionalni pribor za čiščenje. Nema auto, ne zna jezik, snalazi se pomoću Androidovog Google prevoditelja na smartphonu. Ima aplikaciju pomoću koje zainteresirani kupci traže čistačice.
Radi 11-12h dnevno. Nema u švabiji predaha. Arbeti machts frei (mo'š mislit).
Za utjehu, smrt od infarkta je takva smrt koja se samo poželjeti može. Puno gora smrt je zatajenje pluča, pa se ne znam kolio dugo boriš za zrak dok ne umreš, smrt u vatri (ne gušenje dimom, nego baš kad te vatra živog sagori) i smrt od utapljanja.
Slijedeća najgora vrsta smrti je smrt u zemljotresu pod ruševinama. Kada vapiješ ne znam koliko dana, a nitko ti ne može donijeti ni bocu vode da utažiš goruću žeđ niti analgetik da ublažiš bol zbog slomljenih kostiju.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)