SWING za ili protiv?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
- Status: Offline
Re: SWING za ili protiv?
PROTIV..... 
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Swing ,,Da,,
Swing je po meni najiskrenija varijanta ili sansa izmedu parova da se preispitaju da li su spremni iako zajedno zive da i tude meso omirisu dodirnu .i sta ce im se desiti ako to zajednicki dozive . ,,u swing clubovima padaju sve glumacke zavjese i covjek ili ce se prepustiti animalnim nagonima ili ce pobjeci glavom bez obzira(kao i u svim ostalim novim situacijama )..
Vrlo je bitno poznavati ljude koji vode ovakve clubove i kako vam se ponudi na koji nacin uvodni pristup ako dodete kao odlucni par pred Swing vrata,,
moram priznati da jedan luksuzni swing club nudi mnogo vise od samog sirovog seksa.. I tamo ne treba da idu parovi koji se ne slazu ni u obicnoj svakodnevnici , koji su ljubomorni ,koji nisu u stanju izgraditi partnersko medusobni respekt da svako tjelo od pojedinca ne pripada samo muzu ili zeni iako su ozenjeni udati ,,tjelo se moze djeliti i sa drugima ali zbilja samo sa dugorocnim dobrim pripremama kada jedan os supruznika izjavi zelju za swinganjem i jedan dobar osjecaj se moze dozivjeti samo ako su oba partnera u suglasnosti da su oboje spremni na taj korak..
Ne mora da znaci da ako odemo u Swing club da se moramo i seksati sa drugima,,(to se ne mora )
sve je stvar izbora ..za promjenu izlasaka moze se otici u Swing club na dobru veceru ,,,coctail.,.jos ,ako je tu vece dobar DJ,,moze se i frestyle duskati na bini uz dobru muziku dok se drugi na drugom katu seksaju ,,posmatrati sta drugi rade ,,otici u saunu i tako opusten i odmoran uzivati u carima drugih koji su mnogo opusteniji u opcenju nego mi sami koji dolazimo po prvi put,, !!
Swing je po meni najiskrenija varijanta ili sansa izmedu parova da se preispitaju da li su spremni iako zajedno zive da i tude meso omirisu dodirnu .i sta ce im se desiti ako to zajednicki dozive . ,,u swing clubovima padaju sve glumacke zavjese i covjek ili ce se prepustiti animalnim nagonima ili ce pobjeci glavom bez obzira(kao i u svim ostalim novim situacijama )..
Vrlo je bitno poznavati ljude koji vode ovakve clubove i kako vam se ponudi na koji nacin uvodni pristup ako dodete kao odlucni par pred Swing vrata,,
moram priznati da jedan luksuzni swing club nudi mnogo vise od samog sirovog seksa.. I tamo ne treba da idu parovi koji se ne slazu ni u obicnoj svakodnevnici , koji su ljubomorni ,koji nisu u stanju izgraditi partnersko medusobni respekt da svako tjelo od pojedinca ne pripada samo muzu ili zeni iako su ozenjeni udati ,,tjelo se moze djeliti i sa drugima ali zbilja samo sa dugorocnim dobrim pripremama kada jedan os supruznika izjavi zelju za swinganjem i jedan dobar osjecaj se moze dozivjeti samo ako su oba partnera u suglasnosti da su oboje spremni na taj korak..
Ne mora da znaci da ako odemo u Swing club da se moramo i seksati sa drugima,,(to se ne mora )
sve je stvar izbora ..za promjenu izlasaka moze se otici u Swing club na dobru veceru ,,,coctail.,.jos ,ako je tu vece dobar DJ,,moze se i frestyle duskati na bini uz dobru muziku dok se drugi na drugom katu seksaju ,,posmatrati sta drugi rade ,,otici u saunu i tako opusten i odmoran uzivati u carima drugih koji su mnogo opusteniji u opcenju nego mi sami koji dolazimo po prvi put,, !!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Calla,jedan jedini post vrijedan čitanja
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
- bagra
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
Da nije mozda trebalo pisat "swing za ili da" ? 
Ja da aliona ne. Di onda to stavlja nas ?
Salimse, neb doista nikad to mogo. Prebalkanski sam
na tvrdoj prohi othranjen... mada toj nebitno mozda
sad za temu nam ovu al svatate ipak stasan tia rec.
Da svoju ljubav pred drugoga prostrem ? Oh c'mon...
Mada, Calla, ne osudjujemte.

Ja da aliona ne. Di onda to stavlja nas ?
Salimse, neb doista nikad to mogo. Prebalkanski sam
na tvrdoj prohi othranjen... mada toj nebitno mozda
sad za temu nam ovu al svatate ipak stasan tia rec.
Da svoju ljubav pred drugoga prostrem ? Oh c'mon...
Mada, Calla, ne osudjujemte.
Tos onda jarane ne zove... swing bas. Toj... kurvanje.Rum wrote:Za sving sam uvik ako ja bubam tudje zenke , a moje meso jok nema diranja
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25244 times
- Been thanked: 6631 times
...
...tam' idju samo hadumi i hadumke! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
... kad sam vec na temi da stagoderce pametno recem!
...s menom je htio jedan swingovat'...
...bio nagovorio i zenu,a da bogdon nije...sve lijepo ugovorio,,,nije me slus'o...eno ga vec dvije godine 'oda brez zene...kad me u prolazu vidi,nece vise ni da me pozdravi,kreten!
...sam pao,sam se ubio!..............sa mnom nisu swingali,ali jesu sa mojim ex...eh,to je bas onaj o kojem sam tipkala na chatu,da je k'o granata u krevetu!...pravo im je usic'o u brak,a usrecili su se oboje s njim

- Calla
- Legenda foruma

,,nije ovo jedina tema na kojoj moze da gori i nebo i zemlja u neslaganju ,
ako zrelo razmislimo(a nismo svi iskusno zreli)
pa i zemlja se ne okrece istom brzinom po svim drzavama podjednako,,!
- Veca
- Uvijek slobodna!

Calla wrote:,,nije ovo jedina tema na kojoj moze da gori i nebo i zemlja u neslaganju ,
...ehet,Calla-on je toliko bio siguran u svoju zenu i njenu ljubav
- bagra
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
Pa da... teskoj, daprostie, jebat a nezaljubit se ono.
Meni bar.
edit:
A draga, salimse samo.
Ope. 
Meni bar.
edit:
A draga, salimse samo.
- Calla
- Legenda foruma

swing moze odlicno posluziti za preispitivanje veze u kojoj zivimo,,Veca wrote:Calla wrote:,,nije ovo jedina tema na kojoj moze da gori i nebo i zemlja u neslaganju ,
...ehet,Calla-on je toliko bio siguran u svoju zenu i njenu ljubav...u sebe!...njega sam poznavala bolje,nego zenu...nju samo izvidjenja,ali sam je skuzila,bas onako kako je i ispalo! ...zaljubila se u swingera,napustila ga poslije 25 godina braka,30 godina veze...pravo se,prekalkulis'o!...swingerima mogu reci,pamet u glavu i vec,ako tako nesto prakticiraju ili bi,da uvijek ukalkulisu i tu mogucnost,da je jedan od partnera,weg!
a ako je ona sa jednim jeditim izletom odmah se zaljubila u drugog i ta zaljubljenost nadjacala ljubav veze od trideset godina sa njenim muzem onda to i nije bila kvalitetna veza !!
o tome sam i pisala u prvom postu ne izazivati vraga ako nismo sigurni u ljubav nasih partnera,,koji ce i nakon razmjene biti jos cvrsce uz tebe ili uz njega jer na takvim mjestima izvagas vrjednost te osobe koja je pored tebe uz tebe i u situacijama koje nisu svakodnevno rjesive,,,bujice emocija proticu kroz parove koji krenu swingati,,i opet kazem ako se ne sloze,,i pojavi se opasnost napustanja onog drugog,,treba povlaciti rucne i to odmah i ne odlaziti dalje u clubove i stvarati jos vecu nesigurnost jednog bracnog ili dvojnog dobrog partnerstva
- fruit
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Nek ona meni dovede koji put još jednu, da se ja malo obiknem...onda bih možda razmislio da dovede dvije.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- Calla
- Legenda foruma

to je taj pocetni trio pa se nastavi ili nadogradi na jos jednu i jos jednu i pita se muzica,fruit wrote:Nek ona meni dovede koji put još jednu, da se ja malo obiknem...onda bih možda razmislio da dovede dvije.
,je li ti lijepo dragi ,,jesi li gladan,,,trebam li vas pokriti
sunce li ti jarko nemoj da zaboravis na svoju zenu u toj igri sa dovedenih vise tudih
od muskih se trazi tolika senzibilnost ne bi li sopstvena zena pristala opcenito na ovakvu ideju,,
moram priznati i ako ti ne dovede nikoga masta tvoja (ili zezancija)
je moze uzbuditi u tome da te jos vise pozeli jer ce se prepasti da te mora djeliti sa onom nekom tamo
- fruit
- Aktivni forumaš

Ona bi ostala imenica,a ova druga zamjenica..unce li ti jarko nemoj da zaboravis na svoju zenu u toj igri sa dovedenih vise tudih![]()
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
SVI CETE VI U PAKAO.....
samo se vi zajebajite.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Calla
- Legenda foruma

pametno zboris ,,fruit wrote:Ona bi ostala imenica,a ova druga zamjenica..unce li ti jarko nemoj da zaboravis na svoju zenu u toj igri sa dovedenih vise tudih![]()
nakon dugog razmišljanja mislim da sam za "ne"...možda sex u troje sa ženskom varijacijom..naravno nisam siguran da bi se žena složila..ali ko zna..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- fruit
- Aktivni forumaš

Vjerujem da bi to bio pakao.Pasaga wrote:SVI CETE VI U PAKAO.....